Sonny & Cher - i got you babe

Gammal musik är alltid bäst!

slutet på en måndagskväll

Nu ger jag upp för dagen, har hunnit med mycket och nu är jag less! imorrn blir det att kliv upp tidig så jag ska passa på att sova medans jag kan, godnatt!

för det är Rexas födelsedag idag!

Hurra hurra hurra! Idag fyller jycken år så då har man passat på att köpa nå fina prylar åt hon. Även hon ska få presenter, dock får ingen tårta men jag ska se till att röra ihop någonting riktigt gott åt na, lilljäntan börjar bli stor
 
Vad fick hon då i födelsedagspresent? Jo, hon fick ett läkert nithalsband, en reflexväst och ett hänglampa till halsbandet så att man ser vars den svarta tösen befinner sig någonstans ute i mörkret, hon fick även ett litet smarigt ben som hon redan har tuggat upp så den fick jag ingen riktig bild på men skulle gissa på att det var den bästa presenten iallfall. så nu har hon blivit uppvaktad, 
det enda som fattas är väl mor då men inom kort är den saknade kvinnan hemma igen. nu blir det att röra ihop nå käk!

Its been a while


helgen

Godnatt!

Onsdag

han är som fiffig pojken min på att överaska mig, känns mycket skönt att han komma förbi i några dagar. idag åkte han hem och jag har bara jobbat hela dagen idag..
 
och där blir jag avbryten mitt i inlägget, har en otålig jycke brevid mig som vill gå ut, så jag bryter av där och gör ett nytt försök på ett bättre inlägg lite senare
Sådär ser hon ut just för tillfället!

32 månader och 1 dag som han gjort mig lycklig

Rubriken säger sitt, igår firade jag och min älskade pojk 23 månader. som sagt så bor ju grabben i åre numera ett tag, så kan säga att det hände inte så mycket, fick jobba och sedan spendera min kväll all by myself..
 
Det trodde jag iallafall. Klockan 11 igårnatt bara en timma innan tolvslaget stod min fina Karl i dörröppningen och såg lite lurig ut. Då hade han åkt hela dagen och i många timmar för att överaska lilla mig. Tycker själv att han börjar bli ganska fiffig på det nu och jag blir lika glad varje gång. 
 
Så på på vår en månad innan två år, precis en timma innan denne dagens slut fick jag spendera med min pojke, huvudusaken han är här är jag så fruktansvärt  nöjd, Vi myste, surrade, gosades och ja, sen tog John blund över oss båda tyvär båda slockna.. tror vi får nog ta igen mer idag tro jag ;)
 
Visste ser ni att jag har det lättaste uppdragen? att få en seriös bild på min pojk, men det verkar han inte tycka är nå kul.. aja Nu taggat vi upp måndagen som alla andra förmodligen gör! 

Din gård

hittade just en ny goding av Lilla sällskapet, kan ju lova att denna låt kommer att få spelas om å om å om igen i mina öron hela dagen idag, inte lite bra precis!
whoopwhoop till Lilla sällskapet! 

Vi var barn men vi ville vara värstingar

Nu jäklar, idag har man vart duktig tyck ja! drog iväg med Linnea och simmade några varv, kan säga att det känns i armarna så fruktansvärt skön känsla, detta lär jag göra om flera gånger. Duktigt roligt, trevligt och skönt var det! Det är ju ett annat plus i kanten att kunna belöna sig själv med en skön bastustund, något att se fram emot tills man gjort sig förtjänt för det.
 
Känner att när man väl börjat springa, simma, köra vattengympa, gå mycket och ja blivit hurtig och duktig finns det bara en sak att göra å det är att ändra sin matkost och börja äta nyttigare, vilken jag har bestämt mig för att börja med, allt onyttigt slängs iväggen, ska även försöka ha så fasta rutiner med sömn och mattider som möjligt, nu jävlar kör vi.
 
