badtunna och gofolket!


Fredag äre idag och min sista lediga helg innan jag börjar jobba, känns både jobbigt och skönt! jag vill ju jobba och trivs bra där jag är men jag kommer missa en hel del känns det som men jag tycker ändå det känns lätt värt. Jobbar ju på ett ålderdomshem och jag älskar det, det är så otroligt roligt att få vara där, så jag ska inte klaga alls utan bara vara nöjd!

Ikvällen spenderas här i min stuga i åkernäs med mina underbara päron, min älskade och dom fina Elin och Mikael. Ludvig har kämpat hela dagen med att få upp värmen i badtunnan, krister håller på att grilla köttet, min fina moder har dukat så fint på altanen och jag hm.. kan inte säga att jag har varit så duktig eller gjort så mycket, förutom att ha gått runt och försökt vara ett bra sällskap för dem alla hehe (; nämen..

Ikväll blir det då go mat, go dricka, bada badtunna som har just fått upp govärmen, desutom kommer vi spendera kvällen med härligt folk, jag taggar upp rejält! Imorgon är det också bjurholmsdagarna vilketn innebär marknat och eventuellt en kväll på wärsan, vi får se vi ska i vilket fall dra och träffa kusin vitamin :D


någon som är hungrig?


denna bild får man hemma hos oss när någon i familjen är sugen på att göra något gott!


bildenbomb

förklaringen till att den "stora bildbomben" inte har dykit upp än är pågrund av att jag har tappat bort min mobilsladd till datorn så jag har inte kunnat föra över några bilder. med hälp av mms och hotmail så har jag lyckats föra över några bilder iaf, dyra bilder kan man säga ;) nä, men de blir bara bilder från turkiet eftersom jag har inte råd att skicka över alla men


Första bilden uppe i luften, synd bara att rutan var så fruktansvärt skitig så det gick nästan inte att ta någon bild där uppe, men man ser på ett ungefär iaf :(

Så här såg vårt Hotell ut, mycket mysigt! tyckte de påminde mer om en lägenhet med pool, trivdes sjukt bra där ;)

Andra balkongen längst upp var min och ludvigs hotellrum!

Från balkongen och ner till poolen, p.s kan ni se vars Ludvig sitter där ner?(jag vet att bilden är lite suddig men lite ser man ju, och om ni tittar efter den bleckaste personen där nere utan ett parasoll så hittar ni Ludvig ;) )

Baren, liten, mysig och söt! ;D

Mer pool område

Havet vid strax efter solnedgången


äckliga samt söta (vet inte hur det går ihop) ödlor överallt!

Hotellrummet,

For och spelade fotboll med hotellpersonalen och hotellgäster, kul hade vi och det var en spännande match som slutade med att ambulansen komme förbi.


Brännan, inte dåligt eller hur? och denna bild togs tredje eller fjärde dagen, (; synd bara att man brände sig och har börjat flagna, använde solkrämer/hudkrämer i sinne men inget värkar fungera mot 40 graders sol.


mycket fint hittade vi när vi var ute och gick, btw om ni tittar i mitten av bilden så ser det ut som att det är någon tant som håller på med något(?) ser lite creepy ut men det är en sten klump, blev lite rädd först när jag såg den..


eftersom mammas dator är lite knäpp och inte vänder om bilder så får det bli så här, 40 grader var det ute och vi satt oss i en buss där det var ganska mycket varmare påväg till en marknad ute på stan.

flygget hem, ser ut som snö!


Någon som är över lycklig över att vara hemma, denna bild togs en timma efter att vi hade kommit hem, pojken min hade saknat sin andra hälft Viktor, dom pratade i kanske en timma och det enda som sas va " yauuuuh, aaaaaah, hahah" typ med dessa orden fick man fram detta leendet, glädjetårar och ordentligt skratt ur pojken min. 
 
Komme ut till stugan och käkade middag, och humorn hos herr och fru Olofsson är fortfarande desamma som alltid och nådigt vad man har saknat det efter en vecka utan den. Så denna sallad, pommes frites och fläskfile bjöds denna kväll.

och denna goding bjöd min fina vän hanna på när jag träffade henne! :D


Sen har vi givetvis gjort mer sen vi kom hem, kan dra en liten snabb sammanfattning om denna vecka som vi vart hemme, vi har varit i stugan med mina päron, ludvig for hem, så jag passade på att träffa linnea och hanna, umgicks med storasystern min, drog förbi örträsk dansen och träfffade en massa skönt folk, firade midsommar med mina kusiner, vart på stan och gjorde en shoppingrunda med Lina, och nu sitter jag i stugan och försöker göra det jag kan för att fördriva tiden som jag befinner i min ensamhet, det enda sociala jag har runt ikring mig är en massa katter och datorn


kommer ni ihåg mig?


