23. En tv-serie du älskar

Förut tyckte jag absolut inte om serier, kunde verkligen inte se på dom. Men nu med tiden har jag lärt mig se några och det finns många serier som verkligen älskar och det är:  

Sex And The city
True Blood
Supernatrual
Walking Dead
Scrubs
Sons Of Anarchy
The Hills
Despret House wife
Roswell
osv..


Men mina absoluta favoriter är Scrubs, supernatrual och sex and the city!

Scrubs:





Supernatrual:



Sex and the city:


The one who got away

Summer after highschool when we first met,
We'd make out in your mustang to Radiohead
And on my 18th birthday we got matching tattoos,
Used to steal your parents liquor and climb to the roof,
Talk about our future like we had a clue,
Never planned that one day I'd be losing you

I was June and you were my Johnny Cash,
Never one without the other, we made a pact
Sometimes when I miss you, I put those records on (woah-oh),
Someone said you had your tattoo removed
Saw you downtown, singing the blues, It's time to face the music,
I'm no longer your muse

All this money can't buy me a time machine (no),
Can't replace you with a million rings (no-o-o-o)
I should have told you what you meant to me (woah-oh-oh-oh),
Cause now I pay the price

CHORUS
In another life, I would be your girl (yeeeeaaaahhh),
We'd keep all our promises
Be "us" against the world (Us against the world),
In another life (In another life),
I would make you stay, So I don't have to say,
You were the one that got away,
The one that got away (The one that got away)

så kan det vara

Nä jag bara skoja lite tidigare, jag har inte färgat håret, men jag är duktigt sugen frågan är bara om man vågar, har aldrig färgat håret förut, jag har naturligt blondt hår, jag är rädd för att jag ska bli jätte ful i mörkt hår och att jag inte kommer få tillbaka min riktiga hårfärg.

men om jag någon dag får modet till att göra det, vilket jag nog gör tidsnog så lär jag färga håret i en ljusare brunfärg, antingen slingat som Jessica Alba eller så kör jag på en färgning som Hilary Duff, vi får se i framtiden någon gång hur det blir.


Brunt!

Känns lite ovant men jag vänjer mig, vad tycks om min nya hårfärg?

 


22. Favorit ställe

ja vet inte riktigt vars mitt favorit ställe är har många ställen som jag tycker om att vara på, beroende på vem man är med, om man är själv eller vad man känner för. Men ett ställe som alltid går hem med vem som helst och med vilket humör som helst är min sommarstuga. Det är otroligt mysigt och fint där, ett ställe man bara kan vara sig själv och slappna av. Känner att jag längtar till sommarn nu så att man kan dra dit med min älskling&Familjen och bara koppla av med en massa bad och sol. Det är nog en ett av det bästa jag vet



Nu är den här bilden tagen av mig på vårkanten, så det är inte speciellt grönt
men den är då tagen i sommarstugan, jag är inte den enda som älskar sommarstugan
Rexa kan inte bli mer lycklig än när hon får komma dit.


måndag

jahapp, då vare måndag idag har just kommit till skolan. Forsovde mig lite imorse menmen inget att göra åt, Känner att jag håller bli sjuk, håll på att få febran men helgen har varit helt skön, med massa folk, godricka, skön musik och en massa skratt. har gjort både det ena och det andra. Nu ska vi snart börja psykosocialt arbete kännss som att den här dagen kommer bli lång, är så fruktansvärt trött, har knappt sovig någonting den här helgen, men det blir att fara till Bjurholm för min del efter skolan och ja tro de blir en tidig kväll för min del, ska bli så skönt att få sova ut.



En skön låt som Hanna Visade mig:
Green river ordinance -
Endlessy


nu kan du få mig så lätt

Oj, vilken kväll det var igår. planen var tänkt att jag, gubben, victoria och tobias skulle ha en trevlig film kväll, men så blev det inte! istället blev det att vi köpt oss nå öl och börja dricka lite smått, efter ett tag kom hjalle och Jonas förbi så det blev en hel del surr. sen ville tobbe och vickan fara hem, så då bestämde jag och ludvig att vi skulle fara till Nicke där Hanna&Ferdy, där det blev en heldel kläbyten mellan pojkarna, bra musik, skönt folk och vi kanske var där till klockan 3 ungefär, sen så ville nicke ge upp för kvällen, så då for vi hit till Ludvig istället och hade det bara allmänt trevligt, fick till och med Hanna att tycka om Guacamole och pojkarna gjorde hundra nya "musikvideos". det blev en riktigt skön kväll faktiskt.

och om en stund så drar vi iväg för att köra på den dära filmkvällen som aldrig blev av igår, känns förbannat skönt! tills vidare får ni en bild på mig&victoria och även en låt av håkan hellström!





fredag-lördag

Blev ingen uppdatering igår eftersom att jag inte hann, så jag tänkte passa på att göra ett inlägg om gårdagen och om idag medans Ludvig och hans vänner kikar på nyskotern.

Det blev en tidig fredag morgon för min del igår trots att jag var ledig, klev upp runt åtta när Lina ringde och väckte mig, sen när vi pratat färdigt kunde jag inte somna om igen, så då gick jag och duscha, fixade till mig, gick ut en sväng med hunn och packade det sista eftersom jag spenderar min helg hos gubben, älskar att vara h. Gubben min ringde klockan halv 12 och var på väg från vännäs för att hämta mig, fick som en liten överaskning när han kom eftersom han hade både Hanna och kusinen Eleonora med sig. Så det blev en trevlig tripp till stan, där vi vandrade runt ett tag, ludvig hittade två t-shirtar på dressman som han köpte, kan lova att han var riktigt snygg i båda.

Kvällen spenderades hos Nicke med lite folk fick även en överaskning där när jag såg att min underbara vän Anna Bergvik också var där, :) planen var att vi skulle dra på Corona, men så blev det icket eftersom vi for rätt sent och kön där var hur lång som helst, vi skulle ha fått stå i kön i två timmar innan vi tog oss in så då blev corona uteslutat.  Och vi hade inget sug heller på att dra på five, så då ringde Ludvig efter Hjalle som snällt kunde komma och hämta oss. På vägen hem träffade vi Östling och Tollo.  det blev en tidig kväll men trevligt var det iallafall.

Idag blire lugnt, jag&älsklingen har just käkat tacos och inväntar en film kväll. 
Kusinen Victoria och Tobias ska även komma hit och umgås, så jag inväntar nu en fin kväll. 


Här bjuder jag på lite bilder från igår och idag:








Bara du gör mig lycklig, min uderbara fina Ludvig







21. Bild på det du köpte senast

det här är det senaste inköpet:



Ett par svarta dr.demin, som nu har blivit mina favorit jeansbyxor!


