ojoj, födelsedagsfirande + kittelfjäll = bildbomb

ja, då ha man alderles precis fått i sig en pizza och ska strax bege sig iväg till Pontus för att fira valborg. Känner mig riktigt taggad inför ikväll. Annars har jag haft en kanon helg uppe i kittel, vi ha åkt skidor, vart på afterski, sett film, myst, vart ute å gått, träffat nytt folk och ja vi ha gjort allt i princip därborta. Vänta nu, skrev jag att jag hade åkt skidor, japp det har jag för första gången sen på sex år det är inte dåligt, tro det eller ej och Jag begav mig in i en brant jävla backe, ramla gjord ja, men jag tog mig ner helskinnad iallafall, men ni skulle nog ha skämts sönder om ni såg min åkstil. men ja gjorde det å jag känner mig stolt och det har verkligen varit super härligt och i fredags firade vi min lilla broder som fyllde 11 år. Nu hade jag inte tänkt skriva så speciellt mycket mer, ingen läser ju texten anyway så istället lägger jag in en massa bilder från helgens gång så ni får ni er en titt.  



Kanske den mest sötaste lillebor någonsin!



den snyggaste pojkvännen någonsin!

På väg till kittel!

 


Kissen måste också få vara med

Den enda bilden jag får på Ludvig utan att han gör en grimage!

Som ni ser på denna bild, fottogrimagebebisju!
 


Japp, jag är cool som åker skidor och far på afterski sen som en riktig skidåkare.

Sista bilden få bli på min extrem söta pojke!


pitc of you, pitc of me!

Denna dag kan jag lova har vart den skönaste dagen på länge, eller den har varit slapp och jag känner mig på bra humör och förhoppningsvis fortsätter den så ikväll, de enda jag kan klaga på idag är väl skitvädret som är just nu, regn å elände, huvva kan inte gårdagens väder komma tillbaka istället! 

Imorse när vaknade upp där runt vanligt tid klockan fem och kände mig inte alls taggad inför skolan, men när jag väl insåg att vi inte började förän halv tolv så kom lyckan att jag kunde sova vidare, det var så otroligt skönt vaknade upp därefter några timmar senare och gjorde mig ordning samt såg nå avsnitt från prison break.

Därefter drog det iväg till stan och fixade ett nytt bankomatkort (eftersom så fumlig som jag är så har jag tappar bort de andra.. igen), sen köpt ja hårfärg och fyllde på telefonen när jag ändå höll på, träffade ändå min kära vän Madde, vi han inte snacka så länge efterosom min buss höll på gå men det var kul att träffa henne. Just Nu sitter jag på skolan och vi har just gjort färdigt lakanet som vi sedan ska hänga på flaket, och jag ska just nu sätta igång med lite skolarbete så ja får det gjort någon gång!

Ikväll blir det att fara till Ludvig, han ska få färga håret på mig sen bli de nog lugnt eller så dra vi ut, tja vi ser väl vad vi hittar på. Tills vidare ska ni få nå blider från dom senaste dagarna!







Hoppas att ni har haft och får en lika trevlig dag som jag har haft! kram


Nationella!

ha just haft nationella provet inför svenska B, kan ju säga att jag var nådigt nervös.... känns inte som att det gick nå vidare, men förhoppningsvis får jag G. Känns trygt att nationella inte kan sänka ett betyg utan att den endast kan höja. men det skulle sitta fint om man fick Godkänt iallafall. Nu sitter jag på skolan med Anna B och väntar på att bussen ska komma så att mna kan dra sig hem, sov rätt så dåligt inatt eftersom jag var så nervös inför nationella, så de bli nog att plugga en massa och sedan vila.


älska disney!

