bra då och fortfarande bra nu

I got my freedom and nobody can take it away
I don't take it for granted but my life you will never dictate
I'd rather die than suffocate from trying to walk straight
Okay, maybe I won't but at least I know that I'll be free one day

I can't explain the feeling inside, I thought about like a million times
Can't forget it man, it's still in my mind, I guess it must have been magic
All the things that could have gone wrong, Ever since the day I was born,
I wondered why the feeling's so strong, And I can't explain it any other way
I guess it must have been magic


Och Ludvig, såg din fina kommentar. det är så att jag och min gubbe har bråkat och diskuterat om att jag har ett beronde för min telefon och jag har alltid varit så envis och aldrig erkännt det utan alltid stretat emot. Nu skriver jag ut en gång för alla; Jag är en telefonoholik och jag är okej med det, jag trivs med mitt beronde ;) och min älskade ludvig, jag vet att du är precis lika beroende som jag är sådeså, pussar!


10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan.

Jadu, det var en tung fråga faktiskt.

första saken jag aldrig skulle klara mig utan är nog telefonen min. Som innehåller bilder, spel, musik, kameran, minnen, gör att jag är kontaktbar och den har allt faktiskt! Så nä, skulle nog bli extremt rastlös om jag var utan den.


Andra saken är nog musik. Behövs i alla stunder och i alla känslor som i glada, arga, ledsna etc. och till sällskap, promenixer, på bussen, i bilden, hemma ja överallt passar det sig och tro varenda själ behöver musik till nått fall, men i mitt behövs det nog jämt. Älskar musik! 


sen så kan jag tillägga att min säng är ganska viktig för mig också, haha! skulle inte klara mig utan den heller. ;)


vad hände med vädret?


Vill ha tillbaka govärmen som va nu ett tag, de senaste dagarna har man ju fryst så fruktansvärt och jackan har helt plötsligt blivit ett måste att ha på för att man int ska frys. Vad hände med den sköna värmen, kan den bara inte komma tillbaka nu så man kan ligga ute och prässa och bara ha det allmänt skönt, vill ha en chans att bli brun till studenten också så att ja slipp va lika vit som klänningen min! Blev så avis när morsan min ringde och berättade att dom hade 30 grader i skuggan och att hon är brunare än brunast.


i miss u

Det har bara gått två dagar men jag känner ändå att jag saknar min lilla gubbe som är i skravel. så otroligt sjukt att bara någon dag känns så längre. Sen den jobbigaste delen är väl då man är myssugen och har ingen att mysa med. Hunn & katterna är i stugan, mamsen är utomlands och det känns väl lite fel att mysa med systern min så jag bli forever alone sen också när man ska gå å lägg sig på kvällen å det är allderles kallt i sängen som plus känns för stor för lilla mig när jag är van vid att ligga å trängas och bråka om täcket med min kära.


kan nästan inte sluta skratt åt den här bilden, som egentligen är menat som en romantisk kärleksbild i solskenet med min pojk (som jag sen hade tänkt lägga ut och besrkiva min kärlek till)  men de känns som att romantiken är över när min näsa är begravd i hans näsa och mitt ansikte ser ut som ett gorillaface, då funkar det inte längre men jag kan skriva att jag älskar honom ändå oavsett hur det kan se ut!


skönt att sluta tidigt


Ja då har man just slutat och komme sig hem för dagen. dock ha ja inte vart på skolan utan dom senaste två dagarna har jag varit på informationsdagar inför sommarjobbet. Vilket jag glömt att berätta eller jag ville inte skriva ut om det förän jag visste säkert om jag skulle få jobba eller inte, men det är så att jag ska få jobba på äldreomsorgen. Vilket jag är mycket glad för, det ska verkligen bli så kul att få vara där och jag är överlycklig att ja lyckades få nå jobb. Trodd först ett tag att ja skull bli utan men ja had tur.