All we need is a good friend and a song to sing along to

Pratade med min älskade Hanna idag, då fick vi prata ut en del vilket jag kan säga behövdes. Men hon nämde även att hon tyckte att jag skulle lämna in fler låtar i mina inlägg. Vilket jag tycker är både bra och roligt att hon kommer med förslag på vad jag ska skriva om och lägga upp på bloggen. Ni som läser min blogg får mer än gärna ge mig förslag på vad ni vill att jag ska blogga om så att bloggen blir mer intressant och rolig att läsa för er.

Ska även berätta att dagen har varit hur bra som helst, har vart och hälsa på Kim och Andre i vännäs, det var riktigt länge sen vi sågs så det var enbart trevligt, måste se till att vi träffas oftare! Sen så har jag redan tagit helg eftersom jag inte har någon skola imorgon, det är studiedag så jag säger bara: Välkommen helgen. Även fast jag är ledig imorgon så ska jag strax lägga mig i sängen och se en film tills jag somnar, är jag riktigt trött faktiskt. så godnatt folket!

och till dig Hanna som ville ha lite mer musik, varsegod!
Det här är musiken som fyller mina öron just nu.

Eric Hutchinson - Rock and roll



Eminem - space bound 



Katy Perry - the one that got away



Takida - ending is love



Audra Mae - Forever Young



Nickleback - Lullaby



Rihanna - we found Love


You got me, smiling all the time









20. En vän som bor långt ifrån

Jadu, många mina vänner bor långt bort ifrån mig. Jag är ju från bjurholm och då har jag vänner som bor i Nordmaling, Umeå, Vännäs osv. men dit ta man sig ändå med buss eller bil, så det är väl inte allt för långt bort. Men där emot har jag en vän som bor lite för långt bort och det är inte vilken vän som helst heller, utan det är min allra bästa vän och det är Hanna Jacobsson. Som jag nämnde för något inlägg sedan att hon har flyttat till Norge och bor där numera. Så nu bor tösen min i Trondheim

Det är otroligt mäktigt att hon ändå bor där och trivs så bra som hon gör, men jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar henne. Vi brukar alltid ha så himla kul tillsammans, spelar ingen roll om vi bara sitter och pratar eller gör någon aktivitet eller ja vad som helst det är alltid lika kul. känns så tråkigt nu att vi måste ses så sällan nu mera, men som jag nämt tidigare, det blir så himla roligt när hon väl kommer hit och det spelar ingen roll hur långt bort hon bor, hon kommer alltid att stå mig närmast. Kontakten vi har kommer aldrig att förändras, den kommer föralltid vara lika tight som hon brukar säga; Undra vem som kommer att få gå på vems begravning.














Godmorgon!

God Morgon! denna morgon känner jag har varit jätte lyckad, eller inte. försovde mig två gånger, förstår inte hur jag lyckades. Först ringde min mor mig och berättade att jag just missat bussen som går 06.40, då tänkt jag att jag skulle ta 08.35 bussen, men jag lyckades somna om direkt efter att jag la på, på mamsen. Helt plötsligt vaknar jag av att Anna ringer och väcker mig och då hade jag just missat den andra bussen också. så nu sitter jag här hemma och nästa buss till stan går någon gång runt 11-12, sen så slutar jag någong gång runt två idag, så det är nog inte så värd dag för mig, förbannat!

Men jag ska försöka göra de bästa av situationen, då får jag ta tag i alla saker som jag måste göra men inte hinner med som: Att jag måste plugga, städa mitt rum, gå en prommenad och sen senare på dagen sticker jag nog förbi min kompis Kim, som jag inte träffat på hur länge som helst.  


19. Dina Syskon

Jag har tre syskon, en storasyster som heter Elin, en lillasyster som heter Maria och Lillebror som hetet Patric, jag ids int skriva nå mer än att dom alla tre är helt underbara. Istället så lägger jag in några bilder på dom.

Storasyster Elin




Lillasyster Maria




Lillebror Patric








it's what you feel, all over now

fattar inte vad det är som händer, igår kändes allt hur bra som helst, men nu imorse kände jag mig bara så otroligt låg. Den dära otroligt pigga känslan jag kände i morse försvann ganska ordentligt fort förstå inte riktigt varför är bara så fruktansvärt less och trött på allt, känner att jag orkar verkligen inte. känner att jag har en otrolig saknad till något, kan bara inte sätta fingret på vad, jag känner mig ensam trots att jag har folk runt ikring mig helatiden och allt annat känns bara alltmänt jobbigt.. men det kanske bara är så att jag är ovan vid att skolan har börjat och jag måste pendla eller så är det bara jag som är nojar upp mig eller så är det något annat lurt på gång, men vi ser väl vad som händer.

Hur som helst, ska inte dra in något deppinlägg ska istället försöka se det positiva istället. Skoldagen var okej, fick se en film idag som heter " älska mig", en bra film fast det var mycket dålig skådespel i den, men den gick och se på. Nu snart ska ta och slänga mig in duschen sen så blire att invänta Ludvig. förhoppningsvis försvinner den här låga känslan då, gubben min brukar alltid lyckas få mig på bättre humör så, tjingeling så länge.

 


Onsdag

så fruktansvärt skönt det var att få sov morgon idag, klev upp klockan 7 istället för 5, så det var inte dåligt känner mig ovanligt pigg. Just nu sitter jag på lektionen med anna och felicia, vi håller på förbereda våran dockteater om de tre små grisarna som vi gjort på skapandeverksamhet. Ikväll blir det att fara till Bjurholm och sedan kommer även Ludvig lite senare, så då blir det att mysa, saknar min gubbe.

här får ni en bild som Anna tog det första hon gjorde då hon såg min nya telefon.




Happyhappy

Då har man inte allt för länge sen just kommit sig hem, har varit och käkat hos min mormor idag. hon bjöd på go palten, jag som älskar palt, så det passade alderles utmärkt. annars har kvällen varit riktigt lugn ska strax gå och lägga mig, imorgon har jag sovmorgon fram tills klockan 7 så det ser jag fram emot, ska bli riktigt skönt.

Sen så innan jag somnar så ska jag passa på att berätta något riktigt kul... min älskade telefon som jag har väntat på hur länge som helst kom idag. Så nu är jag en överlycklig flicka! Så jag har pillat på den hela kvällen försökt lära mig allt, min lilla syster har försökt hjälpa mig så gott hon kan.

