Godmorgon

vaknade upp av att det är fredag idag, har haft en sjukt skön sovmorgon, Hanna ringde även för att surra en stund och ligger nu och tar det lugnt, kan det bli bättre morgon? tror knappast det och dagen blir bara bättre, först blir det en sväng på byn för att hämta mitt paket, äntligen!
 
Senare ikväll kommer mina töser Victoria och Linnea över, blir en tjejkväll med go middan. det är kanske inte så svårt att lista ut att det blir tacos, med tanke på hur galen jag är i det. Under kvällens gång får vi helt enkelt se vad som händer eller vars vi slutat upp.känns som att detta kommer att bli en riktigt bra dag. 
Puss

<3




natthumor



Godnatt

längtar



Längtar tills dessa gosaker ramlar in i brevlådan. Så nu är sminket, hårprylar, kläder, underkläder, godoft, pyjamas you name it, allt köpt! nu blir det att vila en stund från shoppandet skull ja tro. Nu känn jag mig duktigt nöjd över mina nya saker ;] Nu blir det fika, sängen och smsa med älsklingen, känns gött och skönt!

hade tråk!

Senaste:

 

Senaste bloggen du läste: Malinns.blogg.se
Senaste Låt du hörde: Lilla sällskapet - om vingarna bär
Senaste film du såg: Waiting for forever
Senaste gången du bjöd på något: Bjöd matte på en cigg
Senaste inköpet: AcDC t-shirt och smink 
Senaste mat du åt: Rostat till frukost
Senaste Kramen:  Kramade Matte när han skulle fara hem,
Senaste pussen: Pussade ludvig hejdå i fredags
Senaste Boken du läste: Var nog körkortsboken.
Senaste känslan: Saknad och längtan
Senaste bråket: hade ett litet syskonbråk igårkväll
Senaste resan: For till Turkiet med pojken min i början av Juni
Senaste glädjen: Kände glädje nyss när jag hade ett trevligt samtal med Madde
Senaste Längtan: Längtan efter att Ludvig ska komma hem igen finns alltid
Senaste Dröm: drömde om att jag vart jagad utav en clown, ursh hatar clowner
Senaste personen du träffade: Var Matte, som komme förbi för en liten stund sen. 
Senaste person du pratade i telefon med: pratade med madde för någon minut sen. 
Senaste personen du ringde: Var till pojken min
Senaste personen du fick sms av: Malin Folkesson
Senaste gången du var utomhus: Satt ute på altanen på baksidan för en stund sen
Senaste gången hela din familj åt middag tillsammans: senaste gången var igår
 

Antingen eller frågor:

 

Storstad eller landet: Föredrar nog landet, det är så mycket skönare där ute mer fritt och mysigare. Storstad kan också vara kul, men skulle nog inte palla och bo i centrum. Helst av allt föredrar jag att bo på ett ställe som är en liten bit utanför stan. 
Hamburgare eller pizza: inget klår fest pizzan.
Kött eller fisk: Kött!!
Hund eller katt: Jag älskar katter, men tror nog att jag är lite mer en hundmänniska.
McDonalds eller MAX: Max
Vin eller Öl: beror på vilket situation och vilket folk jag är med. Vin ifall man sitter och tar det lugnt med några få kompisar och snackar, men om det är ett fest tillfälle väljer jag nog öl.
Sverige eller Utlandet: Sverige, nog för att utomlands är toppen men skulle nog bli less efter kanske två veckor, Borta bra men hemma bäst!
Hockey eller fotboll: Fotboll, även fast jag inte är allt förtjust i det heller. 
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: utsidan spelar inte så stor roll för mig och håret kan vara vilken färg som helst.
Sommar eller vinter: Sommar
 
Fyra saker du inte kan vara utan?
 
- Min familj
- Pojken min
- Mina vänner
- Min mobil (A)
 

waiting for forever


vart ledig hela dagen idag och bara tagit det lugnt hemma. har ring och ansökt till ett jobb, får se nu om jag fick det eller inte, hoppashoppashoppas! annars har jag pratat lite med madde i telefon ett tag, sen så kom även matte förbi en sväng.
 
nu had jag tänk sätt mig och se wating for forever,innan jag beger mig in i duschen. Filmen är en av mina absolut favorit filmer. har sett den hundra gånger, men man kan säga att den är som dirty dancing, man tröttnar aldrig. 