Är jag ensam om att ha en sak för disney filmer? älskar verkligen alla filmer, tycker dom är så mycket bättre än dom nya barnfilmerna som har kommit, man blir så glad av att se dom, helt underbart! Något jag aldrig någonsin kommer sluta se på, som sagt; 















Love, trust, understand you don't know what it means

This is all I ever wanted, Try to believe it for myself
Stand in line for what it's worth, It's not better so much worse
They can't help me helpless blue eyes, I am yours and yours to blame now,


måndag


en typsikt seg måndag. Man vet att man har hela veckan framöver som innehåller en massa prover, inlämningar och redovisningar. Känns som att denna vecka kommer att vara lång, får sitta och tagga inför nästa helg som tidsfördriv som kommer innehålla firandet av min lillebrors födelsedag, kittelfjäll och fira valborg med en massa sköna. Ikväll så blir det att dra sig till Bjurholm och mysa med gubben min. Är så otrolig trött efter en lång natt med lite sömn så känner mig mest ute efter att få ta det lugnt och vila med den bästa.


titta vilken fin pojk jag ha!


idag har jag i princip legat i sängen hela dagen, dom få gångerna jag har lämnat min sköna position i sängen och min riskudde är för toabesök och måltider. Har verkligen haft jätte ont i nacken, förstå inte riktigt vad som hände där, som tur nog så känns det bättre nu och förhoppningsvis så ligger jag på ett smartare sätt i natt så att jag slipper detta elände hädan efter!

pojken min har å andra sidan varit riktigt duktig idag som har städat ur och rensat hela deras garage samt målat om lite. må säga att det blev riktigt fint där inne. och själv blev jag ägare till mina första snowboard skor, så winter 2012-13 here i come, fast nu ska man väl inte tagga upp inför nästa vinter, ;) som tur nog är den långt borta, är så fruktansvärt less på snön nu! Tillbaka till pojken min som har jobbat hårt samt sprungit fram å tillbaka från sitt rum och skaffat sig lite motion efter alla gånger jag behövt lite vatten eller massa annat som jag har behövt så ja tro nog han ha gjort sig förtjänt av en lång och skön massage ikväll.

 

btw; tänkte också skriva tack till min mor för tipsen angående om hur jag kunde göra för att få större och bättre bilder, så tack min moder, lita på att du komm att få en extra stor kram av mig i morgon när jag kommer hem! kramar ;]

Pricket över i:et eller?


Ibland är livet underbart, igårkväll drog jag, ludvig och pontus till norrlandsoperan för att kika då Amanda och hennes vänner skulle spela, dom var riktigt duktiga må ja säga och dom spelar bra musik, tummen upp Trubbel! :) det tråkiga var att i slutet att kvällen fick jag plötsligt nackspärr. Jag har absolut ingen aning om vars det har kommit ifrån, visst ha ja kännt av tidigare på dagen att jag had lite små ont men ja trodd in det va så farligt, men sen ju senare mot kvällen så blev det bara ondare och ondare, tillslut kunde jag inte vrida nacken varken upp, ner, höger eller vänster. Känns lite otäckt eftersom jag aldrig haft så här förut.

och nu idag när jag vakna så är det lite värre,  jag sitter nu och skriver som en skyltdocka, stel och rak! vrider jag huvudet de minsta åt något håll så drar det och gör ont, det är just de som är de jobbiga också att ja int kan röra mig, känner mig inte riktigt klok här där ja sitt. så ja ska försöka hämta en varm riskudde, slå på en film och ligga och tycka synd om mig själv tills det går över, ha ja bestämt! må då säg att just nu gör det så pass ont att jag vet inte om jag ska gråta eller skratta!
 


vill skaffa hund!

satt å kikade lite på blocket efter hundar, jag har redan bestämt mig att jag ska skaffa mig en hund senare när jag skaffat mig ett jobb, flyttat hemifrån osådär. Men när jag sitter å kikar på alla dessa söta små varelser så vill jag skaffa mig en nu och jag vill ha dessa småa lurviga små hundarna, jag är verkligen helförälskad i dom!

vem skulle inte vilja gosa med dessa godingar?