Nu var det länge sen jag bloggade, studentkvällen var nog sista dagen och jag ser att mina läsare har dämpats ganska ordentligt, vilket jag förstår.. vem vill läsa en blogg som aldrig uppdateras? idag är det andra dagen sen jag kom hem från turkiet känns otroligt skönt blev så glad när allt var så grönt här hemma. 

detta inlägg kommer bli ett tråkigt ett med en massa text haha, har inte hunnit lagt över några bilder än, men jag ska försöka fixa det och då kommer jag att lägga upp en stor bildbomb på allt från turkiet, studenten, bilder från då vi kommit hem osv. kommer nog inte skriva så mycket om det, bilderna får tala för sig själv men kan säga att jag har haft det sjukt bra och jag har fått mig en snygg färg på brännan ;) och midsommaren igår var helt underbar, hände väl en sak som jag gärna skulle vilja glömma, hehe men jag känner mig nöjd! midsommaren firades först i stugan med go maten sedan drog vi oss till kusinerna och avslutade där.

Men nu blir det en massa tråk med städning och rensning av kläder osv.. saknar min fina ludvig som just drog iväg till staden för att själv fixa lite grejer.


Självklart kommer jag också skriva om att jag har tagit studenten!


"För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit studeeenteeen.. fyfan vad jag är bra!"
Japp, nu är det gjort, fina presenter har man fått, go mat och skönt folk har man runt sig hela tiden, men ja måst säg att jag kommer sakna min klass så oerhört mycket, förhoppningsvis ses man fler gånger! men nu ska jag inte skriva så mycket mer, utan jag ska bege mig ut! Tjalalalala.. 


snart så


tar man studenten! Känns så skumt att det är imorgon, känns fortfarande som att jag har flera hundra år kvar i skolan.. å andra sidan så har jag ju det om jag ska plugga vidare men! Vill också passa på att tacka moder jord för det underbara vädret idag och hoppas på att det håller så iallafall tills efter imorgon. just nu så sitter jag med Ludvig och vi ska snart dra oss och hyra en film, det blir en tidig kväll så att jag hinner få min skönhetssömn ;)


rubrik

Lördagmorgon, ha just vaknat! lite sent men skönt har det varit att sovit ut. Igår begede jag mig ut med Johannes och Zeri, först vart det en sväng till La Vida där vi satt och snackade med lite folk sen blev det en roadtrip for lite överallt, drog oss till och med förbi min stuga men det var ingen var typ vaken förutom Krister så vi stod å snacka med honom innan vi begede oss vidare.

Nu sitter jag och inväntar morfar som ville bli klippt idag senare ikväll ska jag fara och träffa kusinen min tro de bli en lugn kväll ikväll, förhoppningsvis kommer gubben men vi får väl se om han får någon tid över.






fredag och helt slut!

Känns inte ens som en fredag heller, de känns som typ en måndag eller som en söndag? gårkvälllen var ju spännande blev tivoli och sen lite godricka med lite folk. Åkt karusell gjord jag också jag såg även ur en annan synvinkel, upp och ner! det är inte många som har gjort, eller efter gårdagen så vart det nog många men.

Idag har vart en typsik slö dag för min del och inge skola ha man haft heller, se skönt! Nu blir det nog att sätt sig med en påse chips, tjocka sig och se på en go film, typ någon disney eller något!


Japp, detta var jag, lina, ludvig och fredrik igår, satt upp och ner inför hela stan, ingen illa syn sparkade på topparna av ett trädd gjorde jag också medan vi höll på det var inte helt fel, kändes inte alls farligt speciellt när man är höjdrädd som jag! dock inte min bild, snoddde den från Google, eftersom jag själv ej tog en bild annat än på mig och Lina, en bild som kanppt syns att vi sitter på den där dangersaken, men testa om ni får smak för det om ni redan har gjort det, då delar vi samma upplevelse.

här har ni också nå vackra bilder på mig och min karl (eller som det stod på flygbiljetterna) Herr Ludvig och Fru Emily.
 


Jag tror det regnar litegran..


Mycket tråkigt väder, vill ju ha sol så att jag kan jobba på brännan inför studenten men nejnej, känns som att moder jord inte tycker att jag förtjänar det, blir nog att fuska lite med brun utan sol så att jag slipper vara lika blek som studentklänningen!


Nuså med jag fortfarande väntar..

.. på att pojken min ska stig upp tänk jag göra ännu ett meningstlöst inlägg eftersom jag är uttråkad! Tänkte lägg upp nå bilder och självklart är det på mig själv, ni som läser min blogg är ju vana vid det här laget ;)

jag bjuder på en sminkad och en osminkad bild på mig, 
 
Så stor skilland är det väl ändå inte! Borde kanske vara utan smink ett antal oftare gånger, är så less på att sminka sig ve et! Nu tänker jag strunta i det, de enda som behövs är väl att mina ögonbryn skulle behövas fyllas i annars så behövs inge annat, eller vad tyck ni? se jag hemsk ut? ;)


Nationaldag är det idag!

