skin skin som den sol du är, låt hela världen se din vackra leende

God Morgon allihop, nu äntligen har vi fått oss lite sol så
nu ska jag ut och njuta i den sköna solvärmen resten av dagen.  

natthumor till kvällen

har jobbat hela helgen och idag, kändes skönt att man fick sluta tidigt idag så att man fick vila ut. legat hela dan och ja kan lova att det har varit riktigt skönt :-) en annan anledning till att jag har legat idag förutom lathet är pågrund av huvudvärken som aldrig verka försvinna, känns som att det är lite åska i luften. brukar alltid känna av när det är på gång.. just nu hade jag inte tänkt skriva se mycket tänkte spendera resten av kvällen framför roliga bilder, scrubs och go juicen
Godnatt

När jag ser dig, blir jag lycklig!

Fredag = Helg = Ledig, nope inte för min del, jobbar idag och hela helgen ut. Men för det är det inga sura miner, känner att det ska bli ganska kul ändå. nu var det ett tag sen jag skrev och det jag gjort, ja jag tar det kortfattad; Solat, umgåts med vänner, umgåts med pojken min, umgåts med familjen, fiskat, ja bara slappat och haft det allmänt skönt ute i skogen, har varit i Åkernäs där jag ha sommarstuga, trots det tråkiga vädret har det varit mycket sköna dagar vill ja lova. :)
 
Fina Elin och söta Linus komme även förbi till stugan och höll mig och räser sällskap.
Nu blire att göra sig i ordning innan man beger sig till jobbet!

Godnatt

nu är det snäppet sent känn ja, ska upp tidigt imorrn och jobba. Börjar klockan 7 så jag och penny avslutar dagen med att hälsa er alla godnatt!

älskar att vara ledig

Lång och skön dag, det gillas! har hunnit med en hel del, vaknade först och begede mig ut för att pressa i solen ett litet tag tills ja tyckt de blev för varmt och vart sugen på bad så jag ringde upp min kära vän Hanna, vi beslöt oss för att dra oss iväg till västemarks i storarmsjö just brevid stugan min. Satt där med götta, värmen och lyssnade på härlig musik, tills vi beslöt oss för att skippa badet och dra ut på fiskeäventyr istället. Tog vårt pick och pack och drog oss till stugan och träffa min moder, "hej mamsen". Dock han vi inte vara ute se läng men en stund iaf innan vi drog oss tbx.
 
Hanna begedd sig till staden medan jag for och träffade matte en stund, satt å prata ett tag tills han skulle dra sig hemmåt. Efter det satt jag med stora syster och hennes kompis och snacka tills Vickan och tobbe kickade förbi, så satte oss ute på altanen och snacka med dom ett tag.
 
Sen nu ha jag spendera den sista tiden med att städa köket, fixa tvätten samt lite gran i tvrummet. Har hunnit med mycket skoj samt nyttigheter och varit en duktig flicka,
 
 

älskar tisdagar

God Morgon God morgon folket! har sovit som en gud, älskar att vakna upp i min egna säng! Känns som att jag uppskattar den lite mer efter Åsele dock haft lite skumma drömmar men det är så det ska vara. Det är tisdag idag och jag kom å tänkte att då man går i skolan lär man sig att hata den dagen eftersom man vet att man har hela veckan kvar och att det är långt bort till Fredagkväll, men nu när man har gått ut lär man sig att älska Tisdagar eftersom det är typ dom enda dagarna som jag är ledig, Tisdagar och Onsdagar och då spelar helgen ingen roll längre.
 
På min lediga dag var min plan att jag först skulle sova ut, vilket jag nyss gjorde så den stryker vi. Käka gofrukosten, ge mig ut på en prommenad, sen slappa ett tag, tänka på min kära karl och undra vad han har för sig, saknar han lite. Sen hade jag planerat att fara och leka lite med min vän Hanna som komme hem från Norge, då blire att vi hitt på nå skoj som alltid. Nu had jag tänkt gå å göra mig den där gofrukosten och vakna till lite mer med ACDC!  

so true!

Komme mig hem för en stund sen från jobbet och had egentligen tänkt göra mig nå käk och göra något nyttigt som fixa till här hemma så att det åtminstonde se någolunda hemtrevligt ut. Men nej, det slutade med att jag fasnade vid datorn när jag skulle kik på nå bloggar, fasnade först när jag gick in på Tina Franks blogg och kicka på ett natthumor inlägg som hon hade gjort, å ja må då säg att jag fick då skratt ordentligt och man känt igen sig ganska duktigt! så jag sökte upp sidan och sedan dess ha ja suttit här å ba skrattat åt nå så sjuka, sanna och roliga bilder (;
 
Hittade bland annat denna på Tinas blogg, och det kan inte bli mer sant!
 

kommer vara med dig vännen vart du än går,

 Finns nog inget som klår känslan då man sover i sin egna säng efter att ha sovit borta ett tag! somnade runt 6 tiden igår kväll och jag har aldrig sovit så gott i hela mitt liv, det var välbehövd! nu blir det att göra sig i ordning inför jobbet och lyssnar på min nya favoritband; stiftelsen!