Har faktiskt jobbat där förut fast då bara som feriearbetare men ja tro inte de riktigt är samma sak. Tro de bli mer kul att jobba som vikarie så att man får göra mer och lära sig mer så det kommer bli en intressant sommar. Har även fått schemat inför sommaren vilket känns otrolig bra. Ska skola in mig nu på fredag, måndag och tisdag så det kommer bli spännande.

Nu ska jag bege mig in i litte städning och skolarbeten. Känns skönt att de bara är två veckor kvar så att man slipper eländet. Ikväll blir det en promenix med Linnea.
  


huvvaliggen.

Då har man anlänt till Bjurholm efter en tung helg i skravelsjö. var ju tänk att jag&ludvig skulle ha en chill mysshelg men så blev det icke. I fredags blev det en spontan tripp till krogen men några och igår vart det fest hos ludvigs kompis. Nu är jag less, två dagars är inte min grej huvvva!! Så helgen har bjudit på skönt folk, grillat, skönt väder, godricka å en skön kväll på the femman, Nu ska jag ta mig ett rejält glas saft och ligga och pressa i solen!


Älska sommaren! <3

När jag låg i går å solade, så komme min älskade gubbe ut med en rejäl och god macka, kaffe och ett iglas med trocadero. Jag har uppfostra honom rätt! ;)


fredag


då var det fredag och jag har just tagit med hem från stan. Idag hade jag bara en lektion så jag bestämde mig för att strunta i det och for på stan i stället med pojken min. vart lite inköp och nu har jag färdigt allt som jag kommer att behöva till studenten. Känns skönt att få det bortgjort! Nu ska jag gå och käka lite, städa osv. innan jag beger mig ännu en gång in till staden för att spendera kvällen hos min underbara Ludvig.


en gul blomma!


Vad gör jag egentligen inne? hussysslorna kan egentligen vänta ett tag, iaf tills solen är borta. ska nog gå å dra på mig shortsen och bege mig ut så ja få nå färg på min snövita kropp. ska även sitta å lyssna på denna snygging resten av dan!


sommar, sommar och sool!

Skönaste vädret på väldans längre, både idag och igår. Detta gillas otroligt mycket, det är varmt och skönt! märker också att man själv blir så mycket piggare när det är så ljust ute. isglass, sol och brudarna, vad kan få fel? snart slutar man också, då blir det att dra sig ut och pressa i solen.



9 - Fem bilder från ett minne 2012

Har ju glömt bort 30 dagars listan, hur som helst så är jag på nummer 9 tro jag? och det är minnen 2012, ja dom jag har fått hitentills, alla minnen som jag fått av 2012 är helt underbara men jag lägger in dom 5 bästa.

1. For till kittelfjäll men min andra hälft och hade en helt underbar helg tillsammans med han och hans familj och fick uppleva det vackra fjället, helt underbart <3
. Hade en trevlig kväll med dessa personer, det vart tacos, grillning, film och en massa andra trevligheter 

3. Hade världens bästa kväll med dessa söta töser.

4. Jag tar snart studenten och denna skönhet till klänning och min fina student mössa blev min till slut!

5. Hade även en riktigt skön kväll med dessa personer också som också var helt awesome!


nu har mindre än halva året gått och jag tror säkert att 2012 har mer att bjuda på. men jag kan säga att det har vart helt fantastiskt hittentils och jag hoppas verkligen att det fortsätter så och att världen inte går under än ;)


söt hynnan


Så här har hunn min sett ut i princip hela dagen, jag börjar få känslan att hon vill mig något? jag kan bara inte lista ut vad, jag har vart ut med henne, jag har gett hon mat, jag har lekt med henne och jag har gosat med henne så vad vill hynnan? ... Hon kanske vill gosa mera men det är faktiskt inte det lättaste att mysa med både hunn och pojken min samtidigt! stora problemet idag

och den enda lösningen jag kan komma på är nog att mysa men en av dom i 10 min innan jag byter för att mysa med den andra i 10 min, så får jag nog hålla på tills kvälln är slut. Då kommer jag ha en glad pojk, en glad hunn och jag själv kommer vara så utmatad efter allt spring, tidräckning och mysning att ja kommer sedan att kunna somna tidigt ikväll så att jag blir utvilad till i morgon! score för min smarta ideé :D


jordgubbstårta och bromance


komme hem för ett litet tag sen, har varit och käkat middag hos gammel mormor, fick även smaka på en jätte god efterrätt, jordgubbstårta. Finns inge godare, en smak utav sommaren kan man säga nu taggar jag sommaren mer än någonsin. 