Denna dag har vart hur bra som helst, fick sluta tidigt från skolan, blivit bjuden på midag, får sovmorgon imorgon och telefonen kom idag, kan det bli bättre? det ända som fattades nu är min saknade gubbe, om bara han hade vart här med mig just nu hade denna dag vart helt perfekt.




aja nu ska jag krypa ner i sängen med några avsnitt av supernatrual, god natt!

18. ditt nuvarande förhållande

Mitt nuvarande förhållande är ju då med denna pojke,
som aldrig någonsin kan vara seriös på en bild, men ändå är världens sötaste ♥



and now its gonna just be me and you.





Min lilla pluttvig är så söt när han sover, love!


 
You're the meaning in my life, You're the inspiration,
And I know that I need you here with me
From tonight until the end of time, You should know, everywhere I go
you are always on my mind, in my heart in, my soul

Du är mitt livs stora kärlek, mitt liv mitt allt,
jag älskar dig nu, då och för all framtid
du är speciell för mig, helt underbar ♥



allt jag har att säga den här tiden på morgonen, skin!




waiting for forever

Kände besvikelsen när jag kom hem och min älskade telefon som jag beställde för två veckor sen inte komme idag. jag som var så taggad och inställd som jag nu vart dom senaste dagarna. vi vet iallafall att den är skickad, men när den är framme här i bjurholm är en annan fråga! Jag tror snart jag ger upp, jag får nog ingen telefon, får nöja mig med min skrotiga sony ericksson som är helt kass, laggar ihop för ingenting. förhoppningsvis så kommer min tutch telefon på onsdag och gör det inte det då ger jag upp helt och hållet på att vänta, då är det ett stort tecken på att jag ska inte äga en tutch.

Kom på nu att jag har tjatat om den här telefonen nu i några inlägg men jag har aldrig berättat vad det är för någon som jag beställt, det är iallafall en Samsung I9001 Galaxy S.


alis volat propriis

Hittade den här tatueringen, så förbannat snygg!! blev så kär i den,
man kanske ska göra något liknande, fast kanske något annat mönster oså men
att fylla hela rygen sådär kanske är ett alternativ?

 


17. ditt första förhållande

mitt första förhållande någonsin var nog när jag var 7-8 år gammal. Min fader bodde på ersboda då och jag var väldigt ofta hos honom på den tiden och där träffade jag en pojke som hette Oskar. Vi träffades utanför trapphuset vid gunställningen och vi umgicks kanske i tre dagar innan vi blev tillsammans. Seriöst eller inte så var vi helt övertygade om att det skulle hålla och att vi skulle leka Ronja rövadotter för alltid, jag skulle vara Ronja och han skulle vara Brik. och traphuset som jag bodde i skulle föralltid vara våran rövarborg.  

men så blev det inte och tja, ja vet inte riktigt hur länge det höll, men någon månad i allafall sen tog det slut när han och hans familj bestämde sig för att flytta ner till skåne, sedan des har vi varken sett eller hört ifrån varanrda. haha, detta förhållande var inte direkt seriöst men just vi de tillfället så var det då det ;) sen så har man haft andra förhållanden efter det både seriösa och oseriösa men det ids jag inte skriva något om! förutom mitt nuvarande förhållande som är helt underbart!


monday morning

Just nu sitter jag på makt och kön lektionen. vi håller på att se en dokumentär om två systar som är två könade. Dom är alltså född men ett kvinligt utseende men är kille på insidan (föds med testiklar). måste faktiskt säga att det är ganska intressant, sen också när har fått veta att det är mer vanligare än vad man tror i sverige är det 12 stycken av alla barn som föds per år som är två könade. man har fått reda på att många friidrottare är två könade och har fått lämna tillbaka sina medaljer eller ge upp idrotten bara för att dom är det. tycket det är lite orättvist och elakt men så är det. det syns inte på utsidan om man har det eller inte, man ser bara ut som en vanlig tjej, fast man får ingen mens och man kan inte heller bli gravid men många av dessa får sina pojkvänner, bi gift, skaffar sig en familj och lever livet som vilken tjej annars skulle göra och har ett riktigt bra liv när som väl acceptera situationen och det glädjer mig. . :)



myyyyyyyyyys

är det bara jag som upplever söndagar som extremt sega och lugna. den enda dagen på veckan som man enbart ligger hemma, käkar en massa götta och laddar upp inför den kommande veckan som innehåller en massa jobb och extremt tidiga mornar.

Hela dagen har jag och min älskade gubbe legat i sängen nu med min fina one piece och kickat på en massa avsnitt av supernatrual med lillasyster och Jessica. och jag tror kvällen kommer att fortsätta så. Känner att jag var rätt sugen på att lägga in en liten prommenad senare på kvällen, men vi får se om jag ids.så länge får ni ha det så bra.



16. vad är kärlek?



K
ärlek, shit! det som nästan är omöjligt att beskriva. det är ju en käsnla och även en upplevelsen som är olika för olika personer.
den variera från gång till gång som man har varit kär, kännt något intresse eller känner kärlek till någon/något. Kärlek väl den största och bästa känslan man kan känna i livet, eller det kanske också olika från person till person?

men något jag vet om Kärlek är att det är något som aldrig kan ta slut, den kan bara vara hur stort som helst, för hur mycket som helst och till vem som helst. det jag anser är det bästa med känslan, är att man både ka ge och att det aldrig kan bli för mycket av det. Det ju så underbart skönt när man känner den dära oförklariga lyckan till något eller någon, när man känner pirret eller när det "bubblar" i magen.

men det är olika slags bekänningar på kärlek beroende på vad man känner kärlek till, om det är familj, pojkvän, en katt etc. därför är det så svårt att förklara ordet kärlek och just för att jag bara har upplevt den lilla delan av den stora kärleken gör att jag kanske inte har någon aning om vad kärlek egentligen är. Men av de jag har upplevt så kan jag inte säga mer än att de är en underbar känsla och något som verkligen behövs för allt och för alla, som sagt " there's no life, without love "



eller ska jag kanske jag bara skippar tramset där ovanför och säger som Björn Gustafsson: Våga styr som en kapten, våga falla som ett löv, våga chansa och se hur det går. Vad är fegt, vad är mod, What is love, baby don't hurt me, don't hurt me no more!




Japp Björn, jag håller med dig!


Godnatt!

Kvällen har spenderas med min Ludvig, Victoria och Tobias och vart riktigt skön och lyckad, har både åkt snowboard, dragit iväg på en rensaffari med några till, kickat på en massa youtube klipp på fails och massa annat, kan lova att man har fått skratta en hel del. Nu blir det sängen och supernatrual för mig och min älskade gubbe!

god natt folket! 


