sliten tisdag

då äntligen, min första kväll på länge som jag kan koppla av hemma med ett vinglas och känna lugnet veta att man är ledig imorgon. schemat för mig har bara inkluderat jobb. Har jobbat nu fredag, lördag, söndag, måndag och idag, sen jobbar man torsdag, fredag, lördag och söndag. Slitet, men man kännar in en hel del.
 
Igår var det julafton och jag hoppas alla hade en lika underbar dag som jag hade, firade hos Kusinerna, älsklingen var med mig och har fått ordentligt med klappar. har fått mig pengar, en tavla, kalender, presentkort, morgonrock, godis, lösnaglar m.m. Go mat har man äti och ojojoj så bra man har haft det! Tänkte bara säga nu tack för den fina dagen och presenterna, och önska er alla en god fortsättning! nu tänkte jag snör i kull mig och titta på lite sex and the city och bara ta det lugnt!
 
som sagt, inte dåligt med klappar!

Godnatt folket!

trött och sliten osndag, nu inväntar sängen godnatt!

shoegal

Nä nu jävlar, har man äntligen beställt hem ett par riktigt rediga skor, som desutom är fruktansvärt snygga, som jag också kan tycka för ett bra pris, tre fördelar i en enda produkt. Kan det bli bättre? om skorna nu skulle vara duktigt skön också så blir det vara pricken över i:et, hoppas hoppas hoppas (;

Lite från helgen!

lilla jag dagen efter, ofräsh å bakis?
Fina flickor, redo för utgång
Hade lite å göra, så jag virkade ihop en liten tomteluva som tidsfördriv igår, tyckte faktiskt att den vart ganska fin!

that's how it is, thats how it goes


så otroligt bra och duktig tjej!


Stiligt, stiligt

dessa godingar föll ner i min brevlåda för någon dag sen, både grymt och snyggt!

vi kommer gå igenom det där som vi hatar


allting är tomt och ur balans

Det finns inget som går framåt, det går inte precis bakåt heller, allt har bara stannat. Det ser mörkt ut, jag har tappat all hopp. Under den senaste tiden har jag hållit för mig själv för att få tänka, har egentligen inte heller haft någon ork att göra något speciell. Jag har inte heller haft någon ork att blogga eller skriva, det enda jag har gjort är att göra mina måstengöran, för mig har  der bara varit tomt och ikväll känns det som att allt har rasat för mig. Nu behöver jag fundera lite till, börja om från början.
 
Samtidigt känns det som att jag har bestämt mig för ett beslut, jag vet vad jag vill och inte, jag vet vad jag borde och inte, jag vet vad jag känner och vad jag inte känner.  Jag har kommit fram till vilka konsekvenser som kommer dyka upp, dom som jag känner mig okej med och dom jag känner mig mindre okej med. Frågan som jag inte kommit fram till är om jag har modet till det, ska jag riskera det? tänk om det inte är värt det och allt var i onödan, tänk om det inte blir som jag kommit fram till? är jag ens hundra procent okej med det här som jag sagt tidigare? finns så många men, så mycket att klura på under sådan kort tid. 
 
jag sitter och funderar under samma sekund som jag skriver detta inlägg och kommer fram till att trots mina tvivel har jag en känsla, att vi kommer att lyckas, hitten tills har vi lyckas så varför skulle vi inte lyckas nu då? Problem, hinder och ja det som kommer i vår väg kan man lösa eller köra över totalt. Det kan bara inte gå fel om man vet vad man känner och vad man vill? Känslan, lösningar och viljan som vi har tyder på det är okej. 
 
Jag vill få mig själv att hoppas, jag måste göra det, jag vill det, det är ju det enda som jag har kvar..men frågan är den vill du se mig lycklig, vill du göra det som är rätt för mig? men i detta fall, vad är bäst för mig egentligen? vad jag känner kanske är fel lika så som det kan vara rätt? känslan är ju allt, varför ska det vara så osäkert? jag är galen och kommer fram till ingenting.. allt är för osäkert, ostadigt lika så som det är säkert och stadigt.. är galen, rädd, orolig, glad, stolt, snacka om blandade känslor.. vad är det för fel på mig?

lördag

att ha en lugn hemma kväll, nja det blev väl inte riktigt så bler mer en lugn hemma kväll hemma hos matte istället, vi drog iväg ett gäng och såg på film där borta! var väl inte helt fel, men idag blir det nog att stanna hemma och inte göra annat än att mysa sig ner med gofilt, jycken och en massa götta och ta hand om hälsan min så klart! 
 
nu blir det iallafall å göra sig i ordning nå käk, 
 
 

coulda woulda shoulda

Så vad har man gjort idag? städat, check, rensat garderoben, check, tagit hand om jycken, check, träffat matte en stund check.. vad mer kan man göra? öppna upp en flaska vitt och se en massa sex and the city avsnitt, lät inte alls som någon dum ide! 
 
Tror inte det blir så mycket annat då man är sjuk, kan man inte ignorera tanken på hur otroligt tråkigt det känns, men samtidigt känns det skönt att få ta hand om sin sjukdom

oohlalala

tänkte passa på när jag lix ändå sitt vid datorn att trycka in nå bilder från helgen med brudarna mina.
tänkte även lägga ut några egobilder här nedanför för att visa håret som anna fixade på mig innan vi begede oss ut, duktigt snyggt vart det och otroligt duktig var hon, :)


 
 
 

Ikväll har man kommit fram till två saker

Den första och de negativa: det är ett jävla helvette att vara sjuk. Man är så fruktansvärt begränsad, kan inte göra någonting överhuvudtaget, huvudet mitt är det bara ett enda vakium, kan knappt andas eftersom näsan i näsan är det tätt, minsa lilla överansträngning eller något liknade resulterar världens längsta hostattack som aldrig verkar vilja lugna ner sig, som i sin tur bara ger mig mer ont i halsen än vad jag hade tidigare, ögonen mina läker en massa vatten, jag gör inge anne än att snyta mig eller nysa och jag känner humöret sjunger bara allt mer till botten, vädret som vi har gör det heller inte bättre.Snön var efterlängtad men kylan? hmm.. det hade faktiskt inte skadat med någon grad varmare. nä fy urch och blä. så här ser jag typ ut; 
 
Den andra saken och det positiva: som är så otroligt positiv sak, att det överröstar det negativa och det är det att jag med handen på hjärtat kan säga att jag har världens snyggaste pojkvänn och i morgon är det två veckor kvar till att han är hemma igen. denna gång ett mycket längre stund så denna gång har jag mer tid för att rå om honom en stund ! är så överlycklig.. 

 

RSS 2.0