Nu har jag just hunnit städa lite hemma, dammsugat, hängt upp tvätt och plockat undan all disk. Nu blir det att invänta älsklingen, är ledig i morgon så vi får se vad vi hittar på ikväll, imorgon tro ja det endast blir en massa plugg, suck!     

Här bjuder jag också på en asskön låt, som min pojk visade mig för några dagar sen. först hatade jag den, men efter han spelade den en hel dag så lyckades jag fastna för den, inget ovanligt. Hur som helst lyssna på den, den är riktigt bra och rolig.


Love


så kan det va

trots att jag sov till klockan 2 idag så känner jag mig otroligt trött å sliten. Idag har jag absolut inte gjort någonting och jag tänker låta dagen/kvällen fortsätta så. Ska lägg mig i sängen nu efter en godusch och se på
 vampire diaries tills jag somnar,

!

 godnatt folket!


jävla kulturnatta!

ja, då har man just vaknat för en timma sen, är otroligt chockad över att klockan redan är 3. gårdagen började bra, men slutade dryg men vad kan man förvänta sig av kulturnatta när man är nykter, eller tja.. spela de någon roll? Tycker inte riktigt kulturnatta är något längre, den hade sin tid men nu känns det bara drygt att fara dit. bara en massa fyllehunna som är ute å vandra på stan, som antingen spyr, slåss eller få hälla bort sin öl eftersom stan är överfyllt av ordningsvakter och poliser. Visseligen är det skoj att träffa vänner, men det kan man göra ändå. I vilket fall, igår for jag först å träffade min vän Hanna, som just har kommit hit, som även berättade att hon kollar på lägenheter och kanske skulle flytta hem igen. Så jag är nöjd, senså senare på kvälln drog vi iväg på kulturnatta då, var där en stund. men vi drog oss hem istället och fick med oss en fripassagerare, Lina hängde med till bjurholm en liten stund, men efter en liten stund for hon hem igen och jag&Ludvig stannade uppe och snackade fram tills klockan sex i morse och nu är jag trött, ska länga mig framför en film och dö av en stund, hare

så otroligt vacker låt!

Jag är helfast i låten, hörde den från ett avsnitt av Vampier diaries (ja hanna, tack vare dig är jag fast i den serien också (; ). Tycker den är så vacker, blir rent av rörd när jag lyssnar på den, det sjuka är att det är inte min typ av musiksmak, så jag förstår egentligen inte vad det är jag gilla med den, men tummen upp iallafall till Leona Lewis!


Ja då vare lördag

Såg nyss att jag inte har bloggat sedan i Tisdag, shit! jag suger verkligen på det här, men till mitt försvar det är faktiskt så att mina päron har stuckit iväg till värmen och lämnat mig här ensam hemma i kylan med min lilla syster som inte alls är någon vidare bra på att hålla en sällskap eftersom att hon nu och hennes nya befinner sig i smekmåneperioden av nyförälskelse och kan ej lämna varandras famnar i tre sekunder. Min pojke, tja.. det är ett bra sällskap så länge han stannar kvar i byhållan, men han har ju också en massa hemmagöran å göra så han färdas fram och tillbaka och är inte alltid tillgänglig.
Det slutar upp med att det är jag som får ta hand om gammhuset hära i min ensamhet, ta hand om katterna och dom första dagarna fick jag också ta hand om Rexa, vilket inte är en lätt prick att handskas med och det gör att jag inte har så mycket tid över till bloggandet eller för den delen inte ha något intressant att blogga om heller, men jag ska bli bättre! Igår vart vi ett gäng, det blev jag, maria, henke, ludvig, ella, vickan, tobbe och linnea å vi grilla, drack go dricka och hade det hur bra som helst, en riktigt rolig kväll vilket måste göras om.
Ikväll har min gumma kommit hem till sverige och jag ska sticka iväg och träffa henne lite senare idag. nu ska jag inte skriva mer utan jag ska istället lägga upp ännu en bildbomb!
LOVE!