Lördag

då har man just tryckt i sig en rullkebab, det var riktigt gött vill ja lova! Snart bär det av till brattåkern och ge sig på att åka snowboard, känns inte så lovande med tanke på hur dålig backen är, men kul kanske det blir. Det blev ju ingen agnäsbacke för min del idag eftersom hela släckten komme hit för att gratta Robin, så då får det bli bratten iställlet.

Sen ska jag även skriva och berätta att Jessica är här, det var riktigt länge sen! så det är riktigt kul, Hon har ju blivit som en familjemedlem här hos Nymans. och min gubbe Ludvig har skaffat sig en blogg, känns väldigt roligt och spännande vill ja lova, hoppas nu han uppdatera varje dag och håller den vid liv. Klicka på bilden nedanför så kommer ni in på pojkens min blogg. <3 


15. Din högst dröm


Min högsta dröm, åh herre!
Vad är min högsta dröm? Det är klart att jag har en massa saker som jag vill uppnå, vara med om och uppleva. Så det är svårt! men:

Jag vill gå ut skolan ta studenten, ha världens roligaste kväll som handlar om att strunta i allt och bara ha kul. Sen så vill jag skaffa ett bra jobb som jag trivs sjukt bra med och som jag vill kunna tjänar en massa pengar på. Jag vill skaffa mig en fin familj och ett stort hus någonstans där jag trivs bra (Göteborg), i huset vill jag ha en massa lyxiga rum och en fet walking closet på mitt rum. Jag vill ha en stor altan och en egen pool på backsidan. och ha underbara och lojala vänner som alltid finns där, som man kan grilla med på somrarna, åka skoter på vintern och dra iväg utomlands med, eller bara snacka skit med på terassen.

Jag vill ta bilkörkortet och motorcykelkörkortet så att jag kan ha en snygg bil och feta motorcyklar. Så att man kan dra iväg när man vill och bara köra långt åt helvete tills man vill hem igen, dra på roadtrips osånt. Prova på en massa saker, lära mig att göra en massa osv. Jag vill fara utomlands, upptäcka nya ställen, se saker, uppleva olika kulturer osv. och jag vill också skaffa en snygg tatuering som betyder mycket för mig.

Jag vill hitta Mr right, The One. (som det känns som att jag redan gjort) som jag sedan kan göra allt detta med, skaffa familj, resa, upptäcka, uppleva, åh allt de där! Så att vi kan sitta där tillsammans i varsin rullstol sen 50-60 år senare och kunna titta tillbaka på allt vi upplevt, upptäckt och gjort. tänka att man lyckades och att man har vart överallt, sett allt och vara nöjd sen.

Jag vill festa nätterna långa och skapa minnen som man aldrig kan glömma. Jag vill säkra min framtid men ändå ha så sjukt kul. Givetvis Så vill jag ha min bästa vän, Hanna Jacobsson som min granne och hon följer med mig på mina trips och lever livet med mig! Så var förberedd på att du kommer få sitta ofta på min altan med en kall och snacka skit och planera våra resor som vi har framför oss.

Allt det där vill jag, och de finns en massa mer som jag vill. Men vad är då min högsta dröm..? kanske bli en väldigt lyckad psykolog och att det håller mellan mig och Ludvig forevaaah, leva ett lyckligt liv? Alltså helt ärligt så vet jag faktiskt inte vad den allra högsta önskan är, det finns så mycket jag vill ha och göra så, det är svårt! Hmm.. Träffa mina makar, Ryan gossling, Jay smith och Jensen ackles, definitivt!

och en massamassa mer som jag vill göra och önskar mig, men jag kan inte göra det här inlägget hur långt som helst, så jag ger mig där! Nu blire kakor, tårta och en massa godis för min del. Hela släckten är här för att Robin fyller 18 år idag! GRATTISGRATTISGRATTIS!


tattooooooo!

Är så grymt sugen på en tatuering med den där texten med något motiv som jag inte riktigt bestämt mig än vad det ska bli! Jag har inte riktigt bestämt mig vars jag ska ha den riktigt eller hur texten ska se ut! men något med den texten ska det bli!  






14. Ett kort någon annan tagit på dig

Var så trött imorse och irriterad på tåget att jag glömde bort att det är ju Fredag idag, vilket betyder att min nya telefon ska kommer idag och att det helg om bara någon timma, whoopwhoop! Har inget riktigt planerat över helgen mer än att jag ska försöka ge mig på att åka snowboard med Ludvig på lördag kväll, jag som aldrig stått på en bräda så vi får se hur det går för mig, om jag klarar mig utan att bryta alla mina ben och att jag överlever. så det blir ganska spännande är riktigt taggad på det också har ju länge velat lära mig åka och nu är det dags.  

Iallafall, dessa två bilder har min kära kusin tagit på mig och på henne, tänkte att det får duga!




let's find a beautiful place and get lost

Att kliva upp klockan 5 är ingen lek, kanske valde fel tid att flytta hem! Vaknade imorse och första tanken som slog mig, var gud vad skönt det kommer att bli att gå sova hela vägen till stan på bussen. Men blev snabbt besviken när jag kom på att jag måste byta buss till tåg sen i vännäs. Tycker verkligen inte om det där förbannade tåget.. blä! men det går ju och man är snabbt framme i stan, men drygt när det att kliva upp så tidigt, men det är skönt att bo hemma så det är bara att härda!


13. En bild på någon/några som står dig närmast

Dessa personer är dem som står mig absolut närmast, som jag verkligen inte skulle kunna klara mig utan! Utan dom ingen mig. Dom vet allt om mig och har hjälpt mig igenom så otroligt mycket. Ni betyder allt för mig.














set fire to the rain

I let it fall, my heart
And as it fell, you rose to claim it
It was dark and I was over
Until you kissed my lips and you saved me

My hands, they're strong
But my knees were far too weak
To stand in your arms
Without falling to your feet

But there's a side to you that I never knew, never knew
All the things you'd say, they were never true, never true
And the games you play, you would always win, always win

But I set fire to the rain
Watched it pour as I touched your face
Let it burn while I cry
'Cause I heard it screaming out your name, your name

When laying with you
I could stay there, close my eyes
Feel you here, forever
You and me together, nothing is better

'Cause there's a side to you that I never knew, never knew
All the things you'd say, they were never true, never true
[ From: http://www.elyrics.net/read/a/adele-lyrics/set-fire-to-the-rain-lyrics.html ]
And the games you'd play, you would always win, always win

But I set fire to the rain
Watched it pour as I touched your face
Let it burn while I cried
'Cause I heard it screaming out your name, your name

I set fire to the rain
And I threw us into the flames
Where I felt somethin' die, 'cause I knew that
That was the last time, the last time

Sometimes I wake up by the door
Now that you've gone, must be waiting for you
Even now when it's already over
I can't help myself from looking for you

I set fire to the rain
Watched it pour as I touched your face
Let it burn while I cried
'Cause I heard it screaming out your name, your name

I set fire to the rain
And I threw us into the flames
Where I felt somethin' die
'Cause I knew that that was the last time, the last time, oh

Oh, no
Let it burn, oh
Let it burn
Let it burn



your true colours are beautiful lika a rainbow



Nu traskar jag ut och går en sväng med min Lillasyster,
känns så skönt att få komma ut en sväng och röra på sig!
Senare idag kommer min älskade Ludvig till mig efter att han slutat jobbet
och vi får se vad vi hittar på för trevligheter ikväll <3

snyggt jobbat!