Ge mig nu!!


tjoppp!

Då ha man just komme sig hem till ludvig efter en liten sväng fram och tillbaka från stan. vi ha just äti gofika och nu blire att se på lite prison break medan ludvig städar färdig i garage eller va han nu görm ve! ikväll vet ja inte vad som händer, igår vart det som sagt ba lugnt så ikväll blir de nog något spännande hoppas ja, men vi ser väl! Måste också påpeka att det verkligen är sämst väder ute idag, man bli som lite depp och otaggad när det bara är en massa snö som faller och fyller marken med mer slask så att de nästan inte går att gå någonstans å ja som tagit fram tygskorna kom å bli dyngsur.


Så här ser det ut utomhus och så här glad&taggad blir jag utav det!

 


såg förresten att BBJoe anlänt till Vännäs hos Evelina igår och jag måste säga att jag tycker det är riktigt roligt  och jag är verkligen glad för hennes skull att hon får träffa honom och att dom har börjat umgås med varandra. Efter allt som verkar ha hänt henne med skolan och mobbning osv. så tycker jag att är verkligen super kul att hon får någon vänding och att det händer något kul så hon slipper tänka på all skit som har varit runt henne! Så om hon skulle få tillfälle att läsa det här så vill ja bara skriva; Att jag hoppas du får en jätte kul och bra vecka nu med Joe och jag hoppas du får det ännu bättre när du följer med han till Luleå, om du nu skulle göra det! :) kram 



Inser nu att jag måste köpa mig en kamera

Fan, de här går inte! trodd de skull dug med endast mobiln, men de bli ba för små bilder och dålig kvalla, så prio nummer ett fram över bli att köp sig en ny kamera, så man kan ta lite bilder! De bli lite roligare med fräscha bilder, tills jag köpt mig en sådan lyx så får ni nöja er med det jag har att erbjuda dvs. suddiga småa bilder på underbara personer och fina händelser,

Hur som helst så är det är fredag kväll och jag spenderar den med min älskade, vi sitter och kikar på lite TV och käkar lite götta, och hare bara mysigt, fredagsmysset vettni. Hörde också att Takida spelade ikväll, är grymt avunsjuk på dem som är och lyssnar på dom ikväll får väl trösta mig själv med att jag såg dom sist dom var här, och fantisera mig bort till den dagen när de gröna kommer. nu ge jag upp me att skriv nå mer, vi få höras en annan dag istället!

 




lite bilder från dom senaste två dagarna! :)


Onsdag april 18 2012


denna dag är faktiskt inte vilken dag som helst. Idag är det exakt 1 år och 4 månader med min älskade Ludvig. det känns som att det var igår vi blev tillsammans. Tiden går så fort när man är lycklig och flera dagar, veckor, månader och år kommer det att bli, som min älskade sa när vi firade ett år " tänk emily, snart har vi varit tillsammans i 10 år " det var så gulligt sagt av pojken min, jag älskar honom så otroligt mycket.


aprilväder


japp, färdig och redo att dra iväg till skolan, synd bara att bussen inte känner samma. Nu skull man ha gått i stan, då bussarna far varje 10;de minut typ. tja, de bli väl att sätt se å vänt då en timma, inge anne å göra. en annan sak, vad besviken ja vart då ja drog upp parsienerna och såg att vintern ha börja om på nytt igen, hatar verkligen de där förbannade aprilvädret. Känns som att vintern aldrig kom försvinna! få väl fira studenten med släde, täckläder och glögg iställe, he bli kanon.