tisdag

Nu är det så här att jag sitter nu på skolan och jag har egentligen slutat men jag måste sitta och vänta på bussen som går 13.50. Resten av veckan kommer vi att vara lediga + nästa tisdag är vi också lediga, så man kan verkligen säga att man tar lång helg nu. jag tro int ja ids skriva så mycket mer ni får istället en massa bilder från dom senaste dagarna i stället. :)




Hej, jag heter Emily och jag är ett stor ego som jag gillar att ta bilder på mig själv så att jag kan lägga upp ett ex antal på bloggen! (;

LOVE!


Fick ett jätte sug att skriva ett inlägg till pojken min!


Jag älskar min underbara pojke mer än allt annat,
han är mitt livs stora kärlek, mitt liv och mitt allt!
Han är speciell för mig helt underbar, pussar till dig Gubben!

Love =
Loev (om man kastar om E&V bosktäverna) = Ludvig Och Emily :]


i Gårkvälln var det fredag och idag är det en månad kvar till studenten

Igår var det Fredag, äntligen! Skoldagen igår var lång men när den tillslut var över for jag och var med Lina på stan ett tag innan jag drog vidrare till Ludvig. När jag komme fram så var Ludvig hemma hos elin&micke och dom snackade om att vi alla skulle käka middag tillsammans eftersom gubbens föräldrar var borta. ja hehe, ni kan ju bara gissa vad det blev för mat?! .. Det var självklart tacos, vilket det känns som att jag har ätit otroligt ofta den senaste tiden, menmen gott, nyttigt och lätt att göra äre ju! Senare på kvälln beslöt vi oss för att dra oss ut på en safari och vi såg nå rådjur, tranor och sjukt mycket storspovar! efter safarin vart det film och grillning inan vi drog oss hem och la oss.

Idag vet jag inte riktigt vad det blir, ludvig håller på ute med bilen (som vanligt) duktig pojk jag ha! och själv sitter jag och ser Lejonkungen 3 för andra gången. Har just sminkat mig och ja tro jag ska gå ut en sväng i det underbara blås vädret. Älskar när det blåser så mycket som det gör just nu! 







Hoppas ni alla får en riktigt trevlig lördag, kramar!


förlåt för att...


... jag inte har bloggat så mycket det senaste tiden, men hela den här veckan har varit ganska full med både det ena och det andra, för det mesta har jag bara pluggat och försökt få klart dom sista restuppgifterna som jag har kvar och jag må då säga att det går frammåt. Jag har endel kvar att göra men det mesta är bort gjort, längtar verkligen tills studenden då allt detta är bortgjort.

Sen så har jag även försökt umgås med min kära vän Linnea, eftersom jag på senaste tiden inte vart i Bjurholm så mycket så därför passade jag på att träffa denna dam medan jag var i Bjurholm. Har även hunnit träffat Mattias, Brik och jag träffade även Victoria en sväng på bussen. Ludvig var också förbi i förrgår, även han har haft en full vecka med jobb, skola, vänner och arbeten med bilen så vi har inte heller umgåts så mycket denna vecka. Men ikväll blir det att dra till honom i skravel och vara där resten av helgen. det var tänkt att vi skulle ha tjejkväll jag&några vänner men vi beslöt oss för att ta det nästa helg så det blir stan men innan jag drar till Ludvig så ska jag fara och träffa min vän Lina på stan. det ska bli skönt att få träffa henne så man får prata ur sig, har en hel del tankar och funderingar i huvudet.

