cuz you are my heaven

Jag saknar dig bebis!

söndag

scrubs, pizza, lite matte B och en promenix är det som står på göra listan idag, helgen har varit kung men härligt folk. i fredags vart det utgång, träffade en massa folk och hade en riktigt trevlig kväll, gårdagen vart en slö dag med film, chips och dip med maria och henrik, inte alls dåligt. 
 
nu sitter jag hemma och bara funderar lite, trots att jag är runt folk hela tiden, har saker att göra på dagarna och egentligen har det bara prima, så kan jag inte hjälpa att varje gång som jag stannar upp för att tänka lite så börjar jag känna mig så tom. det är något som stör mig och jag kan inte sätta fingret på vad det är, det bästa jag kan göra är att försöka så gott jag kan att se postivit på världen all dess problem och jag försöker att inte bry mig så mycket om det heller, det är förmodligen bara jag som är nojig, tror en promenix med linnea borde göra susen! 

cover me with blankets of music

älskar killen, så skön röst, så skön låt, så skön lyrics.. finns inga fel helt underbar! 

cupcakeees

I söndags blev det jobb, jobbade från 7 till halv 5, sen så gjorde jag inte så mycket mer den dagen, surrade lite med Ludvig lite sen vart det att lägg sig och igår drog jag in till stan en sväng och hämtade hem min dator bland annat, sen drog jag till Elin en sväng och satt där och surra ett tag och bakade muffins, jummjumm! Idag händer det väl inte så mycket mer ska jobba kväll jag, börjar om någon timma sen jobbar jag till halv tio ikväll. Bli nog finfint det! 
 
och bara för att dom inte "ser" så jätte goda ut, (med tanke på att jag misslyckades litegrann) betyder det inte att dom inte smakar gott. För det gjorde dom, super goda var dom!

Grattis i förskott mormor och krister

Godkväll, nu har man just kommit hem och ska strax piss och gå och lägg sig. Har haft en helskön dag idag, Blev ju att fara till stugan för att fira mormor och kristers födelsedag som är nu på måndag. Må säga att sällskapet var riktigt trevliga, fina presenter vart utdelade åt födelsedags "barnen", maten var suverän, stämningen var på topp och kvällen vart verkligen lyckad. Fetsen borta i åkernäs fortsätter ännu, dock kan inte jag vara med på det eftersom jag ska upp tidigt imorgon för jobb, men hittentills tro jag att det har varit en av dom skönste kvällarna på mycket länge.
 
Även båda kusinerna var där ikväll och må säga att det var länge sen vi var tillsammans och umgicks där borta i storarmsjö, där vi delar så många minnen. Det var mycket trevligt, nu sitter vi bara och taggar till inför nästa helg som också kommer innehålla en massa trevligheter, skojskojskoj bara kulkulkul! 
Grattis ännu en gång mormor&krister, jag hoppas att ni känner sig nöjda med dagen och att ni har fått sig en underbart fin dag, kväll och natt.

whatever turns you on

Nu blire kalas för fulla muggar, min mormor och Krister fyller år idag, eller egentligen fyller dom år på måndag men vi firar dom idag. Så det blir att dra iväg till stugan och gratta dom, blir gomaten, gofikat, släckten och en massa trevligheter.  
Whatever turns you on
I'm going where you're going
Whatever turns you on
Red lights and hooters blowing

I'll rise when you rise
I'll crash when you crash
I'll burn when you burn
In the mind and in the flesh

då var det fredag igen

Så, är på betydligt bättre humör idag, kändes som att gårdagen inte var min dag helt enkelt. Idag är det fredag, en dag man inte kan vara sur på speciellt inte då man är ledig imorgon och har hela fredagen på sig att slappa, ta ett vinglas och ja göra i princip de man vill. 
 
Idag ha man jobbat lite och nu sitter man hemma och inväntar fredags maten. Ser ut att bli Krister biffar, vilket jag vet är hur gott som helst. Träffade victoria en snabbis och har även surra lite med Hannich och Älsklingen på telefonen, sen vad kvällen sen har att bjuda på det vet jag inte riktigt, få se vad som händer helt enkelt. En lugn hemma kväll hadde inte vart helt fel heller, snarare skönt efter en tung vecka som denna fast å andra sidan hade en frän utekväll hade inte heller varit så dumt, kan ju vara nyttigt att lämna rummet någon gång i livet, menmen vi ser väl hur det blir. 
 

så kan det vara..