Första morgonen hemma på länge och det första jag gör är att försova mig! Sängen min är så skön att jag inte vill lämna den, nä så är det inte jag var bara så fruktansvärt trött igår så när jag skulle ställa klockan på 05.30, så råkade det bli 15.30 istället. Tyckte det var konstigt när han aldrig ringde imorse.

Så nu sitt man här klockan nio på morgonen och nästa buss till stan går någon gång runt 11 som gör att jag bara hinner med en lektion, Så för min del blir det bara att sjukanmäla sig, lägga sig och se en film. det blev en dag hemma för mig istället! Det positiva i det hela är att jag slapp tåget men.. Jag som ändå var taggad på skolan idag, får försöka ta igen och plugga hemma.

Katy Perry - The One That Got Away


we(L)it









Nu blir det sängen och supernatrual för min del, imorgon blir det tidigt ska upp klockan 05.30 så att jag hinner med bussen 06.40 så, God natt folket hoppas ni har haft en bra dag! :)

surt!

Telefonen min kom inte idag, fan vad besviken jag blev hade verkligen förväntat mig att den skulle komma idag med tanke på att den sändes igår, men icket! men jag blev iallafall klar med min halsduk som jag har stickat, jätte snygg är den inte, men med tanke på att det är andra halsduken jag gjort någonsin i mitt liv så är jag ganska nöjd!


bra musik!


Norlie & KKV - Tröjan du hatar



Ansiktet - äckligt



Promoe - Lev nu



Bob Sinclar & Sahara feat. Shaggy - i wanna



Falling in reverse - im not a vampire



Takida - heaven stay


12. I din väska finns...?

Det är lite olika brukar ganska mycket i den, behöver inte skriva så mycket om det, men det som i regel alltid åker med när jag far någonstans, är det som finns på den suddiga bilden ovan. spela ringen roll om det är till affären, stan eller bort så är de här något som allting hänger med mig.




Jag sluter mina ögon och jag drömmer mig tillbaka i tiden.

Då är man hemma igen, efter en lång tid borta, resan gick bra och jag hamnade rätt, träffade lite folk på bussen som man inte sett på ett bra tag, så mycket snack blev det och det var enbart roligt.

Det känns ganska skönt faktiskt att vara hemma igen men ja saknar gubben min, som tråkigt nog inte kunde följa med mig hem idag, men han kommer i morgon istället så om jag har tur kanske jag kan åka med honom till bjurholm så att jag kan få slippa ta tåget (tågräddsla). sitter nu och pratar med min lillasyster och tar igen lite, snart kommer mamsen hem så då blire nog någon god middag och lite surr.







rubrik



denna dag är lite intressant för mig, ska först lära mig att åka tåg i dag för första gången och byta buss i vännäs och försöka att inte hamna i övik eller på nått annat ställe! Sen så kanske eventuellt min telefon kommer idag, som jag verkligen har längtat efter i en lång stund, sen så ska jag även försöka snacka med dom på dragen om att få byta så att jag får busskort istället för inackordering, så flänga runt över allt blir det, sen så ska jag också hem tilll bjurholm idag till min familj, nu var det ett bra tag sen jag var hemma det ska få bli skönt att komma och krama med mamsen en stund sen så kommer jag nog att sätta mig ner med en massa plugg, så att denna dag kanske inte är så jätte intressant, kändes mest jobbigt!



11. Hit vill jag åka innan jag dör

ett stället jag vill åka till och alltid ha velat fara till någon gång i livet är nog Alaska. Tycker det är så fint ställe och tja ja vet inte riktigt varför, bara en känsla jag vill bara dit någon gång. 





Sen har jag ett till ställe som jag måste fara till någon gång i livet och det är Ireland! 




 

Tisdag

Dagen började lite små jobbig när man nästan inte vill stiga upp ur sängen, det var kallt i rummet och man var ganska ordentligt trött och ont hade jag överallt och Ludvig har fått feber och ligger hemma och är dyngförskyld idag! och Bättre vart det inte när jag skulle med bussen från vasaplan som var smockfull så man fick vänta på nästa som också var smockfull, så när jag väl just komme mig in i bussen smällde busschafförn in dörren så att jag fick en ordentlig smäll i backbenet, så nu är min gångstil inte vacker, går och små halta lite! Så min morgon har inte börjat speciellt bra men det känns som att det håller på vända nu, efter att jag har just haft stresshantering första lektionen, som fick mig att slappna av och bli på bättre humör, så japp nu kör vi med nya tag denna dag :)

Sen så är den här dagen inte vilken dag som helst, Idag är det faktiskt ett år och en månad sen jag och min älskling blev tillsammans, egentligen så har inte jag och ludvig något riktigt datum eftersom vi hade ju vart tillsammans ett bra tag innan vi gick ut med det på facebook. Så eftersom vi inte kunde klura ut när det egentligen var så fick facebook datumet duga. som idag är 13 månader sedan, Jag älskar dig gullet och krya på dig, ikväll ska vi mysa och fira med lite götta och kanske en go film! pussssar



 


klassiska talking dog!

jätte söt och jätte rolig!


gästblogg av annber

hello you!! Anna B här, just nu sitter jag på psykologi lektionen, första dagen i skolan efter 3 månader!!!!!! myser med Emily eftersom det var längesen jag träffade henne *ler*:) eftersom Emils blogg bara är text tänker jag sluta skriva nu och lägga in några bilder istället!








