Hold on to my heart

There's a flame, flame in my heart
And there's no rain, can put it out
And there's a flame, it's burning in my heart
And there's no rain, ooh can put it out
So just hold me, hold me, hold me

Take away the pain, inside my soul
And I'm afraid, so all alone
Take away the pain, that's burning in my soul
Cause I'm afraid that I'll be all alone
So just hold me, hold me, hold me

Hold on to my heart, to my heart, to me
Hold on to my heart, to my heart, to me
And oh no, don't let me go cause all I am
You hold in your hands, and hold me
And I'll make it through the night
And I'll be alright, hold on, hold on to my heart

jag är ur balans

sköna dagar har det varit sen sist,
Blev en sväng igår in till vännäs och träffa Lillebror, han som länge nu har velat att jag ska kolla på han när han spelar innebady. Duktig pojk är han! 
Blev en filmkväll igår efter att ha besökt vännäs, tryckt i mig nå bullar som min gulliga moder köpt åt oss. Mums!
Har hunnit med att vara modig också, har vart och ridit en sväng idag med Elin. Jag som är så hästrädd men de gick bara finfint det där, roligt nanting var det!
 

Har även hunnit med att leka med rexa hela dagen idag, hon som fick följa med idag till stalle vart helt skärrad av dom stora djuren, men de gick fint ändå hon är väl lite halvvan efter dom gångerna som hon följt me till slagnäs. Så nu är hon less, hon har ju sprungit hela dagen fram och tillbaka, lekt, jagat pinnar, Linus, Katter ja, något slut är hon, som jag då! blir en lugn kväll ikväll med lite pluggande skulle jag tro :) har även hunnit med en sväng till stan, haft en träff med linnea, haft en liten filmkväll med Elin. Har haft en fullspäckad och rolig vecka, hittentills! Har även fått hem ett nytt paket idag som innehöll två tröjor och lite underkläder, woopwopp!

I'm forever keeping my angel close

Må då säg att det inte precis var lättare att säga hejdå andra gången, nu har gubben just begett sig iväg och sitter nu på bussen på väg långt långt bort. Själv sitter jag kvar i mitt rum som helt plötsligt sådär blev helt tomt, det är då tur iallafall att han inte kommer vara borta lika länge som sist, nu blir det bara tre veckor innan han kommer tillbaka igen så det känns mycket skönt, även fast tre veckor kommer enbart att falla bort så känns det riktigt långt bort men det är bara att köra på ändå. 
 
Så vad ha man gjort i helgen?, jo i helgen har man bara tagit vara på tiden och umgåts med min älskade Ludvig. I fredags han precis vakna, så ringt telefon och det var jobbet som ville att jag skulle jobba från tre till nio på kvälln, ja tänkte ju att jag inte hade något bättre för mig så jag tänkte varför inte, helt plötsligt en timma efteråt knackades det på dörren. När jag komme ut till hallen stod han där, min fina älskling. Jag som aldrig i hela mitt liv fått glädjetårar, helt plötsligt börja ögona mina läcka av glädje och jag upp i famnen på pojken min. Lyckan i den sekunden och chocken av att se han där helt oväntat, ojoj, det gjorde han bra! Det enda som kan vara är att det är ju synd att man har hund med tanke på deras beteende på visa människor, kan säga att Rexa avslöjande honom litegran, eftersom hon blir glad på ett annat sätt på familjemedlemmar än på vänner eller främlingar, men inte hade jag någon aning i världen ändå på vem som skulle stå i min hall, så något överaskade blev man! 
 
Så hela fredagen eller tja, hade ju lyckas ta på mig jobb som jag berättade tidigare, otur nanting. så från ett till tre låg jag och myste med pojken min, tills det blev dags för jobb vill då lova att det var dom längsta 6 timmarna i mitt liv, tro aldrig tiden kunde gå sekigare, som tur så tog dom äntligen slut och jag kunde fara hem och gosa ner mig i pojkens famn, det vart inte så mycket annat vi han med den dagen.
 