Ännu en gång är jag trött


igår drog vi iväg oss ett gäng på bio och vi såg titanic 3d. Eftersom filmen är en av mina favoritfilmer och en gammal klassiker för dom flesta så va man ba tvungen att dra sig dit och se den i 3d och ja må då säga att dom hade gjort det riktigt bra, det kanske inte var så mycket 3D effekter men ja tyck ändå dom ha gjort ett det med tanke på att det är en rätt gammal film och kvallan överhuvudtaget inte är så bra från första början. Skulle lätt betala fler gånger för att se den filmen, den är så sjukt bra och det spelar ingen roll hur många gånger jag ser den, jag grinar alltid så otroligt mycket i slutet precis som i lejonkungen då mofasa dör!

Filmen va ju så där 3 timmar lång så vi komme oss inte hem fören halv 12-12 inatt så imorse försovde jag mig så duktig på att kliva upp som jag är, så nu ska ja skynda mig och göra mig iordning sen så drar jag iväg till draggen.


skravel

första dagen efter lovet då, gick helt okej! Hade sovmorgon, fast trots det så kände jag mig hur sliten och slö som helst eftersom jag och ludvig låg och såg prison break hela natten, så det blev en lite sömn inför en lång dag. Nu sitter jag och inväntar sängen och mer prison break efter en lång dag, har just varit ute en sväng till stan en vända med bebisen min.


skinny söndag


sista dagen på lovet då, vi börjar dagen med en pizza och lite prison break sen kommer min älskade gubbe Ludvig och hämtar upp mig, så vi spenderar natten hos honom ikväll . skull ja tro och Igår vart vi bjuden på middag till Åsa&Johan, dom bjöd på hjortfile som jag aldrig tidigare ätit men det var verkligen jätte gott. Sen spenderade jag min kväll med att se på Eva&adam och försöka lära mig spela skinny love med birdy på piano, Ludvig gav mig denna utmaning så nu försöker jag slutföra det men ja må säga att den är faktiskt rätt svårt eller nä, egentligen inte det är nog mer jag som är svår lärd men snart sitter den där,;)


börja morgonen med bruno mars

ids inte skriva så mycket idag, en låt får duga istället


'cause as long as no one knows, Then nobody can care,


har klarat mig undan från oturen idag, sminkningen vart lyckad, fick gomiddan idag grillat vart det, for ut och hade det trevligt med nå folk i stugan och nu är jag hemma och ska fortsätta att se på walking dead, en serie jag just börjat se på.

orkar inte att det alltid ska bli så här, förstår inte varför du hela
tiden ska vara så arg på mig.. förstår inte vad du begär av mig egentligen...
 


its friday friday friday!


Ånej! få se hur tur man har en dag som denna, ska iallafall försöka göra mitt bästa att undvika svarta katter, gå under stegar och jag ska försöka att inte lägga nycklarna på bordet, sen kan det ju inte skada om jag slänger en näve salt bakom ryggen innan jag ger mig ut idag. Denna dag kan bli rätt spännande, för den som tror på denna folksägen. Änså länge så har vi blå himmel och solsken, så nu ska jag bege mit ur på altanen och njuta av vädret innan det vänder eller blir något annat knas ;)


onsdag + torsdag = orsdag


gårdagen för mig började som sagt
med att jag satt uppe i min ensamhet, irriterades på katten, försökte sova samt bestämma vilken serie jag skulle se under tiden jag skulle försöka sova medan jag väntade på att min älskade Ludvig skulle kliva upp. vilket han aldrig skulle ha gjort om jag inte hade gett upp med att vänta utan istället väkte ja upp pojken min där runt två tiden på dagen. Strax efter att jag hade fått upp pojkvarelsen så dök maria, jessica och max upp, vilket var trevligt då fick vi sällskap. Tanken var att jag och Ludvig skulle senare dra iväg till Vindeln med Viktor men det blev ändrade planer, istället for vi och stälde upp som barnvak och såg på prison break hela kvällen, vilket jag både tyckte var kul, mysigt och skönt, älskar mysiga hemma kvällar med Ludvig.