Emily du är underbar LOVE ANNBER997 

SLUT


 

första skoldagen efter 12 veckor

Det kanske inte var så dåligt att börja skolan igen, har haft ångest i onödan. Ska säga att det kännns ganska kul ändå! har just träffat vännerna och åtregått till det normala. Känner bara att det känns jobbigt är vårat schema har spårat och att jag har börjar pendla. Jag måste nu åka buss och tåg bara för att ta mig till skolan så, de känns enbart jobbigt, tycker länstrafiken ha gjort tider och planerat detta väldigt dåligt menmen finns inget att gör åt ..  så för min del så tro ja nog att jag kommer spendera mycket tid hos gubben min så jag känner mig ganska nöjd ändå! Nu är det bara en termin kvar innan studenten och de lär nog gå över ganska fort. Dagen började iallafall med att ja fick starta en ny kurs som heter Makt och kön, som verkar vara ganska spännande så de känns kul och nu ska jag gå till lektionen som just började, så ni får ha det så bra så länge hejs




cover me with blankets of music

Har just kommit tillbaka till älsklingen i stan, han står just nu i duschen och jag underhåller mig med en massa musik. Ikväll blire en lugn söndag med älsklingen, hanna och ferdy, vi sak se en film och bara mysa, imorgon äre skola så får se till att gå å lägga sig i tid! 

Videon är grymt skön och killarna är riktigt duktiga, med tanke på att dom enbart använder
sig av 4 ackord och kan göra så många låtar och att desutom göra så att det låter bra, kolla in: 



och två sköna låtar:

Bob sinclar ft. shaggy - i wanna



Sexion D'assaut - désolé
 


10. En bild på någon du saknar

Min älskade vän Hanna, som skaffat jobb och flyttat till Noge! är så glad att det har gått bra för henne och att hon bara mår bra där hon är, men saknaden är stor när bästa vännen bor så långt bort och tomt i den lilla byhålan.
Men kontakten är lika tight ändå och spännade telefonsamtal dyker om nu och då. Taggen och länktan till att hon snart ska komma och hälsa på är också stor och då blir det en massa roligheter att hitta på och snart bär det av för mig och Ludvig att hälsa på tösen min, så man får se hur det är för henne. :D



Ikväll

Just nu sitter jag hos Älsklingen och håller på att göra mig ordning, det är bara så typiskt att ibland går sminkingen skit bra å ibland gåre verkligen inte alls och ikväll är det en sådan gång där det bara ser ut som en massa gludd.. menmen, det får duga! Ikväll blir det att fara till Hanna&Ferdy, de bli nog å drick lite men nå folk, men det får bli nog en lugn kväll för oss eftersom jag&älsklingen ska upp tidigt imorgon, för att gubben min ska fara till Agnäsbacken och jag ska hem till mitt kära bjurholm. 


ja må dom leva, ja må dom leva...

Ja må dom leva ut i hundrade år, ja visst ska dom leva, ja visst ska dom leva, ovisst ska dom leva ut i hundrade år osv. HIPPHIPP HURRAHURRA. Skulle även passa på att göra ett inlägg om mina söta kusiner Eleonora och Victoria som fyller 18 år idag, tiden går så fruktansvärt fort shit vad roligt för dom! :) Jag hoppas nu att ni får en riktigt härlig dag, med persenter, pojkvännerna, gomiddag, blommor och ett riktigt stort firande och hela faderullan för detta är eran dag, pussar och kramar och ett jätte stort Grattis till er! <3 



Stevie wonder -  Happy birthday


9. tio saker ni kanske inte visste om dig

1. Jag är en väligt kramgo/gossesjuk person

2.
Jag är jätte kräsen när det kommer till mat

3.
Jag blir aldrig rädd för skräckfilmer
(så vet ni en riktig hemsking som ni tro jag skulle kunna bli rädd för, tipsa)

4.
Jag är väldigt lättpåvärkad
(alkohol)

5.
Jag har jätte dåligt självförtroende

6.
Min hårfärg är 100 procent naturlig, det är varken slingat eller färgat.

7.
Jag tycker inte om godis eller chocklad
( Snickers och chips går bra, men inget annat)

8. Jag blir arg/agresiv och på dåligt humör
när jag är orolig, stressad, trött eller hungrig
(måste ligga i släckte eller något)


9. Ludvig är den första personen som jag har kunnat sova över hos utan problem, 
( Har problem att sova borta hos andra,  jag hatar att sova hos andra, 
jag klarar inte av det!)

10.
Jag är livrädd för alla slags läkare, alltså sjuksköterskor, doktor, tandläkare osv. har jätte svårt för att gå till sjukhuset eller till folktandvården, och jag har fobier mot clowner, spindlar, nålar och dockor.

Hoppas det var något spännande ni fick reda på om mig och
om ni vill veta mer så är det bara att kommentera och fråga! ;d

Norlie & KKV - När jag går ner




och


 Ansiktet - äcklig


sista praktikdagen

Då var sista praktikdagen avklarad, känns riktigt tråkigt faktiskt, känner bara att man fylls av ångest när man tänker på att man ska tillbaka till dragonskolan nästa vecka. Vill fortsätta vara på Fritids, trivdes så bra där, med barnen och personalen osv. menmen. Jag fick iallafall värdens finaste avskedspresent, det var ett paket med gelehallon. När jag öppnade presenten säger en pojke: För varje gång du känner att du saknar oss kan du ta ett Gelehallon och tänka på oss så kanske det känns lite bättre. Tyckte det var ganska gulligt sagt ;]



Beställningen från Gina tricot kom iförrgår men telefonen som jag har beställt har inte kommit än men förhoppningsvis kommer den på måndag! Just nu sitter jag och Ludvig bara hemma hos mig och tare lugnt, sen blire att duscha och dar vidare till stan där helgen kommer att spenderas, ikväll ska vi fara förbi Ludvigs kompis Amanda som fyller år idag, Grattis Amanda :) sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. Här har ni några bilder så ni får se hur kläderna som jag fått hem ser ur,




jag dör!

de märks att man är trött, nu kommer natthumorn upp!
ibland måste bara älska supernatrual..




8. Bild på din garderob

Näst sista praktikdagen idag, känns bara tråkigare och tråkigare ju fler dagar som går. Trivs så fruktansvärt bra där jag är nu. Ikväll blir det bara att ta det lugnt och se lite supernatrual, förhoppningsvis kommer Ludvig, vi får se! Han kom och överaskade mig igår, han hade tagit en ny piercing och köpt sig nya kläder, riktigt snygg var han ;] Nu ska ni få se hur min garderob ser ut som är förbannat liten, skulle faktiskt behöva en större, men än slå länge dug den hära ;

 

 

Sen så får ni en suddig bild på mig och på min outfiten som blev idag

(sista bilden är tagen med min mobil, cpkvalla) ;)

 


7. Vem är den roligaste du vet?

Den roligaste personen jag vet är nog min pojkvän Ludvig. I alla lägen spela inge roll om jag är på dåligt humör, glad, eller ledsen han lyckas alltid få mig att skratta. och hans skämt, minner och reaktioner är så himla roliga. Även fast han Ibland drar dåliga skämt så brukar dom ändå bli så dåligt att det blir kul iallafall. Han är så söt, gubben min, Att han alltid fick mig att skratta var en av anledningarna till att jag föll för honom. <3





Du gör mig lycklig, älskling!