Japp, kunde inte sagt det bättre själv och så här omogen kommer jag faktisk att vara ikväll. tror det är den sämsta dagen någonsin på väldigt länge och det är inte fysiskt. Dagen har gått prima idag, bara flytit på i princip så kan inte skylla på att jag haft en tuff dag eller något annat på så vis, det är mer psykiskt och egentligen så har inget hänt, så jag har egentligen inte någon orsak att skylla på för mitt dåligt humör heller?
 
känn mig bara allmänt less, irriterad, förbannad och allmänt negativ.. sjukt och jag fattar ingenting? Aja tror inte jag ska sitta uppe så mycket länge till blir nog att käka och lägg sig, kanske blir på bättre umör då? ja förhoppningsvis. Godnatt!

2012-09-18 ♥

Denna dag är inte vilken dag som helst, idag är det ett fint år och nio underbara månader men min älskade pojkvän Ludvig och längre kommer det att bli. Bara tre månader kvar så är det två år. Det är helt sjukt, tiden går så snabbt när man har roligt och då man triv, det känns som att det skulle vara igår vi blev tillsammans.
 
Känner mig lika kär i honom som jag var för två år sen och jag älskar honom så otroligt mycket, det går inte ens att beskriva och det känns som att jag alltid kommer göra det, framtiden ser och känns så bra om jag får spenderar den men honom., bara honom
 
Det enda som känns lite surt med den här dagen är att jag inte kommer att få spendera dagen och fira med honom, eftersom han är i Åre och vi kommer inte kunna snacka speciellt mycket på telefon heller eftersom han är ute på vandring med skolan i tre dagar, så denna dag får jag nog fira med mina tankar på honom och titta på bilder då vi är tillsammans. önskar att han vore här just nu så att jag kunde krama om honom och mysa med han men jag hoppas också har det jätte bra där han är. 
 













 
 

godnatt


Vart in till stan en liten sväng idag, sen komme man hem sen så fick man fin besök, kusinen var förbi en liten stund så sörra, valt och bestämt ut hårfärger har vi också hunnit med. Har nu nyligen käkat lite, vart en sen middag idag men gott var det. 
 
Imorgon blir det en tripp in till stan igen för att köpa och fixa nå grejer, kanske träffa madde en sväng också. känner att det vart ett väldigtväldigt kort inlägg idag men jag känner att jag ids inte så mycket mer idag. Nu blir det nog piss , film och lägg sig skull ja tro, imorgon är det en ny dag. God natt på er! 

helgen

jahapp, så fort var denna helg över. har inte riktigt gjort så jätte mycket denna helg, i fredags var jag iväg med Lina och några in till stan för lite bowling, efter det vart det att kicka på en film innan jag drog mig hemmåt. I lördags hann jag surra lite med älsklingen, surra lite med madde också sen så käkade ja lite och helt enkelt tog det lugnt framtills jag skulle fara på jobbet, började tre igår och slutade nio, gick ju fort det där. 
 
sen idag som egentligen ska vara en "slö"-söndag, nja vart inte riktigt så klev upp klockan sex imorse och drog till jobbet klockan sju, sen har jag vart där fram tills halv fem idag. komme hem lite senare vart direkt att fixa och städa rummet mitt, har ju fått mig ett nytt skrivbord och en ny data stol, så vart att rensa ur alla lådor ur det gamla, bli av med det gamla skrivbordet + datorn och in med det nya, tog en paus där emellan och käkade kebabtacos, vilket var skit gott. hur som helst kan lova att jag fick mig ett helt nytt rum och kan även säga att jag är mycket nöjd både med rummet, helgen, maten i princip det mesta ;)


så här såg det ut när vi äntligen blev färdig med allt, stiligt stiligt säger jag!

Fredag

Igår jobbade man, sen vart man bjuden över på middag hos Elin. Så drog över med hynnan dit och käka gomaten, såg på film, lekt med hundarna, surrade lite och hade en trevlig stund. Till middag vart tacos och Rexa fick sig ett litet ben men fläsk på samt en ny killkompis, så vi båda är riktigt nöjd med gårkvällen.
 
äntligen är det fredag, men bara för det betyder det inte man har en ledig helg inte iallafall inte för min del. Istället blir det att jobba på lördag och söndag. dock är jag lika glad för det, är ledig idag och jag örjar inte fören klockan tre imorrn, så det känns helt okej! 
 
ha för en stund sen surra lite med pojken min på telefon, han verka då bara ha de fint och cyklar förfullt på berg och härjar, sakna lillgubben min så otroligt men snart, snart så kommer han hem igen! Till kvällen har man bokat in en träff med frugan och ännu en trevlig kväll att uppleva.
 

Cadillac Records

Jag aldrig varit riktigt ett beyonce fan precis men i denna låt älskar jag henne, helvetet så bra hon är!