vi kom hem klockan tre men satt uppe några timmar till för att se fler avsnitt av prison break. Vi kom i säng därunt 5-6 tiden imorse, 2-3 timmare senare ringde morsan och informerade att dagis behövde vikarie, så då vare bara att stig upp å dra sig iväg, så ja ha jobba hela dagen och ludvig har sovit hela dagen. Så den sista timmen som vi hadde innan han skulle dra iväg till fjällen igen spenderades med en massa kramar och pussar, nu har han just farit och jag sitter kvar här nu i min ensamhet och ska försöka vila. Är lite trött efter att endast ha sovit 2-3 timmar i natt. hare gött folket!


btw, min studentklänning döck också upp igår, är så överlycklig och den är så fin! är verkligen super nöjd;]



(Y)


Nu är jag less på att sitta uppe i min ensamhet och känna mig "forever alone", försökte somna om tidigare men det gick ju som sagt inge bra och jag tycker så här, få/kan inte jag sova så får ingen annan det heller, så nu ska försöka gå å väcka pojken min!


space bound






kattskrället!


denna dag har jag verkligen inte fått sova ut. första gången jag blev väckt var av krister som ville flyttta på mercan så att han kunde komma sig ut med volvon. sen nu när jag låg och titta lite på tv och halvsov så där kom kattskrället vårat å hon jama och hon jama.  då är hon på G för att bege sig ut, eller försöka tigga sig en skinkbit, eller tja ja vette tusan va de ä hon vill, allt på samma gång kanske? men ja känn mig för lat för att ens idas ställa mig upp, så istället sitt ja å vänta ut på han hon ska ge upp men icket istället bli de ja som bli tokig. Tidigare idag innan jag crasha i soffan så har hon sprungit, stykit och skrikit runt min fötter vart jag en ha gått, nu är jag nådigt leds. Just för tillfället ha ja släpp ut hon, men ja sitt ba å vänt på att hon ska sätt sig vid fönstert och jalma tills hon komm sig in igen, sen när hon väl är in igen så kom hon jalma tills hon få nå go käk, torrfodre dug inte! så, bli å sitta uppe å kick på scrubs eller sex and the city, ha int riktigt bestämt mig än vilken av dom jag ska se en, kanske kör på en blandning. (;

vill också skriva tack till min moder som skrev en
sådan fin kommentar om min nya frilla, tack mamsen du är bäst!


lugg


Ella var förbi igår och klippte sig, hon fick ett långt, mjukt och fint hår, allt det nötta va borta. Elin va så duktig, och självklart när jag satt å tita på så blev jag själv väldigt sugen på att göra någon förändring i håret jag också, men ja ville inte klippa mig kort eller gör allderles för stor förändring så de blev å klipp upp håre litegran, sen klippt vi lugg. Vart riktigt nöjd! Å ikväll så kommer ludvig äntligen, känns som allt är på topp!


han är speciell för mig, helt underbar ♥

Åh, ligger nu och försöker sova men det är så tufft att sova uta pojken min! är så van å ha någon brevid mig, som håller om mig och säger jag älskar dig innan jag somnar. Nu har gubben min vart i fjällen sen i torsdag och kommer hem imorgon, visa av er kanske tycker att det är ingen tid alls å att jag är löjlig eller besatt eller något. men det är så sjukt hur mycket några dagar faktiskt kan göra och hur mycket saknaden växer. för mig känns det en lång tid, vill ha min älskling här hos mig, tycker inte alls om att sova utan honom. Saknaden är stor, men trots de så är jag glad att han är där han är och ha det så kul han bara kan, ja vet att när han kommer hem så kommer vi mysa en massa. jag längtar verkligen tills imorgon då jag äntligen få ligga och mysa i han famn ♥


Jag älskar min Ludvig mer än allt annat. Jag är så sjukt glad att han finns i mitt liv, han gör mig så lycklig och han får mig att känna mig trygg, han är det bästa jag har. Han är mitt livs stora kärlek, mitt liv och mitt allt,


Gomorgon

Vaknade upp för en liten stund sen, känner mig fortfarande trött eftersom jag somnade typ 4 imorse. Låg uppe och såg alla dom där män som hatar kvinnor, flickan som lekte me elden och luftslottet som sprängdes. Har aldrig tidgare sett dom så jag bestämde mig för att sluta vara en ailen och bli en i mängden. Så ska nog lägga mig och vila ett tag till.


songs in real life







Kung!