6. Bloggarna du läser

Läsa bloggar är oftast ett tidsfördriv, men jag läser ganska många och tycker mångas är intressanta, här har ni några bloggar som jag brukar följa: Marias, malinns, andreas, Tinas, Evelinas, Fokis, Kenzas, Vicktorias, Jennifers, Maddes det finns många fler bloggar som jag läser men jag orkar inte läsa upp alla, men nu har ni några stycken. :)

Just nu sitter jag på fritids och har lunchrast, tycker det känns fruktansvärt tråkigt att detta är min sista praktiksvecka och att nästa vecka går man åter igen tillbaka till dragonskolan, känner inge kul alls och jag taggar inte att börja pendla speciellt inte när vårat schema är kaos och bussarna gå knepigt, kommer börja 08.20 och sluta 16.00 varje dag, känns inge bra speciellt när man är van vid att börja 11-12 någon gång och sluta runt 1-2.. men jaja, here we go det blir säkert bra.



5. En bild på dig för 1 år sedan

först ska jag passa på att berätta att idag har vi varit ute i snön hela dagen, Jag, Ludvig och Maria tog vårt pick och pack i morse och drog till Viktor, där pojkarna har åkt snowboard och jag har filmat deras åk.. kallt och roligt var det, nu är vi hemma och har just köpt hemm en rullkebab, viktor kom om en stund och då blire en bra film.

Imorgon börjar praktiken igen och nässta vecka så ska jag tillbacka till Dragonskolan igen, nu får ni en ettårig gammal bild på mig.



Emily: Inte så jätte snygg bild men den får duga.

Ludvig : Men jag blev kär iden här tjejen

Söndag!

Söndag är här och jag är osäker om jag börjar i morgon eller på tisdag, måste kolla upp det där.. Idag hare bara vart lugnt och det kommer nog fortsätta så, de blir, festpizza, mys med ludvig och en gofilm! Som bilden säger nedanför:

 

 


4. En person du ser upp till

Jag har två personer som jag ser upp till och det är nog
min Storasyster Elin och Audrina patridge.



kan inte sova

Så jag sitter och kollar på lite kläder, nog för att jag beställt en hel del kläder och det räcker egentligen så vill jag fortfarande ha lite mer, behöver Jeans! Kollade på några byxer på Gina och hittade några riktigt snygga men kan inte riktigt bestämma mig för vilken av dom jag ska köpa, har blivit så fuktansvärt kär i både midje och läder jeans men kan tyvär inte köpa båda.. vi får helt enkelt se vilka de blir, så här ser iallafall byxorna ut:




 

3. Dina kompisar

Jag har ganska många kompisar och som alla har det, visa av dom umgås och pratar man mer med och visa mindre, visa bor lite längre bort eller har annat för sig, osv. men det blir alltid lika kul när man ses och jag tycker om dom alla lika mycket och alla betyder otroligt mycket för mig! Mina kompisar är helt underbara! 



trött!

Då har man just vaknat och ludvig har just packat ihop snowboarden och begett sig iväg till Agnäsbacken. Själv sitter jag kvar och ska snart börja se några avsnitt av Supernatrual, en serie jag just har börjat följa. Man blir som helst fast i den, sjukt bra. Det blev lite ändrade planer igår, skulle ha varit med Victoria och Tobias men dom bestämde sig för att stanna hemma och tare lugnt, så istället kom Ferdy&Hanna in till Bjurholm och fick se den fina byn, hehe.. Vi drog oss iväg till agnäs ett tag och träffade lite folk men det vart se fruktansvärt kallt, så vi bestämde oss för att fara hem till mig istället, där vi satt och spelade en massa spel i stället, som vart mycket trevligt! Vi spelade, TP och sedan alfabet som jag suger totalt på. Kom även på att jag glömde skriva om mina kompisar som jag skulle göra på 30 dagars grejen, så de får komma upp senare idag istället. I Ikväll blire att hitta på något med Victoria och Tobias, eftersom det inte blev något igår så bestämde vi oss för att hitta på något ikväll istället.

Kom på att det är riktigt tråkigt att jag inte har någon kamera som fungerar än så länge, så jag har inte så många bilder att bjuda på och inser att det blir ganska tråkigt med bara en massa text ingen kommer orka läsa, men det kommer så fort jag får min smart phone, då blire bildbomber osv. lite roligare. Tills vidare bjuder jag på en skön låt och några bilder från hunkarna i supernatrual istället. hare så bra allihop.

    


En liten trailer på serien samt en låt

kansas carry - on my wayward son
   
  
  


Ludvig taking over!

hej alla bloggläsare och fans har precis anlänt till bjurholm till min allra käraste emily<3 imorgon blir de bräda puder och merca sattsa stort imorgon hoppas att få ihop en liten rulle som kommer ut sen peaceout love<3

//Ludvig

Äntligen hemma

Då har man äntligen kommit hem från stan, med alla grejer.. det vart en hel del och kvällen kommer att spenderas med att städa ihop allting, kasta, fixa, rensa osv. Sen kommer min älskade Ludvig om en liten stund och då får vi se vad vi hittar på.

så här ser mitt rum just för tillfället:

Jag har redan hunnit städa ihop en hel del sen jag kom hem och
det känns som att det fortfarande är lika mycket kvar,  
så det blir bara att fortsätta för min del med Promoes musik i backrunden. det gillas!

Promoe - Lev nu


morning

Gårdagen var ganska lugn, vi for ut en sväng sen slutade det med att vi satt några stycken och såg Grave Encounters, sen for jag&Ludvig hem och slocknade ganska direkt, Nu sitter jag vaken här och väntar på att in kära mor&krister ska komma och plocka upp mig, vi ska fara till min faster och flytta hem resten av mina grejer som jag har kvar där, det är inte så lite jag har kvar där kan jag lova så det kommer nog ta en stund. Under tiden jag väntar så sitter jag nu och roar mig med Våra värsta år som är på TV, så jag sitter och skrattar emellan raderna. Senare ikväll blir det nog Bjurholm för min del, jag ska fara och vara med min Kusin Victoria senare ikväll och vi får väl se vad som händer för vår del. Det var ett tag sen vi umgicks vi två, så det ska bli jätte roligt att få träffa henne!
så länge bjuder jag på en osminkad bild på mig och en skön låt.
Ansiktet - Äckligt

kram hare bra!

