jfjfjf



I've been around for you, been up and down for you
But, I just can't get any relief , I've swallowed my pride for you,
lived and lied for you but, you still make me feel like a thief,
You got me stealing your love away 'cause you never give it
Peeling the years away, and we can't relive it,
I make you laugh and baby you make me cry, I believe it's time for me to fly ,

You said we'd work it out, You said that you had no doubt that
deep down we were really in love, but I'm tired of holding on to a feeling I
know is gone, I do believe that I've had enough
I've had enough of the falseness of a worn out relation
Enough of the jealousy and the intoleration, I make you laugh and you make me cry
I believe it's time for me to fly

Time for me to fly, Oh, I've got to set myself free
Time for me to fly, That's just how it's got to be
I know it hurts to say goodbye, but it's time for me to fly

(Oh, don't you know that it's...) Time for me to fly
Oh, I've got to set myself free, Time for me to fly
Oh, baby, that's just how it's got to be
Oh, I know it hurts to say goodbye, but it's time for me to fly
Fly, It's time for me to fly




_____________________________________________________________________________________________


älskar att vara ledig

Hallå min kära, även fast jag var ledig idag från skolan så klev jag upp klockan 8, och sen dess fram tills du så har jag absolut inte gjort någonting, känner mig som en lating men jag är okej med det! har egentligen en hel del som jag måste göra men jag har inte orkar, istället så har jag enbart suttit framför TVn och tittat på dom missade avsnitten från big brother, så jävulskt kul!

Igår träffade jag Lina, hon hängde med mig hela gårdagen på skolan det var riktig kul att träffa denna flicka, sen efter skolan drog jag till kim för att jag skulle baka. men de blev inge av, istället drog vi på frasses och käkade, sen blev de bilarna 2 och en masssa prat. får helt enkelt försöka dra till henne på lovet och baka istället!






Sen en lite smått onyktra bild på mig och hanna från helgen! ;d



J Boog - Lets do it again


If there's love just feel it



When it's black, Take a little time to hold yourself,
Take a little time to feel around, Before it's gone,
You won't let go, But you still keep on falling down,
Remember how you saved me now, From all of my wrongs yeah,

If there's love just feel it, If there's life we'll see it,
This is no time to be alone, alone, yeah, I, wont let you go,

Say those words, Say those words like there's nothing else,
Close your eyes and you might believe, That there is some way out yeah,
Open up, Open up your heart to me now, Let it all come pouring out,
Theres nothing I can't take,

If there's love just feel it,  And if there's life we'll see it,
This ain't no time to be alone, alone, yeah I, wont let you go,
If your sky is falling, Just take my hand and hold it,
You don't have to be alone, alone, yeah, I, won't let you go,

And if you feel the fading of the light,
And you're too weak to
carry on the fight,
And all your friends that you count on have disappeared,
 I'll be here, not gone, forever, holding on, Oh,

If there's love just feel it, And if there's life we'll see it,
This ain't no time to be alone, alone, yeah, I, wont let you go,
If your sky is falling, Just take my hand and hold it,
You don't have to be alone,
alone, yeah,
I won't let you go,




ännu en rubrik som heter Helgen

jag inser vekligen hur sjukt dålig jag har varit på att uppdatera bloggen på den senaste tiden, men jag har varken haft tid, ork eller lust dom senaste dagarna. Men nu känner jag att jag är på gång igen. jag kan passa på att berätta om helgen som var faktiskt jätte bra, fick vara med min älskade Gumma Hannich, som kom hem till bjurholm i onsdags, så då på torsdag drog jag över och var hos henne, vi snackade osv. Ludvig komm förbi också.

Sen på fredag så for jag och gumman min ut på Wärdshuset i Bjurholm, där spelade riff raff ruff och the refreshments, två band som jag tycker är sjukt bra. vi hade det riktigt trevligt och roligt, det var så mycket folk som man träffade och ja allt var bara på topp. men jag ska vara ärlig och säga att jag har några minnes luckor, men det tyder bara på hur roligt jag hade det.

på lördagen mådde jag som jag förtjännade, kom hem sådär vid 7 på lördag morgon, så på Lördag var jag helt slut, så jag satt hemma och tog det lugnt, käkade gott, såg på big brother. jag for faktiskt och träffade hanna också en sista sväng innan flickan min drog till Thailand!