Hanna, prommenad och satc!


Då har man just kommit hem. Har varit och träffat min vän hanna en sista gång innan hon drar iväg till norge igen. de blev en prommenad en sväng sen satte vi oss och såg på några avsnitt av Sex and the city och snackade lite gran. Nu bli de nog att fortsätta se några avsnitt av satc innan ja gå och lägg mig tro ja.

vill ha GE MIG!!


föhoppningsvis så är dom snart mina, nu blir det att tjocka sig med en pizza!


Dröm bilden


Sitter nu och ser på Drömbilden med lillasyster, måste säga att den filmen är riktigt bra, en film ja reknomendera att folk ser. Idag är det som sagt söndag, ett typsik slösöndag, känns skönt att ba ligga och vara.


8 - Två saker jag längtar till.


första saken jag längtar efter är nog tills den dagen
då jag jag har klarat halkbanan, riskettan, teoriprovet, uppkörning, och kommer utspringades och har körkort.
Andra saken som jag längtar efter är tills den dagen jag får dricka champange på skolan, leva jävel och springa ut och sjunga "för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten för vi har tagit studeeenteeen, fy fan vad vi är braa".
En tredje sak kan ja nog också lägga in, en sak som kommer betydligt snabbare, och det är att jag längtar tills på Tisdag då min älskade ludvig kommer hem från kittelfjäll och jag få krama om pojken min! <3


God Morgon


Har allderles just vaknat och ja sitter å lyssnar på en riktigt bra låt som Eleonora visade för mig igår. Blir så otroligt glad av att lyssna på den där låtem, den är kung.

Lilla Sällskapet - Genova


påsk

vilken helg jag har haft. I fredags vart vi bjudna hela släclkten till momma (gammelmormor) på påskmiddag, och det var inget annat än trevligt, hon har varit så duktig och fixa allt min momma och riktigt gott var det. Senare på kvällen for jag å träffade hanna, vi drog och grillade, drack bailys och lite öl och snackade lite innan vi drog till henne och umgicks mera. idag vart vi bjudna till Mormor&morfar på ännu en påskmiddag och de var så gott och trevlig, sen sernare på kvällen vart det å dra över till kusinerna, har haft en riktigt rolig kväll. de enda som fattas är min älskade ludvig, jag sakna han så sjukt mycket. Han är ju som sagt i fjällen nu. På tisdag kommer han hem, lämgtar så sjukt mycket till dess, då äntligen få jag ha han i mina armar igen och krama om pojken min. jag hoppas han många bilder att visa och att han har haft det så roligt därborta (vilket jag tror att han har haft).




nu blir det sängen för min del, ska lägga mig och drömma om min älskade Ludvig. God natt folket

drömma går ju!


drömde i natt att jag blev miljonär efter att ha skrapat en triss som jag fick av Momma. Jag vart hur lycklig som helst och for runt och köpte allt som jag ville ha, gav en del till min kära moder och sedan drog jag iväg utomlands. Helt underbart var det, vart bara så sjukt besviken när jag vakande upp..  Det är så mycket saker som jag vill köpa, typ massa sommarkläder, smink, skor, en ny bikini, jag vill köpa mig en hund, en ny skinjacka, smycken tja allt de där. listan ser lång ut, synd ba att man int ha se myche peninga! Nu blire att göra se iordning för att fara å käka gomaten hos Momma, :)




Slött!


de är bara å gilla min äckliga ligga i sängenslö dag bild, vacker är man inte men jag är okej med det! dagen blev att stanna hemma, vaknade med värdens migrän som just precis har passerat så nu när jag äntligen kan se utan att huvudet ska sprängas av allt ljus så sitter jag och försöker roa mig med lite musik. känns så skönt att det är påsklov och man är ledig, så jag ska inget annat göra än att bara ligga och vara idag, lär nog crasha framför en film från och med nu och restan av kvällen med lite götta, är helnöjd. 


för jag har snart tagit studenten, för jag har snart tagit studenten!!

