ego morgon!

godmorgongodmorgon! gårkvällen var helt okej, de blev som planerat, tacos, folk, godricka, en massa firande och vi hade en riktigt trevlig kväll allihop, den kunde kanske ha slutat lie bättre än vad det gjorde men aja, just nu sitt ja uppe i min ensamhet och tittar på TV, dom andra två ha inte vaknat än så tills dess så sitter jag kvar på min plats och kolla lite mer tv, idag mår man väl som man förtjänar antar jag! 

tänkte lägga ut lite ego bilder nu när jag ändå är igång,  



och så här vacker är man idag, osminkad, morgonfrilla och pyjamas,
känner mig rätt så fräsh!






Ett stort grattis till min Ludvig som fyller år idag!


Idag är det fredag, snart tar man helg men det är inte vilken fredag som helst,
idag fyller min älskade pojke 19 år. så imorse blev det en massa sång, presenter och gofrukost till gullet mitt. Han fick en massa fint av hans föräldrar bland annat hörlurar, godis, presentkort och handledsvärmare och av mig så fick han ett Linne från moyo (hur det nu stavas), eftersom han länge nu har sökt efter ett linne som jag hoppas att han blev nöjd över och att han kommer använda det mycket. Så nu sitter jag och stortaggar inför kvällen och vill bara sluta skolan så att jag fort kan fara hem till pojken min så jag kan få fira honom lite mer. Ikväll inväntas det tacos, några vänner, godricka och troligtvis en massa skratt.

Jag älskar dig min Gubbe, detta är din dag och jag hoppas att din dag/kväll blir den allra bästa, nu är du nästan gammal och grå! ;) pussar och kramar.

Tänkte även berätta om gårkvällen spenderades hos Ludvig som sagt, Pontus och Lovisa kom förbi en sväng, sen drog vi alla iväg till Ferdy och Hanna ett tag tills vi stannade av på Waynes för en kaffe, kvällen slutade med ett big brother avsnitt innan vi drog oss hem för att sova så att det snabbt kunde bli morgon så att vi kunde gratta pojken min! <3


7 - Någon jag saknar.



en person jag saknar är min fina vän Hanna, som är tillbaka i norge. det är rätt jobbigt att vara så långt i från ens bästa vän, för egentligen vad ska man göra utan dom. det är ju dom som man hittar på saker med som mest, de är dom man pratar med när man behöver stöd, det är dom som man har som mest roligt med. Jag är så glad att det finns telefoner så att man kan snacka iaf, det är bara synd att det är så dyrt. Men snart är det påsklov och då kommer hon spendera sin tid i Sverige, så då blir det en massa roligheter som vi ska hitta på!


torsdag


sitter på skolan nu, har egentligen slutat men jag väntar kvar eftersom jag ska på stan lite senare och fixa lite saker. ikväll bli de att fara till Ludvig, så att jag kan gratta honom imorgon när han vaknar! Pojken min fyller som sagt år i morgon, så då bli det en massa firande och roligt! det är desutom fredag så det är ganska bra timemat, woopwopp! Nu ska jag vara duktig och göra färdigt lite mer skolarbeten innan jag drar iväg.

6 - En blogg jag läser varje dag.

En blogg jag följer varje dag är min moders blogg!


race

sitter just nu med min lillasyster och tar det lugnt efter en vild färd hem. dagen har gått sjukt fort, allt jag har gjort va typ att påbörja med ett påskägg och studiebesök. Senare idag träffade jag Madde på stan, så vi for å tog en kebeb och pratade lite. sen nu har jag packat färdigt inför helgen, som kommer att spenderas hos Ludvig som fyller år på fredag, så då blir det att fira han. ikväll blir det bb och ta de mer lugnt

igår blev det att fara till Elin så hon färga på mitt hår eftersom all brunfärg hade typ försvunnit, senså ska även berätta att pojken min skämde bort mig igår, fick ett jätte fint halspand och armband. ibland är han för söt gubben min! riktigt glad vart jag.

så här såg godingarna ut!



5 - Två webbsidor som jag ofta är inne på.

Ja, kändes som att dom flesta redan vet svaret på den där. Det är ju Facebook och blogg.se och om jag inte får välja blogg.se så blir det tv4play/bigbrother ;) helkung!



ovanligt att jag försover mig...