På lördag, jag hade ju lagt ut på facebook att pojken min var hemma, så telefonen ringt, bilar och människor var förbi, alla ville hinna med att träffa hjärtat mitt, vilken jag kan förstå, så det första som vi gjord på lördag morgon var att vänta in Viktor och Julia, dröjde inte länge så komme Mattias förbi en sväng också, så ut på byn en sväng, käkade pizza gjord vi också sen hade jag lovat bort mig till ännu mer jobb, oturen där, dock hade jag turen att bara behöva jobba från halv sex till nio på kvälln, så det var ganska lungt ändå, då fick ju pojken fara och göra saker som han ville göra. På lördag kvälln drog vi in till staden, träffade pojken mins föräldrar, pontus, joel mfl. innan sängen kallade,
 
Söndagen vart ganska lugn faktiskt, eller hela pojkens släckt var förbi och åt middag och fikade, även elin komme förbi för att säga hallå till pojken som kommit hem, sen drog vi över till fredrik en sväng innan sängen kallade ännu en vända. Idag har vi inte hunnit med så mycket annat än att packa ihop och dra oss till bjurholm. Käkat litegrann, kikat på film och gosat så mycket vi bara kan dom sista timmarna. Nu är man hemma helt själv, jag saknar honom redan och har redan  börjat räkna dagarna tills han kommer tillbaka igen.. nu ska jag inte skriva så mycket mer, inser hur sinnesjukt långt detta inlägg vart! 
Puss min fina älskling, ses om tre veckor, jag räknar dagarna!

Det är nästan som julafton

Vilken skön torsdag, har varit helt ledig idag så beslöt mig för att köra på ett twilight maraton, ja må då säg att jag lär nog föralltid att vara förälskad i filmerna, helt underbara men kan nästan tycka att ettan fortfarande är bäst men det brukar oftast vara så men hur som helst, så komme lillasyster hem idag med ett stort paket åt mig som jag har beställt som innehöll en massa gosaker, fick hem en hel del för ett mycket fint pris snacka om att man är något nöjd. 
 
Kändes nästan som julafton eftersom paketet innehöll en massa olika produkter och samt en massa gratisprodukter. jag har även fått hem mina efterlängtade arbets skor. efter att slängt bennen efter mig med ett par urgamla och förstora crocs på betong golv så var det på tiden att man fick nå ordentliga skor som man kan röra sig i, dock är inte det allt har även köpt mig en ny halsduk, ett par jeans och en tröja så nu har man grejer så att det räcker, iallafall för ett tag. ;) Har även hunnit med en timmes promenix idag med kusinvitamin, vilket var skit trevligt nu blir det sängen imorgon blir det att kliv upp för att bege sig in till staden imorrn
Min gosaks låda, jummyjummyjummy! 
I lådan innehöll ett grymt bra schampoo och balsam som är perfekt för torrt och skadat hår. Silkes droppar och tigi red head small talk, en produkt som skydar håret och gör det tjockare, glansigt, mjukare och väcker liv i livlöst hår helt enkelt
Torrschampoo som doftar vatten melon, luktar supergott. Dom andra tre flaskor är gratisprodukter, och det är schampoo, conditioner och en behandlingsolja för färgat hår. 
Köpte även lite volym puder och tillsammans med den fick jag mig en gratis foundation, kan då säga att det var riktigt tur att jag fick perfekt färg för min hud, tummen upp säger jag bara.
senså sist men inte minst mena fina, sköna och fantastiska arbetsskor, är helt förälskad i dom. 
 
Bilderna på de andra som jag handlat in får jag lägga ut en annan dag, nu blir det att kika på the eclipse innan jag slänger igen ögonlocken, imorgon är en ny dag, Godnatt!


shake it out

tro inte att det finns något skönare än att få komma hem efter en lång dag. blev en tripp in till stan idag, har hunnit med ganska mycket, har besökt stadsbibloteket, träffat folk, pluggat, surrat i telefonen nå varv, skämt ut mig, besökt subben, käkat, tog en liten tupplur på bussen, ja you name it. 
 
Blev en liten tripp igår också efter jobbet, drog iväg med Elin till en affär lite utanför Nordmaling. tror vi beffan oss i den där affären i en och en halvtimma innan vi hade bestämt oss för vad vi skulle ha, för min del vart man ett par jeans, en tröja och en halsduk rikare, tuppen upp säger jag. sen vart det tacoskäk hemma hos elin och en massa surr innan man beged sig hem för att slagga en stund. 
 
Nu har man iallafall kommit sig hem, har även surrat lite med Ludvig ens sväng för någon sekund sen, han är så fin pojken min. Hade tänkt mig att göra i ordning lite käk och hade även tänkt sätta mig ner men den förbannade matten som jag aldrig får något begrepp på hur det fungerar.  

RSS 2.0