I don't wanna hold you, if you wanna go

det har varit en skön tisdag idag, desutom min enda lediga dag denna vecka. så har bara tagit det lugnt och vilat så gott jag kan medans jag kan. har även skaffat mig ett skype konto så att jag och älsklingen kan videosnacka,  nu är det två och en halv vecka sen och jag saknar honom bara mer och mer, men nu när jag äntligen skaffat mig skype så kan vi äntligen se och snacka med varandra, förstår inte varför jag har envisas med att inte skaffa det. kändes otrolgit kul att få se han igen, så dagen kunde inte ha börjat bättre.
 
Sen har jag suttit med familjen och snackat lite, glott på scrubs, hittat en ny favorit låt och har även städat ur garderoben, kan då säga att det verkligen behövdes, har dragit fram varenda klädesplagg som jag äger och har rensat bort en hel del.Kan inte förstå att jag har haft se mycke skrot där inne och förstår verkligen inte vad jag tänke på när jag köpte grejerna?
så här har mitt rum sett ut under de senaste timmarna, nu är allt bortstädat och in vigt i garderoben. nu blir det att äntligen återgå till min älskade scrubs!
 

Helgen

Ja, helg var det ju för någon dag sen, vart att ta det ganska lugnt! på fredan vare film och grejer, på lördan vart det jobb, sen efter jobbet for jag till Elin och satt där å surra, såg på film vart dark shadow, hur grym som helst eller den var mest ba rolig osv. och på söndan vart det också att jobba, sen krascha till sängs när man komme sig hem.
 
så har väl egentligen int gjort se mycket och igår vart det en tripp in till stan och idag blir det väl lugnt också. ska jobba imorrn och på torsdag, skulle även jobba i helgen så vi får se hur spännande denna vecka blir för mig. nu blir det iallafall käk och mera scrubs!

Tomten är far till alla barnen

julafton eller inte, sveriges bästa film under alla årstider. spelar ingen roll hur ofta man sett filmen, skrattar fortfarande lika mycket varje gång. Bästa delen under hela filmen:
 
Godnatt folket!

Idag har man vart duktig

Denna dag ha man hunnit med mycket, känns härligt. Först blev det en tidig morgon, klev upp för att bege mig in till staden för att hämta och fixa några grejer, efter stan vart det att dra och jobba, gick bara finfint där. sen nu har man hunnit med ett springpass, känn mig duktig, nyttig och hälsosam.
 
Nu blir det att fortsätta vara duktig, ska dra fram körkortsboken och läsa lite, efter att ha vart sen med körkortet ett år så har man äntligen små börjat. Vad är det man säg? bättre sent än aldrig.

...


så kan det vara

Gud se skönt! har just provat mitt absolut första springpass, på väldigt länge. Jag må då säg att det känns helt underbart efteråt, blir nog att fortsätta på detta vis. Svettig och äcklig är man just nu, ska bege mig in i duschen och sen mysa ner med mor&styvfar framför tv.
 
vart en smygis in på datorn eftersom pojken min bad mig kolla mailen, tänkte man kunde kicka förbi bloggen också men till saken kolla vad som fanns på mailen. Bilder från Åre, må då säg att jag börjat bli duktigt svartsjuk, såg så otroligt skönt, roligt och fint ut därborta, måste börja planera ett besök betydligt tidagre så jagt får uppleva Åre själv med min underbara pojk, det är så otroligt jobbigt att vara ifrån honom.
 
denna bild fick jag bland annat:

Han är så duktig pojken min, ;]

2/9 September

Fyller år idag och man har ätit götta, haft släckten på besökt och ja bara blivit bortskämd! dagen har varit rolig och bra, känner mig mycket nöjd över dagen. :) jag vill tacka alla som har gratulerat mig idag och till er som uppvaktade mig på min dag och för alla presenter som jag fått idag.

mysig filmkväll

Nu blir det film med lillasyster och Jessica!

skit

What do I feel, I feel a million miles away
I have been praying all the way
I have been trying all the way
 
What have I seen, I have seen fishes passing away
Oh i feeling aint that strong
i should be crying but I just can't let it show,
i should be hoping but i can't stop thinking
How can I be wrong, if the descision is already made
 
And all this fear from carrying us along
There's so much we can build on but so much to loose
it seems that everyone is tierd, this is nothing i choose
maybe tomorrow is different, i don't know how?

God Morgon!

Sovit gött och allt är bara prima! få se vad dena Lördag har att bjurra på, (:

Godnatt!

Haft en riktigt trevlig tacos kväll med charader, trevligt prat, go dricka älskar att ha mina flickor på besök, allt blir så mycket roligare då, taggar inför nästa träff! ;]
Godnatt Folket!

RSS 2.0