 

Vi som vek av vägen för längesen,

efter en trevlig träff med linnea, lägger vi oss till sängs och lysnar på lilla sällskapet, tills ögonen inte orkar hålla sig öppna längre, Godnatt!

onsdag


Komme just hem från staden, blev ännu en tripp dit åt. Denna gång vart det en lunch date med Lina, han även träffa madde en liten stund också. nu blir det att lata sig ett tag fram till Gossip Girl eller kanske jag sätter mig och tittar på p.s i love you, ikväll blir det att träffa Linnea.

to my insperation and my shining star.

Finns inga ord i världen som beskriver hur mycket jag saknar denna sjukt söta pojke på bilden. Lill gubben min, det har knappt gått en vecka och saknaden är redan enorm.
 
Tills vi möts igen sitter jag och räcknar dagarna. Min fina Ludvig, som du alltid har varit och kommer föralltid att vara speciell för mig, helt underbar. Jag älskar dig! 
Kommer du ihåg, bebis?

we are young

Idag vart det en sväng förbi på staden och inhadlade lite välbehövda saker. har köpt ganska mycket smink nu, vilket jag inte gjort på mycketmycket länge och allt gamm smink är antingen slut eller ja som sagt för gammalt, så nytt nytt nytt det gillas. Blev och träffa Jessica idag på staden istället för madde, henne blire att träffa imorrn en sväng på dan, sen på kvällen om vädret är med oss blire en promenix runt byn med Linnea. 
 
har även just pratat med pojken min, verkar som han bara har det bra där han är och har the time of his life, vilket jag också tycker är väldigt roligt, det är riktigt spännande att sitta och lyssna på det han upplever och det känns skönt för mig att både höra hans röst och att han bara har det bra. but still miss you baby!
 
Detta inköpet vart det idag;

Denna godingen till ACDC T-shirt hittades idag, helvetet se snygg!

Sen lite smink + lite hårspray, en parfym och lite torrschampoo på det då!
 
Imorgon kommer förhoppningsvis lite kläder som jag har beställt, så då blir det lite kläder på det också, sen är det färdighandlat för min del. Bli och spara ihop de pengar jag kan få, så att jag kan dra upp och hälsa på pojken min ;]
 

måndag

början på veckan, känns skönt ändå med tanke på att jag slipper skolan medan andra måste gå och ha långa tråkiga lektioner, vad kan man säga skadeglädjen är den sanna glädjen ;) nä, men inte har man slöat för det inte, har vart och jobbat idag, gick bara finfint. Trivs mycket bra och hoppas på mer jobb framöver.
 
annars idag har jag städat i princip hela mitt rum, rensat bort nästan allt jag äger. det enda som behövs är dammsugning och lite skruning sen har jag ett cleaniskt rum. imorgon blir det att fara in till staden, har fått lön nu så tänkte bränna lite pengar blir lite sminkshoppning och kankse annat beroende på vad jag hittar, skulle även träffa madde. men nu tänkt jag lägg mig på kuddn en stund, är sjukt trött så det ska bli skönt!
 
Godnatt!

Never thought I'd feel like this strange to be alone!

 
Everybody knows, It sucks to grow up
And everybody does, It's so weird to be back here.
Let me tell you what, The years go on and
We're still fighting it, we're still fighting it
You'll try and one day you'll fly away from me

Helgen

man måste bara älska söndagar, den dagen som känns som en menat slö dag. Pizza, en skön säng, en bra film, vad kan gå fel? det enda som saknas är då min kära pojke, hade gärna velat spendera dagen med att mysa med honom, men eftersom han är i åre får jag istället krypa ner i one piecen som han köpt åt mig enkomt för dessa stunder jag känner mig myssugen och tänka på honom tills han kommer hem igen. 
 
tänkte berätta om helgen lite sammanfattat; Fredags - klev upp tidigt för att pussa min pojke hejdå och önska honom lycka till där borta, sen spenderade jag resten av dagen med Lina på stan fram tills att vi drog oss hem till Bjurholm, blev en lugn fredagskväll med chips, dricka och nå filmer. Lördags - Blev det att dra i väg till vännäs med Lina, där resten av kvällen spenderades med med lite vin, kortspel och trevligt sällskap. Söndag - alltså idag blir det som sagt bara lugnt, som sagt mysar dag med mig själv och min one piece, imorgon blir det att fara och jobba,
  