Stiftelsen

Robert Pettersson kommer nu och föralltid vara kung, så jävla bra!
"Om du känner dig ensam, öppna dig då
dela med dig av känslan jag kan nog förstå, om ditt hjärta slår
kommer jag vara med dig vännen vart du än går, 
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går
för mig är du livet, bli nu ett med mig darling, Jag vet att vi kan!"
kan då säga att jag är helt förälskad i låtarna!

änligen hemma

efter en långlång helg i Åsele med gofolket och likbilen är man äntligen hemma, Gu se skönt! Nog för att man har haft det mycket roligt och trevligt där borta, men som man säger borta bra men hemma bäst. men en sak säger jag bara aldrig någonsin mer övernatta på ungdomskampingen, det händer inte fler gånger vill ja lova, ska vara lika smart som alla andra bjurholmare och försöka hålla mig på familjekampingen istället.
Nu blire käk, hemmalagad mat är och kommer alltid förbli bästa någonsin, kommer dröja ett tag innan jag ens tittar på snabbmat igen!

godnatt

God natt folket, har haft en trevlig kväll med Maria och Jessica. träffadd lite annat folk också för en stund så folk, lite snack, chips, dip och en gofilm slår aldrig fel, vart american pie sista filmen duktigt bra och rolig :-) nu blir det sängen, ska jobba imorgon turligt nog börjar jag klockan tre så får mig en rejäl sovmorgon, dock lär det bli tomt i natt att sova utan pojken min så vi får väl se hur gött jag sover, brukar inte sova så bra då han inte är här, sängen blir så tom utan han, det är då tur att jag har scrubs

Onsdag

Då sitter man hemma hos udvig, komme hit igår, pojken jobbar just nu och kommer hem om några timmar. Igår var det bara lugn, hade min första lediga dag på länge känns det som är även ledig idag, men imorgon ska jag jobba igen. Trivs så bra där jag jobbar så ska säga att det känns helt okej. Igår for vi ut en sväng, och träffade Hanna, fredrik, joel och pontus vart bara en massa snack och planering inför åsele.
 
Nå bilder från en solig ledig dag med vår sommargäst pennpenn!
Tänkte på min kära moder när jag såg denna nyckelpigga, första anledningen för att jag vet att hon tycker väldigt mycket om Nyckelpigor sen andra anledningen är för att båda två är småa, röd(dock så är mamma inte rödhårig längre, men hennes naturliga färg är/var då röd) och prickig, ;]
Nu blir det att he på en film tills gubben min kommer hem, hejhej.

Slänger in en liten spellista innan jag går och lägger mig




vännäsdagarna ikväll, eller inte..


Japp, då var det fredag och vännäsdagarna är i full gång för alla förutom jag och alla kommer snacka om gårdagens händelser, roligheter och pinsamheter och allt jag själv kommer kunna säga är "Nä, jag gick och la mig tidigt och såg på ett gäng Scrubs avsnitt tills jag somna". Gubben min var förbi här ett liten tag men drog sig iväg nu bort till survännäs, vem vill vara kvar här när man kan vara där lixom. och Anledningen till att jag inte kan hänga på är pga. att jag ska jobba imorgon hela dagen, känns lite surt faktiskt men jag försöker se det positiva i det hela

som jag kommer slippa;
1.
 supa ner mig och göra bort mig till fyllan,
2. vakna upp bakis med både ångest och huvuvärk,
3. sova bort hela dagen,
4. Spara pengar samt få mer för helgjobbet, 

dock missar jag allt skönt folk som befinner sig där och som jag inte träffat på år och dar så det kör väl över allt på positiva sidan, men jag får väl ta igen på Åselemarknaden istället.


jag är sämst..


..
på att blogga just nu, glöm som bort att jag ens har en blogg (; ska försöka blir mer duktig på att uppdatera, men det är bara det att jag har så lite tid med det. Jag har just börjat jobba och jag jobbar ganska mycket iallafall den här veckan, dom få timmarna som jag är ledig försöker jag umgås med gubben, vänner samt försöker få brännan på kroppen att stanna kvar. Eftersom Juni månaden endast var regn och grå så försöker passar jag på nu dom få dagarna som vi har haft sol. 

idag är jag ledig med dock har jag inte kunnat spenderat den så som jag skulle ha velat, har endast städat, tvättat i sinne och fixat till det här hemma, ska strax bege mig och handla också. Igår jobbade jag först på dagen sen på kvällen spenderade jag med älsklingen och bröderna olsson, blev att fara ut på sjön och fiska hela kvälln. Det blev lite fångst lite synd bara att störst fångsten komme sig loss från kroken, men vi fick då se hur stor den var iaf och jag är nog ganska nöjd över att vi inte fick in de där aset i båten, (;

Har jobbat och slitit hela dagen med en massa hemsysslor så nu ska jag ta det lugnt och se på film ett tag


RSS 2.0