Haloj! Ursäkta för en dålig uppdatering, har helt enkelt varit riktigt lat den senaste tiden och har inte orkat sitta vi datorn överhuvudtaget. Just nu sitter jag hos ludvig och jag har just försovit migt. Kanska surt! så nu måste jag vänta tills kvart över nio eftersom att nästa buss mot stan går då, nu skulle ett körtkort ha sutte fint menmen.

ska berätta att helgen har varit lugnt, vi har inte gjort så mycekt! träffade linnea och micke i fredags, och i lördags va vi med victoria och tobbe. men det har mest handlat om att sitta hemma och snacka, kanske tagit ett glas vin. Gubben min har fortfarande ont i sin fot och kan inte göra så mycket. Nu ska jag försöka göra mig i ordning inför skolan, hare! 

  


if it makes you happy, it cant be that bad

Komme just hem från ett snabbt litet möte med Hanna som just anlänt till bjurholm efter 3 veckors semester i Thailand, ja må då säga att jäntan är riktigt fräsh, håret hennes var solblekt till en jätte fin blondfärg, brun va hon och ny klippt, hon är så fin. Det var sjukt trevligt att träffa henne, vi hade så mycket att ta igen ännu har vi inte pratat färdig, de finns mer detaljer som jag måste berätta för tösen min. men det blev en runda runt byn och en massa prat som sagt. Fick även en jätte fin present av henne från thailand, det var som ett svart linne/klänning som är hur tjusig som helst vart verkligen jätte glad över den. Ett fint plagg till sommaren tro ja eller varför inte till vintern lika gärna, så här såg godingen ut;


ska även berätta att detta komm till min brevlåda idag,
ingen blev gladare eller mer taggad än vad jag blev 
"Jag har snart tagit studenten, för jag har snart tagit studenten för jag har snart
tagit studeeenteeen!"


Turn away 'cause I need you more


It's like you're screaming, and no one can hear, You almost feel ashamed,
That someone could be that important, That without them you feel like nothing,
No one will ever understand how much it hurts,
You feel hopeless; like nothing can save you and when it's over,
and it's gone you almost wish that you could have all that bad stuff back
So that you could have the good



en kommentar som gjorde mig extremt glad idag


Hanna:

finaste emily! gud vad glad jag blev när jag läste de här, jag har verkligen hittat mig världens finaste vän :-) kommer förresten hem över påsklovet, då måste vi hitta på en massa kul!! kram
________________________________________________________________________________________

Världens sötaste hannich, saknar dig så otroligt bästavän! Jag blev så sjukt taggad på påsklov nu!!! Känner att det kommer bli världens bästa lov och jag kommer ha det sjukt roligt med min fina vän :D


What am I supposed to do; Sit around and wait for you when I can't do that


god morgon, har haft den skönaste sovmorgon! eftersom det är utvecklingssamtalsdagar så har vi ingen lektioner och vi får jobba på eget ansvar, ja ser detta som två lediga dagar! woopwoop! Nu blir det att fara in till stan och ha utvecklingssamtalet, sen blire nog hem igen senså ska jag träffa hannich ikväll!


i made it obivous that i want you



Nu har jag just anlänt till Bjurholm, känns skönt att få komma hem och träffa familjen. Har spenderat hela helgen i stan med Älsklingen. Vi har vart bosatt i soffan hela helgen och haft det mysigt, de blev en hel del tvtittande, dator, ätit en massa götta och bara tagit det lugnt! det har varit en riktigt skön helg vill ja lova.

men ja må då säg att de ä fruktsnavärt kallt här hemma, håll verkligen på at frys ihjäll, känns lite som att man kommit hem till ett kylskåp så för min del nu blir det att lägga mig under en filt och se på nå big brother avsnitt som jag har missat innan jag beger mig på en massa skolarbeten som jag ska försöka få klart.

ska även passa på att berätta att jag fick ett sms tidgare idag från Hanna, som skrev och berätta att hon just kommit fram till Stockholm efter en lång resa i Thailand och att hon kommer till bjurholm imorgon, så då blire att fara och träffa henne, har verkligen saknat denna jänta så kommer bli sjukt roligt.


Just nu..