jag älskar min underbart fina pojke och önskar honom lycka till i Åre <3

 
Den 24 augusti är det idag och kanske en av dom jobbigaste dagarna på mycket länge.. klockan åtta imorse pussade jag Ludvig hejdå och önskade honom lycka till! som många kanske vet ska han till åre för att plugga till fjällguide och jag må säga att jag är så glad för hans skull och jag är så stolt över honom! att han tog sig in och får skaffa sig en utbildning han verkligen vill ha :-) men det finns inga ord som beskriver hur mycket jag kommer att sakna honom och hur mycket jag redan saknar honom, helt sjukt! Som tur finns bussar, bilar, telefon, pengar, hotell, lov, helger osv. all möjligt som gör att vi kan ses ändå dock inte så ofta som jag skulle vilja men huvudsaken jag får träffa honom så ofta jag bara kan, jag vet också att han kommer att klara sig bäst där borta och kommer vara bäst utav alla, vilket han redan är <3

cockpit

vart en bio ikväll med pojken min, Elin och Mikael, vi såg på cockpit en svensk komedi film, sjukt bra och fruktansvärt rolig! Humorn var på topp, skrattade igenom nästan hela filmen. Nu blir det sängen som väntar, ska upp tidigt imorgon och dra iväg på stan med Ludvig, bli en shoppingrunda innan jag beger mig hem mot byhålan igen.
 
Godnatt!

ljust, mörkt eller mittemellan?

satt å funderade lite nu, känner att man kanske saknar att vara en blondin.. har lite ångets med mitt beslut om hur jag ska håret mitt, har vart blond, mörkhårig och mörkblond/ljusbrun(?), och någon utav färgerna vill jag ha men vet som inte riktigt vilken som jag passade/passar bäst i, vad tror ni?
 
Blond?
 
mörkblont/ljusbrunt?
 
Mörkbrunt?

(=

Tjena, vart lite ändringar i planerna inför helgen. Jag gör en sammanfattning:
 
Torsdags - hade en lunchdate med Lovisa, satt på nian och snackade och hade det allmänt trevligt! på kvälln drog ja vidare mot staden för att spendera helgen med pojken min, bli sista helgen för vår del innan han beger sig åt Åre för att bli den framtida fjällguiden, han är duktig pojkenmin!
 
Fredag - Blev självklart en fredagsmys med älsklingen. Det vart chipsen och dipsen och en massa lilla jönssonliganfilmer som fyllde våran fredag kväll, och nej man blir aldrig förgammal för lilla jönssonligan, den va bra då och är fortfarande bra.
 
Lördag - Det vart surströmingsätande här hos familjen wiklund så jag och pojken drog över till grannen Elin och Mikael och spenderade resten av kvällen där. Käkade grillat, drack lite go dricka, gick en liten promenix för att bli av med all mat som hade satt sin plats i magen som då hade blivit en stor kula sen vart den film Jägarna 2 vart det.
 
Söndag - Alltså idag, just nu är pojken i staden och handlar och jag tar det lugnt här hemma, ikväll ser det ut som att det blir bio tittande, sen om vädret är med oss så kanske det blir lite fiske också inte dåligt alls!
 
puss

godmorgon även fast klockan är två!

berättar kort att jag jobbade mina sista dagar i helgen som var och över går nu till springvikarie istället, mina senaste två lediga dagar har jag verkligen tagit reda på. Kan säga att jag totalt har isolerat mig från världen med gomat och godis, sett på gossip girl konstant, avsnitt efter avsnitt har ändast tagit pauser för toabesök och frisk luft. Min sköna plats i sängen blir allt mer skönare och jag tar bara längre och längra sovmorrnar och det blir bara senare och senare kvällstider, men herrejävlar vad jag trivs! Har inte haft det se skönt i mitt liv tro jag. imorgon blir det en lunchdate och sedan vidare till staden för att umgås min min fina pojle.helgen kommer innehålla gårdsfest, surströming, filmkväll med några vänner, en massa kvällsmys och götta! låter som min helg det dära, ja minus surströmingen då! ;-)

var är du ikvääääll?

 regningt och hemskt har det vart hela dagen och inte så lite heller, imorse när man tittade ut såg det först ut att det skull bli fint ute men icke, samtidigt som den första droppen föll så föll även mitt humör långt ner åt botten hållet också vill ja lova . men då fick jag istället tillfälle att fixa rummet mitt istället, så ett städat rum, ett x antal samtal med nå vänner och några håkan hällström låtar senare trollades magiskt fram en glad flicka, tror även min kära moder vart snäppet lyckligare då hon nu äntligen kan se att mina tavel lister faktiskt är svarta och inte gråa, denna gång tog jag hem segern från vädret! Nu blire att käka godmiddan!
 

finns det nå bättre än att tjocka sig på en onsdag kväll?