Men just för detta tillfälle ligger jycken till säng och inväntar på att jag också ska lägga mig. Så nu inväntar jag John Blund och kryper mig till sängs, ska sova så gott jag bara kan, kan ju lova att sovmorgon jag kommer få imorrn har varit duktigt efterlängtad och är riktigt välbehövd just nu! Godnatt

vi som vek av vägen för länge sen

Jag har aldrig begrippit hur ni egentligen gör och jag studerar tekniken men aldrig lyckas få det att gå, vi kunde aldrig riktigt va som dom, vi var speciell som vek av vägen för längesen, vi som tog steget ut. Så ångra mig, jag skulle aldrig ångra mig, Ingenting har gått förlorat tänk på allting som vi gjort och varenda litet ögonblick som vi gjort till något stort, Om vi vände om nu skulle vi aldrig se om vingarna bär,

 

Nu har klockan slagit 12, men jag är uppe många timmar till för att många tankar håller mig vaken. För många tankar om dig. jag behöver något som kan hindra mig från att tänka och jag behöver någonting för att stilla denna eviga längtan. nu är vi långt isär i olika städer i vårt land, det är svårt att vara isär, jag önskar bara att du vore här  

 

jag är uppe om nätterna och sen sover jag på dagarna för att göra väntan kort.. Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar och snart är jag med dig igen, där och då tar allting start. Du är speciell, för mig helt underbar.


Torsdag

Idag har man jobbat heledan, började sju imorse och sluta halv fem. De först man gjord var å surra med gubben min lite, sen blev det en träff me mormor en sväng och planera upp dom kommande dagarna.
 
Nu ha jag just gett djuren mat, slängt ut katten en stund och de bli att bege sig ut på en promenad med jycken snartast möjligt. Senare ikväll blire att dra iväg på en simtur med Linnea, känns skönt att få göra något nyttigt för sin egen skull. imorrn är man ledig från jobbet men har bestämt mig för att bege mig utåt mot staden en sväng. 

varje dag får man lära sig någonting nytt

Tror jag har världens gulligaste lilla syster. satt just med Maria och kollade på ett galet klipp på facebook av två stycker personer som stod och bråka i ett klassrum,vilket slutade upp med att det spårade.
 
Jag fasnade med att dom ständigt sa samma ord hela tiden och argumentationen kom ingen stan till slut fick ja för mig att immitera tjejen genom att säga HIT ME lite högt och in komm jycken inkutandes och stirra på mig, 
 
ja började skratt litegrann och sa åt maria att jag tyckte att det var skoj att det verkar som att Rexa trodde att jag menade kom hit när jag sa hitme. fick då fint förklarat av maria att det var en självklarhet att hon trodde jag menade det, eftersom att det är så att hundar inte kan det engelska språket. 
 
haha, tack lillgoan för upplysningen då vet jag att det är så! 
 
 

jojo!

ååh, finns inte så mycket annat att säga idag än; fyåt helvetet så dyngless man är...

rock you like a hurricane

Dagen har just börjat för mig faktiskt och det måste vara rekord för mig hur länge man kan sova. Vaknade klockan halv ett idag, helt sjukt! hatar att sova bort dagen... förmodligen var man lite extra knäckt idag eftersom jag spenderade hela natten med att se Grimm, fortfarande surt men. idag blir det att dra och jobba, jobbar till nio ikväll, sen ska jag försöka slänga mig över matte boken en stund hade jag tänkt. men nu blir det att göra sig iordning lite käk innan man beger sig iväg.  

anyway you want it thats the way you need it

Helgen har varit rätt spännande, i fredags var man ledig så drog mig in till stan och mötte upp Therese, sen drog vi iväg på en shoppingrunda. till kvällen vart det utgång med Madde och Therese, kan lova att jag hade kul, mycket folk som man känner, mycket dans, bra musik, go dricka, träffa bigbrother grabbarna en helt tummenupp helg vill ja lova. fick då strycka över en sak på göra listen iallafall. 
 