.. sitter jag och gubben framför tv och försöker se någon James bond film, tro de är 4 försöket till att se färdigt den men de går inge vidare, bli allti att man gör något annat och missar en å en annan del av filmen som gör att man får börja om igen.

det är riktigt skönt väder ute så jag måste medge att det känns riktigt skadligt att sitta inne, men de gå in å göra se myche anne, me tanke på att gubben min gå me kryckor och de ömmar för honom både i lungor och i ryggen, så nu sitt vi med en james bond film igång, var sin dator och försöker fördriva tiden medans vi inväntar pizzan som är på väg, mums! ikväll bli de nog lika lugnt i går dvs. bli sittandes framför tv och jag får försöka ta hand om gubben min så gott jag kan! har fint gottt folk!


heeelg!


länge sen sist igen! jag är frisk nu iallafall och smärtorna i ryggen osv. har gått över, har varit duktig och gjort färdigt lite skolarbeten också så nu är det lite mindre kvar att göra, känns så konstigt att man tar studenten snart, känns som att jag började förskolan igår? även fast det känns jätte roligt att jag ska gå ut och aldrig behöver bry mig om skolan mer så känns det som att den dagen kommer då jag tar studenten så kommer jag att sjunga min lyckliga sång om att jag är bra som har tagit studenten efter den dagen så kommer jag jobba i 50 år och ja kommer bara sakna tillbaka till skolan igen! haha, menmen..
Idag är det fredag, det är helg och det känns riktigt skönt ska jag säga. Just nu sitter jag hemma hos Ludvig och vi tar det bara lugnt. Det var egentligen tänkt att vi skulle dra ut med några vänner till femman ikväll, men eftersom ludvig hamnade i en snowboardolycka igår så blir det att stanna inne. Gubben min har gjort sig illa ganska ordentligt och jag kan tänka mig att han har ganska ont ikroppen men jag är så glad över att det inte blev värre än vad det blev. Så i helgen för vår del blir det att stanna hemma och för mig blir det att ta hand om pojken min. Tycker det ska bli minst lika skönt, mysigt och roligt, huvudsakligen att jag är med gubben min så är jag nöjd!

maybe tomorrow is different



Hallo! jag har inte uppdatera något dom senaste dagarna för att jag har inte riktigt mått så bra. jag har varit ganska sjuk, jag blev det efter resan upp till kåtan med ludvig i torsdags, mysigt var det men nyttigt kanske det inte var för hälsan men det var lätt värt det, haha. Igår började jag skolan men jag kände mig bådde trött och sliten så att jag kröp igenom hela dagen kändes det som, sen så hade jag enbart sovigt en timma förra natten eftersom att jag inte kunde sova. så när jag kom hem igår runt 5 tiden så var jag så sjukt trött så jag tänkte lägga mig och vila någon timma, men det slutade upp med att jag sov från att jag komm hem tills klockan fyra på morgonen idag.

Jag må då säga att när jag vaknade i morse så hade jag så sjukt ont över hela kroppen, jag mena verkligen hela kroppen, hade ont i ryggen, i magen, i benen, jag hade ont i huvudet, jag hostade, var snuvig och min hals värkte väl värst. så jag beslöt mig för att vara hemma idag och vila, jag känner mig bättre nu men jag har fortfarande jätte ont, jag har ingen aning vad som händer men jag kan knappt sitta eller stå upp och jag kan nästan inte heller vrida huvudet utan att det gör ont i nacken.

Känner nu att det gör ganska ont både i rygg och nacken att sitta vid datorn så jag ska  sluta nu, blir å gå och käka sen få jag försöka vila mera innan jag ska plugga vidare.


4. - En gammal bild.



detta är en extremt gammal bild på mig och mina systrar och på min fader!  


3 - Tio sanningar om mig.



1. - jag är beroende av min mobil
2. - När jag blir ledsen, orolig, stressad, trött, hungrig eller nått sånt reagerar jag agresivt
3. - Jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar min Ludvig
4. - det bästa jag vet är att ha en tacokväll med min älskade Ludvig
5. - Jag är helt förälskad i hunkarna Jensen Ackles, Ryan Gossling,
Jay Smith och Enrique iglesias
6. - mitt favorit band är ACDC och Takida
7. - Jag blir snabbt rastlös och kan aldrig sitta still
8. - jag är en mycket kramsjuk person
9. - mina värsta fobier är alla slags läkare, spindlar, clowner, nålar och dockor
10. - jag har väldigt svårt att vara hemifrån i längre perioder och har även svårt att sova borta.


fredag



God morgon!
det är fredag idag, fast känns som att man inte uppskattar fredagen lika mycket när det är lov, men skönt är det att ändå vara ledig. igår kväll hade jag en av dom mest mysigaste kvällarna på ett väldans bra tag, for iväg till kåtan som ligger på nå "berg"liknande med ludvig där vi satt och grillade, lyssna på musik, käkade, prata. Sen hade ludvig tagit med sig en sovsäck som vi båda kröp ner oss i och myste, sen måste jag säga att skotern i alla lägen är uppskattad, så det blev en kanon kväll.