Skadeglädjen är den sanna glädjen!

... nu har man kommit sig till hem till gubben och direkt vi komme hit letade han upp en skön soffa och la sig, sa godnatt och somnade ganska snabbt. det är ganska förståndligt efter att han har varit uppe i typ 30 timmar i sträck, själv sitter jag här framför datorn och har dö tråkigt och de enda som håller mig road är katten och Youtube där jag hittade dessa två videos, och som rubriken säger skadeglädjen är den sanna glädjen!






Ikväll blir nog att hitta på nå trevligheter med Hanna&Fredrik, hare allihop!


2. Staden där du bor

japp, då ska man berätta om staden där jag bor, fast jag skulle nog inte kalla det för stad precis. Jag bor i Sveriges minsta kommun Bjurholm med min familj, där jag bott i hela mitt liv. Jag kan förstå vad visa av er tänker; vilken skit håla. det var precis så jag kände och när jag gick ut nian skulle jag flytta till Umeå och jag tyckte att det skulle vara så skönt att komma bort härifrån. Dom senaste två åren har jag bott på Mariehem hos min faster och nog har jag trivts riktigt bra där men jag känner att jag saknar den lilla byn och har just bestämt mig för att flytta hem igen till min familj. Jag måste säga att jag trivs mycket bra och tycker att Bjurholm är ett bra ställe att bo på, egentligen så skiljer sig inte den lilla byn så mycket från stor städerna det är bara lite mindre och det kan jag säga är rätt mysigt och det känns tryggt att bo där. Folket i Bjurholm är helt underbara och tja.. alla känner alla, även fast de ibland har sina nackdelar så tycker jag att det är riktigt skönt ändå. Det som är lite tråkigt är att det är så många som har flyttat därifrån och det har gjort att det har blivit lite tomt där, men trevligt blir det när dom kommer tillbaka för släckträff eller något sådant. Det finns inte alltid så mycket att göra där de mesta är väl att fara runt i bilar, ha sköna filmkvällar, spelar fotboll, åker i agnäsbacken eller så tar man sig en promenad med en kär vän. Men det som är så kul är att när man väl drar igång någonting roligt så är alla med och har en trevlig stund tillsammans.


Här har ni en bild på huser som jag bor i.
(Bilden har jag tagit från min mors blogg: malinns.blogg.se)


Simons Cat!

haha, är det ingen annan som tycker att Simons Cat är skit rolig
eller är det bara jag som har dålig humor?! Hur som helst är han iallafall jätte söt










Gäsp!

God Morgon!
Blev lite sent för min del igår, satt upp och pratade med Maria nästan hela natten,
eftersom att jag har varit hos Ludvig hela veckan så hade vi mycket att ta igen,
så när vi efter ett tag bestämde oss för att se en gammal spökklasssiker
Rose Red av Stephen king. Min och Marias favorit film sen vi var små,
Det är bara så typiskt att filmen är så fruktansvärt lång. Vi hann int se klart filmen innan våran mor komm
upp så där vid 5 tiden och skulle dra till Jobbet.  De var dags att gå och lägga sig kanske. Så nu sitt man här, dö trött och ska gå och se slutet på filmen. Älsklingen min är i agnäsbacken just nu och
åker av sig med sin kompis.  kväll blir det att fara till honom och bara mysa eller
så kanske vi drar ut, vi får helt enkelt se vad som händer.



Rose red Trailer


jag är bäst

hej jag heter maria och är BÄÄÄST!!!
tryck på bilden för en länk!!


1. Berätta om dig själv

Som ni kanske förstått så heter jag Emily Nyman Norberg, jag bor i lilla kommunen Bjurholm med min kära familj. Jag är 18 år gammal och går tredje året på dargonskolan. Jag lever ett ganska normalt liv  med familj, går i skolan, umgås med vänner och min älskade pojkvän. Som vilken tonåring som helst försöker jag hitta på lite olika roliga saker att göra på min fritid osv. har ingen speciell hobby eller något speciellt intresse som jag håller på med. Utan för det mesta lever jag bara livet och tar dagen och de livet har att erbjuda som det kommer, mer har jag väl inte att berätta om mig själv, om det är något ni undrar så är det bara att fråga. 


    

  


30 dagars lista!

Tänkte att jag skulle börja min blogg med en 30 dagars lista så att jag får en chans att börja
och lära mig lite mer hur allt detta fungerar, känner mig lite ensam om att inte kunna det här 
but here we go!


1. Berätta om dig själv
2. Staden där du bor
3. Dina kompisar
4. En person du ser upp till
5. En bild på dig för 1 år sedan
6. Bloggarna du läser
7. Vem är den roligaste du vet?
8. Bild på din garderob
9. 10 saker ingen visste om dig
10. En bild på någon du saknar
11. Hit vill jag åka innan jag dör
12. I din väska finns...?
13. En bild på ditt rum som det ser ut just nu
14. Ett kort någon annan tagit på dig
15. Din högst dröm
16. Vad är kärlek?
17. Första kärlek
18. ditt nuvarande förhållande
19. dina syskon
20. En vän som bor långt ifrån
21. Bild på det du köpte senast
22. Favorit ställe
23. En tv-serie du älskar
24. din första kyss
25. Något du vill ha just nu
26. Detta är jag beroende av
27. Dina föräldrar
28. Bild på sminket du brukar använda
29. Detta gör jag på helgerna
30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

need to try something new

Haloj och välkommen till min blogg, nu har jag blivit med blogg och detta bli mitt första inlägg någonsin. Jag har aldrig känt att jag behöver en blogg tidigare med tanke på att det inte händer något speciellt spännande i mitt liv och jag anser att jag inte har så mycket att skriva om men efter en massa tjat från min kära pojkvän som tyckte det skulle vara passande för mig så gav jag efter och bestämde mig för att prova på. Jag hoppas ni ska tycka om min blogg

Ska även passa på att tacka min underbara Lillasyster Maria som har varit så snäll och hjälpt mig att fixa till min header och tja hela bloggen kan man säga! Nu får man bara hoppas att hon har de dära tålamodet till att lära mig allting hur det fungerar så att hon slipper anstränga sig och lyssna på mitt tjat om hur jag vill ha allt hit och dit! Hur som helst Tack Maria, du är helt underbar utan dig hade min blogg aldrig existerat 

 

pussar och kramar



RSS 2.0