Godmorgon, onsdag är det och detta är en röd dag pga. nationaldagen. jag har ingen aning om vad som kommer hända ikväll för min del, antingen far jag in till stan eller bli jag kvar i bjurholm, de får vi se. Jag har inget bestämt och sitter inför beslutsångest istället ;)

Förutom beslutsångest så har jag nu suttit och hela morgonen och kickat efter bilder från balen igår och kan lova att alla var mycket fina eller ja, ni ser ju själv på fläskbook så jag behöver nog inte skriv så myche om det.

Gårdagen gick bra men otroligt lång var den men de gick bara finfint, klev upp 5 på mörran och la mig efter 12 någon gång på i natten, men det är väl inget en vardagssak för tonåringarna, eller hur? njaa inte för mig jag behöver min sömn efter några vakna timmar sådeså!

nu är jag pigg och vill hitt på något medan pojken min känner helt tvärt om och ligg halvt död i sängen och knappt andas eller rör sig, va gör man för att få upp denne pojke? hm... får fundera ett tag, tills dess tänker jag se hur länge jag står ut innan min uttråkhet tar över och sjunga den svenska nationalsången! ha en fin dag


Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
 


ojojoj..


Jädran vilken dag det har varit, strul med allt!
Känns skönt att allt har fixat sig och är på sin ording. Iallafall för tillfället kan säga att man löst dagens problem imorgon kommer det nya ;)

det kommer bli en fullspäckad vecka skull ja nog tro, men ja tro nog inte jag ska berätta så mycket om det just nu här på bloggen tills jag vet till hundra procent hur allt blir och vad som gäller.  Nu blir det bara att vila en stund fram tills att jag måste plugga inför morgondagen, vilket jag egentligen inte ens vill tänk på.

Morgondagens schema för min del: först har jag prov på skolan klockan åtta på morgonen, sedan mellan 10-ett ska jag försöka fixa mig ett pass till resan, sen blire direkt hem och börja inskolningen på jobbet från klockan två eller tre ( beroende vad jag hinner med ) framtills halv tio på kvälln så ingen vila alls!

Tur att man är ledig på onsdagen då så man får vila sig lite, då blir det nog att packa lite samt träffa min vän linnea och bara koppla av, få nya krafter tills sen så att jag orkar mer också, egentligen ska jag inte klaga istället borde jag bara försöka vänja mig och känna mig glad över att jag gör något nyttigt på dagarna istället för att slöa och göra ingenting. Så från och med nu ska jag inte gnälla eller klaga mera bara härda ut och vara glad.


...


Varför låter jag alltid detta hända? varför utsätter jag mig alltid för samma skit och låtsas som att allt är okej dagen efter? Hur många gånger ska jag behöva utsättas för detta? varför jag och inte du, var är det för skillnad på oss två? hur länge ska jag behöva stå ut... varför ska det behöva vara så här..varför ska jag behöva ge mer än vad jag får tillbaka eller ta emot mer än vad du någonsin skulle kunna klara av?
Kan inte vara den som klarar av att ta alla smällar, jag orkar inte hålla upp allting jag kan också byta ihop av förmycket belastning


Nu har jag något spännade att berätta

Halloj till er alla! Nu är det så att vi har pratas en heldel här hemma och med gubben min och vi ska nämligen fara utomlands. ÄNTLIGEN ÄR DET MIN TUR! min första utlandsresa, har aldrig tidigare varit någonstans har typ knappt lämnat umeågränsen överhuvudtaget, så detta lär bli riktigt spännande och kul, det ända är väl att jag är flygrädd men vem vet det kanske är kul det med, får väl se hur det blir för mig.

Vi ska nämligen fara till Turkiet och det blir på Torsdag den 14 Juni. Jag är så otroligt glad kan nästan inte riktigt skriva eller tänka. Så nu framöver bli det att se vad jag kommer behöva, kanske köper till nå gulliga sommarkläder, pcka, fixa passet, växla in pengar osvosv..

Då är det också så att jag kommer inte att vara på studentskivan eller fira studenten över huvudtaget under student natten utan den firar jag med min älskade i Turkiet vilket känns mycket roligare och det ser jag mer fram emot! Nä nu ska jag sätta mig och se en film en stund, imorgon blir det en lång inskolningsdag, hejhej!


Helg!


då har man just avklarat första inskolningsdagen, har haft det fruktansvärt roligt. Jag trivs verkligen jätte bra där. Nu är det helg men ingen rast för det, ska plugga eftersom jag har ett prov på Tisdag morgon och det är nog ganska mycket att plugga på, men det ska nog gå bra ändå.

Nu ska jag nog vila en stund innan jag beger mig ut på äventyr eller om jag stannar hemma och vara med Mamsen som komme hem igår, vi får helt enkelt se vad som händer idag.

igårkväll var Ludvig förbi, så sjukt hur mycket jag saknade pojken min! vi har ju inte umgåts så mycket denna vecka eftersom vi båda har varit väldigt upptagna men en massa annat. Så det vart bara en massa mys, film och pizza!


RSS 2.0