ikväll ska jag hem till Bjurholm, jag lär nog inte hinna träffa mamsen med tanke på att hon ska till Åsa och Johan  och käka middag, men däremot så kommer jag få träffa Linnea, så jag inväntar en trevlig kväll med henne.


ut i kylan

tack till er alla som har kommenterat och skicka sms om hur fin i håret jag vart efter färgningen, det glädjer mig! var sjukt nervös inför hur det skulle se ut, jag tycker själv det blev ett lyckat resultat och det känns dubbelt så roligt när jag får veta att andra också tycker det.

Jag och gubben har nu sett en film med Lovisa och pontus, men efter att dom bestämde sig för att dra hem, så var jag&bebis fortfarande taggad på att göra något, så nu har vi planerat att fara ut med skoter till en grillstuga med mackor och varm chocklad. Känns att det kommer bli riktigt skön kväll ute.


nu är det färdigt

nu är det gjort och vi är färdiga. Det som jag skulle göra idag som ni kanske förstod var att färga håret brunt. och nej, det är inte ett skämt som förra gången, nu är det påriktigt. Min storasyster har hjälpt färgat håret, ögonbrynen och ögonfransarna och efter några timmar så är vi äntligen färdig, tack Elin! så nu är jag brunett och jag är riktigt nöjd.

före..



efter..




Sshhhhh!



idag är det en ganska speciell dag faktiskt iallafall för mig! jag ringde min syster igår och vi bestämde oss för att träffas lite senare idag på stan, för hon ska hjälpa mig med en sak. det är en sak som jag kommer att göra men jag tänker inte berätta vad än, det får ni se senare ikväll vad det är för lurt jag har på gång ;)


2 - En person som betyder mycket för mig.

en person som betyder oerhört mycket för mig är Hanna Jacobsson. min lilla gumma som nu är i Thailand och ska bege sig tillbaka till Norge när hon kommer tillbaka därifrån, så jag lär nog inte få träffa henne på ett tag det känss lite tufft, tomt och jag saknar henne så mycket, men då hon väl kommer till Sverige igen då lär vi hitta på en massa kul och snacka en massa skit och det kommer vara som att det var igår vi umgicks.

en annan sak som jag inte riktigt förstå, det är att varje bilder som jag&hanna tar, så blir dom alltid extremt suddiga..







tröttpiggslööö..

godmorgon godmorgon gottt folk, jag förstår inte riktigt är för trött för att vara vaken men för pigg för att sova, hur går det ihop? det är faktiskt lite jobbigt att vara båda två men tanke på att man inte kan göra något åt det. hur som helst Ludvig sover, han har för första gången i sitt liv tagit ledigt idag och i morgon, tro det kommer vara nyttigt för honom att få vila lite. ska strax gå och krypa ner med honom och mysa lite. 

igår blev det grillning med Lina, Filip och Fredrik. det var riktigt trevligt, jag älskar grillstugor, då det är varmt och man kan bara sitta och prata och bara ha det skönt. det enda som fattades igår var en korv och Ludvig, som valde att stanna hemma eftersom att han var så trött efter jobbet.  







1 - Fem bilder som gör mig glad.

Det var faktiskt ganska svårt att välja ut 5 bilder eftersom det är så många bilder som gör mig glad, desutom nu när jag är hos Ludvig och har alla mina bilder på min dator hemma i bjurholm, så därför får bilder ni sett tidigare duga och jag ska skriva varför jag blir glad av dessa bilder!




Denna bild på mig, anna b, Ludvig och ferdy, var på en fest för inte alls så jätte länge sen, men bilden gör mig så glad, för när jag ser den så tänket jag på att vi har så kul när vi umgås! Tycker det är lite synd att Hanna E inte var med på den här bilden!



Den här bilden på mina sykon och min mor, gör mig sjukt glad för att dom är så fina på bilden, och det är den senaste bilden som finns på dom, jag älskar min familj och bilden gör mig lycklig för att dom ser så lycklig.



Denna bild på jag och min kusin eleonora, gör mig så glad för att jag tycker den är skön, och jag tycker om denna flicka.