Lördag, blev att fira mina systrar, som egentligen inte fyller år fören om några dagar men eftersom mina kära föräldrar for bort till ett varmare land igår så firade vi dom i förtid. träffade även kusinerna och drog senare på jobb. mötte jag upp kusinerna mina och vi drog på en långpromenad och avslutade kvällen med en film. 
 
Söndag, tog jag det lugnt, sa hejdå till mina päron sen blev att plugga hela dagen. senare for jag iväg och jobbade en stund. efter jobbet träffade jag Linnea en stund. satt och surrade med henne och hade bara trevligt! 

mums!

Komme hem efter ett långt arbetspass och var dygnless, krashade till sängs men han inte ligga där speciellt länge förän min kära moder komme in och serverade mig med en burgare och två munkar. mums säger jag och tackar världens bästa mamma! mätt och belåten hamnade jag i matkoma till ett Grimmavsnitt, inte alls så tokig dag egentligen. Nu återgår jag till sängen och ser på några fler Grimmavsnitt godnatt!

Rock Of Ages

I lördags var det sista natten som jag skulle få spendera med pojken min innan han skulle bege sig tillbaka till åre på söndag så därför vart den en lugn hemma kväll då vi bara kunde rå om varandra så mycket vi bara kunde innan morgondagen. 
 
Till saken, till en tacos tallrik och lite chips såg vi en riktigt bra film faktiskt, för er som är som jag och uppskattar dessa gammal rock classiska låtarna så tror jag att filmen Rock of age skulle vara en en härlig film för er. Själv tyckte jag att de var en riktigt skön film, kika om ni får chansen och om ni redan har gjort det hoppas jag att ni tyckte den var lika bra som jag. 

vattengympa,inte alls någon dum idee!

Idag kan jag säga att jag har varit duktig, det är min första riktigt lediga dag på mycket länge så jag tog mitt tillfälle att sätta mig ner med lite skoluppgifter och jojo precis han jag göra färdigt det jag skulle och har lämnat in en hel del, känns skönt att det är så lite kvar nu.
 
Sen så har man även vart hurtig idag och gjort sig ett träningspass, precis då jag skicka iväg den sista skoluppgiften skicka Therese ett sms och fråga om jag ville haka på vattengympan, vilket jag länge nu har velat fara och göra, men aldrig tagit tag i det riktigt, har även funderat på att börja fara och simma en gång i veckan om jobbet nu tillåter det för jag tycker det är så skönt och roligt på samma gång som man gör något vettigt och hälsosamt för kroppen.
 
vilketfall var det då en tripp dit och det känns i arm och ben att man har ansträngt sig, sitter bara och väntar in på att träningsverken ska komma men vill också säga att det var mycekt roligt att fara dit och jag taggar verkligen tills nästa gång.

onsdag

mitt första inlägg på väldigt länge, så vad har man gjort den senaste tiden? under den här tiden har det vart mycket jobb och mer kommer framöver, ludvig har vart hemma hela förra veckan, så har rått om och pussat på honom så mycket jag bara hunnit med, har även umgåts mycket Elin, vi har bakat, gått promenader med hundarna. Sen så har jag även firat mommas födelsedag träffat kusinerna och andra vänner, har även gjort ett besök på top cats vilket var super kul. har även försökt get mig på den svåra uppgiften att bli av med dåliga vanor, jag pratar givetvis om rökningen och tycker själv det har gått hyfsat bra. 
 
kan säga att jag inte suttit på arslet mitt och gjort ingenting, har fullt upp dag ut och dag in, precis som jag vill ha det, känns skönt att veta att man har gjort rätt för sig under tiden. har väldigt lite fritid just för tillfället pga. mycket jobb och jag pluggar stenhårt på matten som inte alls går åt det håll som jag skulle vilja, men jag kämpar på ändå. den fritid jag får försöker jag vara hurtig och försöka ta för mig med en promenad, en springtur på rullbandet eller göra något annat vettigt men någon kompis. 
 


RSS 2.0