Sen igår på söndagen for jag till Ludvig, å det vart bil, grill stuga, bobb och gokörven, sen gick vi och la oss, så min helg har varit kanon bra, tog tyvär inte så många bilder som jag känner att jag skulle ha gjort, får försöka bli bättre på att ta bilder så ni får se.  men nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar med morgondagen, blir att fara till Kimeling och baka lite, ska bli sjukt roligt. hare så bra allihopa!











värre har det vart och värre kommer det att bli igen

Känslan då man kliver upp på morgonen och är astrött, sticker i väg till skolan, i tid och allt. Sen får man hör på vi-tiden att vi inte har någon mer lektion idag utan vi ska jobba hemma. Kändes helvärt att komma till skolan för enbart en halvtimmas lektion. Så nu sitter jag på skolan och måste vänta tills klockan 2 då min buss går!

Igår pratade jag med Hannich som berättade att hon kommer hem från Norge idag, så vi planerade in att vi skulle ha en klassisk filmmys kväll i morgon, men massa götta och en massa snack. känner verkigen hur taggad jag är, har verkligen saknat denna flicka. Men ikväll så kommer Ludvig, så det lär också bli en lugn kväll för vår del, känns riktigt skönt att bara få slappna av och bara vara. men nu ska jag se på gårdagens big brother, spela lite wordfeud och göra klar lite skolarbeten som tidsfördriv innan jag drar hem til byhålan.




Måndag

Vilken dag, jag och Anna har verkligen inte haft nå flyt, först dycker jag och anna upp klockan åtta i morse och får reda på att vi inte hade någon lektion på morgonen, så vi hade hål fram tills kvart över tio. sen hade vi två lektioner, vi frågade våran lärare om vi fick sluta tidigt eftersom vi inte ville vänta i stan så länge på bussen, men det fick vi inte. Så då istället fick vi vara kvar och just när våra bussar just precis hade farit så fick vi veta att lektionen blev inställd iallafall pga av att någon hade kräkts i vårat klassrum. Så då fick jag och anna istället vänta isatn några timma tills nästa buss gick, så det känns som att det inte riktigt har varit min dag idag.

Men just nu sitter jag mät och belåten efter en god middag med lillasyster och ser på big brother, jag har inte sett på big brother tidigare, har bara sett något avsnitt men jag har aldrig riktigt fastnat i det. Men jag såg det första avsnittet i morse av 2012s bigbrother, och tänkte att jag ska börja följa det, känns som att det kommer bli ganska intressant den här gången! och jag måste säga att jag nästan älskar HannaW, hon gör det hela ganska roligt med hennes åsikter och kommentarer, även fast hon är en totalt idiot och ja är bara allmänt dryg så är hon riktigt underhållande


helgen

helgen har varit ganska bra, i fredags tog jag det lugnt hemma med familjen, for ut en liten sväng på kvällen till Ludvig, viktor och Tollo som åkte bräda. Men eftersom Ludvig skulle jobba så var vi inte ute så länge. och på lördagen var det tänkt att jag&gubben skulle käka middag tillsammans, men vi bestämde oss för att strunta i det och vi for istället på en fest hos Hanna&Ferdy, vi hade det verkligen hur kul som helst där, hade en kanonkväll. fast jag måste säga att det var ett rent helvette att ta sig in till Stan på lördagkvällen, tack kära Mattias som ställde upp och skjutsade in mig i snöstormen som nästan var omöjlig att ta sig fram i.

I söndags mådde man som man förtjännade, dvs inte så bra. men vi packade ihop oss och drog till Bjurholm där Mamsen, en festpizza, sängen och en massa sköna flimer väntade på oss. så gårdagen innehöll bara en massa mys för mig och min älskade Gubbe! Just nu sitter jag med Anna B och inväntar nästa lektion. Vi har suttit nu och väntat i en timma efterom våran lektion i morse var inställt, så de känns lite surt när man tänker på vilken sovmorgon man hade kunnat fått, vilket hade varit behövligt för min del med tanke på hur lite jag har sovit den här helgen, är sjukt trött! menmen, ska försöka vara duktig nu och göra lite skolarbeten medan jag väntar i 2 timmar till, på nästa lektion!