Denna bild gör mig glad för att, när jag ser på den så känner jag hur otroligt lycklig jag är med Ludvig, Sen så är det är en lycklig fin bild på mig och ludvig, ingen av oss viste om att mamma fotade oss vid det där tillfället, så den är inte tillgjord,



Jag älskar min familj, mina syskon och min pappa, så sen så kommer, jag ihåg hur glad jag var när den här bilden togs.


ännu en 30 dagars lista

eftersom att jag har varit så slö på att uppdatera den senaste tiden, så tänkte jag att jag skulle starta upp bloggen igen med ännu en 30 dagars lista, så jag kommer in i bloggandet igen! suck! kändes lite jobbigt men nu kör vi.

1 - Fem bilder som gör mig glad.
2 - En person som betyder mycket för mig.
3 - Tio sanningar om mig.
4 - En gammal bild.
5 - Två webbsidor som jag ofta är inne på.
6 - En blogg jag läser varje dag.
7 - Någon jag saknar.
8 - Två saker jag längtar efter.
9 - Fem bilder från ett minne 2012.
10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan.
11 - En bild som är från när jag var liten.
12 - 15 saker som ni kanske inte visste om mig.
13
- En sak jag önskar jag fick uppleva igen.
14 - Din profilbild på facebook.
15 - En bild jag har tagit som betyder något.
16 - En bild som är över ett år gammal.
17 - En bild på dig själv som du är nöjd med.
18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor.
19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna.
20 - Tre filmer jag sett och gillat.
21 - Tre saker som finns i mitt rum.
22 - En sång som får mig att må bra.
23 – En sång som får mig att gråta.
24 - En bild på mig och en kompis.
25 - Någonting som jag vill göra just i denna sekund.
26 - Någonting jag saknar väldigt mycket.
27 – En bild på mig och ett syskon.
28 - En bild på min mamma när hon var yngre.
29 - En bild på mig och min närmaste vän.
30 – En bild när jag var liten.

godmorgon!

här sitter jag uppe mitt i lovet klockan åtta på morgonen, det är perfekt att ta vara på dagen, speceillt när man egentligen är trött men kan inte sova pågrund av att min hals tar död på mig! iallafall igår blev det att fara in till stan och träffa Lina, vi vandrade runt stan, käka lite på frasses, snackade lite osv. hade skit kul! på kvällen tog jag&ludvig det bara lugnt, fick pankaka till middag, mums och såg på film tills vi somnade.

idag blire nog inte stan för min del, ska försöka ta det lugnt har blivit dyngförskyld som sagt, har verkligen ingen röst alls kvar, min hals gör verkligen jätte ont. så jag ska sätta mig nu och se på gårdagens bigbrother avsnitt, med en stor kopp honungste sen ska jag försöka få tag i min stora syster.




jag älskar dig så mycket som om jag skulle ha älskat dig i 40 år,

Igårkväll medan Jag och min älskade städade hans rum igår satt vi och diskutera igår om, hur längre vi har varit tillsammans och om utbildingar och hur det skulle bli om vi skulle bli tvugna att plugga ifrån varandra, i två eller fler år om vi skulle klara av det eller inte. jag trodde inte att vi skulle klara det, iallafall inte i längre perioder kanske två månad, max sex månader. jag är en sån som inte verkligen inte tror på distans förhållande, jag tror det är väldigt få som får det att fungera men jag tycker inte man ska ha det så. sen så med tanke på att vi inte ens vart tillsammans i två år, vi har bara varit tillsammans 1 år, två och en halv månad, så tyckte jag att chansen var väldigt liten, men då säger min gubbe, jag älskar dig så mycket som om jag skulle ha älskat dig i 40 år, och att tiden aldrig spelar någon roll och han tyckte att vi skulle klara allt och det kanske vi gör också, han kanske har rätt! tyckte det var så otroligt gulligt sagt av honom!




skoter

då har man just kommit hem från en skotertur med Ludvig, vi har för en liten stund sen anlät till Skravelsjö! lär nog spendera några dagar här under lovet. helgen har varit kanon bra har varit med min älskade, och med min familj och allmänt haft det lugnt och skönt i bjurholm! i fredags var jag&ludvig hemma med familjen, tog ett glas vin med släckten som också var förbi! och igår så for jag och träffade Zeri, vi for och tog en fika och snackade lite, var så sjukt länge sen vi sågs så de var på tiden och vi hade det bara trevligt. idag har vi bara haft en lugn dag med pizza, sex and the city, skoter och nu blire mer lugnt skulle ja tro.




RSS 2.0