Sitter hemma nu och inväntar käk, de bli grillat idag så jag är inget annat än nöjd, ludvig var förbi tidigare idag och krama om mig en sista gång innan han beger sig till kittelfjäll över helgen, själv bli ja kvar i bjurholm och ska umgås med min fina vän Hanna så mycket jag bara kan nu medans hon är här. Sen så ha jag allderles just beställt studentkläderna, känns som att allt börjar falla på plats. Nu ha ja mössan, glaset, biljetten till studenskivan, kläderna och skorna. Nu är jag riktigt lycklig och riktigt taggad!


tisdag

då har man just kommit tillbaka från nian. har varit och träffat Mirjam som har kommit och hälsat på oss i byhålan. det var riktigt trevligt mycket prat och skratt. så dum som jag var så tog jag tyvär ingen bild, sådärför få ni en gammal bild på oss istället. snart bli det att fara ut och träffa Hanna och planera massa roligheter inför helgen.


But they told me that i should be faithful, And walk when not abel And fight till the end But i'm only human


komme hem från skolan för en liten stund sen, ha just käkat middag. Känner mig rätt så slö, sov nästan ingenting inatt så nu bli de å lägg sig å vila, kanske lyssna på lite musik innan ja begar mig in i skolarbetet igen,





aprilväder

då har man just kommit hem efter gomiddan i Holsumnd. Blev köttfärslimpa och potatisgrantäng riktigt gott var det. Blev bara så ledsen när det var så dåligt väder, vill ju att det ska bli sommar ja, istället blir det att plumsa i snö ett tag till, typsikt aprilväder! Nu håll ja på städa lite, sebbe håll på skotta och ludvig håll på fixa cykeln hans, så vi alla har varsin syssla att hålla på med, strax bli det att crasha framför tv med en film innan vi gå å lägg oss.


slösöndag



vilken gårkväll, först hände ingenting sen hände en heldel. De börja med att jag i min ensamhet såg teen mom 2 hela morgonen, tills grabbarna vaknade. å eftersom pojka hade vart uppe hela natten så var det inte alls så konstigt att dom klev upp därunt 2-3 tiden på dagen. Så dom senaste två timmarna efter att dom hade vaknat så satt vi å försökte komma på något att göra men kom inte fram till något vettigt, så då drog viktor hemm till byhålan och jag, ludvig och sebastian bestämde oss för att ha en mysig hemmakväll. så vi drog iväg och köpte hem nån macka från kvällsöppet. När vi väll skulle sätta oss och se en film så ringer min lillasyster Maria och säger att hon har blivit fastklämd i bildörren och behövde fara in till sjukhuset och kolla så att inget var brytet. Så in i bilden också mötte vi upp Tim som skjutsa henne, så jag och syrran satt ett tag på sjukhuset. Men som tur var så var det lugnt hon hade inget bryttet eller så. Så maria drog tillbaka tilll byhålan och vi drog oss hem till Ludvig för att se filmen som vi skulle se, det blev the human centepied 2, en sjukt äcklig film, ingen som jag rekomendera. efter filmen blev det sängen och idag så har det inte hänt så mycket, vi ska nu dra in till stan en sväng sen så blir det att dra till ludvigs farmor och farfar och käka middag, de bli nog gött! sen lär vi nog crasha framför tv med en film och lite götta.


RSS 2.0