På söndag drar jag nog tillbaka till bjurholm igen och då blir det att endast umgås med min kära moder som drar iväg till Gran Canaria med mr.K på Tisdag. Jag hoppas dom får en trevlig resa och att dom solar för mig också därborta. Just nu sitter jag på makt och kön lektionen, har just haft prov i en annan kurs och det känns som att det gick bra, och nu känns det mest bara meningstlöst att sitta på lektionen eftersom ingen är här, läraren far och flänger överallt och jag funderar på att dra snart.. känner mig otrolig less, plugade som sagt hela gårdagen och hela dagen idag. shit vilken inlägg det vart, grattis till den som orkade läsa allt det här, den får typ en pigelin eller något haha!!


Tisdag!


Ja, då sitt man på skolan har suttit här sedan klockan 7 imorse. Eftersom jag först försovde mig så att jag missade bussen och då fick min styvpappa skjutsa in mig istället. 10 över 7 komme jag hit, så jag har försökt fördriva tiden med lite gårdagens Big brother som är så mycket bättre nu när Jennifer har åkt ut, vart så otroligt överlycklig när hon åkte ut. Aja, nu ska jag bege mig mot cafiterian och köp mig ett äpple innan lektionen börjar.


lite av varje

Nu va det ett tag sen bloggen, kommer knappt ihåg hur du ser ut numera. tjaoow, ihelgen ha det inte alls hänt något speciellt, i fredags for ja hem till bjurholm, tog det lugnt med familjen och åt gomaten gjord vi. Det vart Tacos vilket är min favoriträtt så de va ju bara å prässa, kan stolt säga att jag åt mer än Krister denna kväll innan jag begede mig ut på äventyr med en massa sköna människor. Slutade upp med att vi hamnade hos Joel, där vi såg på Big Brother och ja smällde smällare tills vi ledsnade och drog oss hem.

I lördags tog jag det mest lugnt, såg lite prisonbreak, körde på lite hemma träning, pluggade litegrann framtills att telefonen plingade, det var Lina som ville att jag skulle dra in till stan. Hade ju sagt att jag skulle stanna i bjurholm hela helgen eftersom jag kommer inte ihåg senast jag var i Bjurholm en hel helg sist. men som sagt hon tog över och lyckades övertala mig, så jag drog in med åtta bussen. Kvällen slutade med att vi drog till Hanna&Fredrik och drack litegran, hade en asskön kväll!




Svar på kommentar

Fick en söt liten, eller liten å liten fick en rätt så stor kommentar från lillasyster på detta inlägg som lydde:

SNYGG SKJORTA!
Vart har du köpt den, syrrans garderob eller!
nä skämta ba, lite fult att du ser så mycket bättre ut i den än vad jag gör. matchar din ögonfärg snygging!

saknar dig redan och grymt snygga bilder du har tagit
luv u / världens bästa siz<3


Kära lillasyster, Till försvar så måste jag säga att det faktiskt inte är så lätt att motstå frästelsen att skaffa sig ett extraplagg att ta med sig på resan när det är 100%rea i din garderob. Som du kanske förstår så är det teknist sett omöjligt att låta bli och sen så är det inte mitt fel att du inte hade skrivit en skyllt där det står att rean har sluta gälla. 

Eftersom att du nu tyckte att jag var så läcker i denna tröja, så ska jag lägga upp den bilden en extra gång i det här inlägget också, enbart för dig så att du har något att kika på! Enjoy synen på din grymt snygga syster med din tröja som hjälpte mina ögon att sticka ut och se vackrare ut än vanligt ;)



Love you siz! <3


Tisdag!

ojoj, vilken spårad valborg det blev! Dricka, gomat, göttfolk, ölspel de är ju de bästa. Kvällen var as skön och vi hade det bara kul, framtills senare på kvällen då allt spårade ur, som tur så gick det över väldigt fort så man kunde fortsätta ha kul, det är bara så tragiskt att de finns folk som kommer endast för att förstöra. Iallafall så sovde vi ett gäng hos pontus i natt och nu ha vi kommit hem. Vi ha just sett färdigt lejonkungen 3 och just nu sitt ja å längta efter bakismaten, jag ha rösta på en pizza men vi se väl va de bli, sen ska vi sitt å kik på en massa prison break och bara ta det lugnt ;) 

Lite bilder från gårdagen!
 



RSS 2.0