Då ha man just kommi se hem, de första ja gjord var att slänga mig över en påse ostkrokar, hälde upp ett stort glas kall cola och hedde på en hel säsong utav scrubs. Japp, jag älskar att truga i mig en massa onyttigt och jag älskar scrubs, så det blir en riktigt underbar avslut på en fin dag. älskar även min mycket sköna och lilla säng som jag fyllt med kuddar så att det blir skönt och bekvämt!
 
Kvällen ha jag spenderat med Linnea, blev jordgubbar, glass och en massa prat om allt och ingenting, allt mellan himmel och jord, en massa pladder! en lugn och skön kväll och kvällen fortsätter sådan fram tills natten precis som jag vill ha det. Imorgon kommer största del gå ut på att städa rummet mitt, lär nog behövas!
 
Godnatt!

go somewhere?

vart så otroligt sugen på att fara utomlands igen, var så otroligt skönt sist! det stämmer verkligen det folks säger, far man en gång får man automatsikt ett beroende att vilja fara igen och igen och igen.. just nu är jag sugen på att bara fara, spela egentligen inte någon roll vars, bara man få vara iväg, göra något nytt och se något nytt! ingen annan sugen på en utomlandsresa?
 

God Morgon bloggen, världen eller.. strunt samma!

Har inte bloggat på ett tag, har varken haft tid, ork eller lust, så tänkte att jag skulle uppdatera litegran. jag som nu är så glad och optimistisk som man bara kan.  
 
Jag har jobbat för fullt dom senaste veckorna vilket inte har vart något problem har mest bara tyckt att det har varit skönt och ett sätt att komma iväg lite, mått illa som ett psyk typ varje dag i två veckor i sträck, kan bero på att jag äter väldigt dåligt och oregelbundet, har kanske fått ett till jobb, vilket jag ser framemot, jag kanske slipper leva som en uteliggare och tråka sönder till hösten trots allt,
 
mitt humör har dock inte vart på topp vilket jag vet kommer att komma efter mig någon dag framöver och jag är mycket mycket less på survädret som vi nu haft i princip hela sommaren, tror nästa sommar kommer jag ge upp och gå i ide istället för att sitta och vänta på solen, kommer sova bort hela nästa sommaren och förmodligen kommer jag inte missa ett skit eftersom det kommer förmodligen vara regnigt, kallt och jävligt nästa år också.
 
har även spenderat största delen av min fritid på sjön med Elin vilket har varit skönt och avkopplande, har även spenderat mycket tid med mina andra vänner också, träffade bland annat min vän madde härom dagen som jag inte sett på ja, sist jag såg henne var jag blond? så det var ett tag sen och det var mycket roligt och på tal om hår, jag har även slingat håret för andra gången, så nu är skallen min nalta ljusare än tidigare och jag har inte bestämt mig än om jag trivs med det eller inte, det får vi se om en stund antingen blire mörkare igen eller så låter vi det vara och låter det ljusa växa tills jag blir en blondi igen, jag ser det hela som en liten överaskning till mig själv. ska även berätta att jag shoppat en hel del den senaste tiden, ska inte berätta allt jag köpt med en sak som jag hittade var en ACDC tröja, ja som letat i år och dar känns det som, vart en svart en men det fanns en grå också funderar helt ärligt på att gå tillbaka och köpa den också, man kan aldrig ha förmånga ACDC tröjor.
 
och pojken min har tagit sig in på en utbildning i Åre och han drar iväg i slutet av Augusti, så jag försöker vara med han så mycket jag bara kan nu innan han drar vidare långt åt de andra hållet, ska även tillägga att jag är mycket glad för min pojkes skull och dom månader som han kommer spendera sin tid där kommer att vara mycket tuffa för mig med tanke på att jag kommer sakna honom så, men ska se det postiva att han kommer hem snart igen, plus att det finns helger och lov som vi kan träffas och umgås på,
 
ska kanske inte skriva se mychet mer, jag säger grattis till den person som ides och var intresserad utav att läsa allt om vad som skett i mitt liv dom senaste veckorna, jag skrev typ en hel uppsats? men nu är då bloggen uppdaterad, nu blire en film och vänta på att pojken min ska sluta för idag så att jag slipper vara själv (;
 

RSS 2.0