På söndagen när jag&gubben körde till bjurholm
insåg jag vilken svartvit värld vi lever i










it's what you feel all over now

I was barely breathing. I was fighting you in my room
The heart just keeps on bleeding, Days flow into horror
Say your prayers for what it's worth, Take your last look forward
Lonely visions watch them burn, There's so much we can build on
So much to loose, It seems that everyone is tired
This is nothing I choose, Maybe tomorrow is different I don't know how
'Cause the only word in my mind is goodbye







Godmorgon!

.. Har just vaknat och ska snart släng se in i duschen, sen blire att traska över till morfar och fixa frillan hans. Gubben min jobbar just förtillfället, men lite senare idag då han har slutat så kommer han förbi och hämtar mig och då blire å fara ut å käka middag, eftersom att det faktiskt är 1år och 2 månader sen jag och pojkn blev tillsammans, så de bli nog skoj!

 


Takida - In the water


waiting for forever

Har ett litet film tips, en av dom bästa filmerna jag har sett. det är waiting for forever,
jag blir så lycklig när jag ser på den, så otrolig fin film!


im forever keeping my angel close

hata inte huvudvärk, förstår inte varför jag sitter vid datorn när jag knappt kan se skärmen... min fredag började inte så bra, vaknade med en smällande huvudvärk! sitter hos Ludvig nu ska lägga mig och se en film och hoppas på att huvudvärken försvinner sen så funderar jag på att dra hem tilll bjurholm senare på dagen så att jag kan vila, känner mig inge vidare social person just nu.

Kissen är övergosig så det blir att ligga och gosa med den under filmen. ska se Breaking dawn, hoppas den är lika bra som dom säger att den är.


Nu kan du få mig så lätt

sitter just nu hos älsklingen och har just käkat hamburgare. han ska alderles strax slänga sig in i duschen, då får jag välja film! Ikväll blir det lugnt, bara mysa, se på film och sova. Imorgon är det äntligen fredag och jag tro vi blir kvar i stan i helgen, så min kära moder vi ses inte fören på söndag.

min söta gubbe för en liten stund sen,



Kissen bre ut sig medan mormor gör våfflor åt hela gänget



Dragonskolan, ensam och trist!



En bild på vårat hus i ett jätte skönt väder



gjorde denna kylskåpsmagnet idag till min moder, på skapandeverksamhet.


Make out like it never happened And that we were nothing

Vilken skön dag det har varit för min del, fick först sovmorgon så jag klev upp 7 imorse och var helpigg, jag fick även sällskap till bussen av min lillasyster. sen så började skolan klockan 10 och då var det några från Umeå kommun som berättade om olika sommarjobb osv. som man kan söka till om man är intresserad.

Sen for jag, anna och felicia för att göra en intervju och det gick hur bra som helst, dom vi intrevjuvade var riktigt trevliga och dom var roliga att prata med. så då fick vi även sluta tidigt. Egentligen skulle jag till Ludvig idag, men det blev inte så eftersom jag slutade tidigt, jag fick inte tag i honom och jag hade inte heller någon nyckel till hans hem, så då for jag hem till bjur istället och han stannar kvar på jobbet och jobbar över. Jag och gubben får träffas i morgon istället, då kommer han hit, så då får vi äntligen umgås!

Pratade med Madde idag, skulle egentligen ha träffat henne på stan men hon kunde inte ta sig in. så då fick vi bara ha telefonkontakt istället, vilket var trevligt det med, me tanke på att vi inte pratat på ganska länge så vi hade lite grann att snacka igenom, men jag tycker ändå att vi borde försöka ses någon dag framöver.

Nu kommer min kära mor med kycklig och nudlar till mig, så jag ska hugga in på de och kika på några avsnitt av supernatrual.
 



Har även fasnat för denna låt efter att älsklingen har spelat den nå ex antal gånger


svar på kommentar:

Om sminket jag använder:
är dina penslar bra emily??:) vart har du köpt dom och vad kosta dom?


Jag har faktiskt inte köpt dom dära penslarna, jag fick dom från the studieo när jag om mina syskon lekte modell för en dag och jag tycker att dom funkar sådär, dom är ju bra och så men ibland lossnar borsten från skaftet på visa av penslarna men man kan bara sätta dit dom igen, förutom det så tycker jag dom funkar jätte bra. Men jag funderar på att köpa några andra med lite bättre kvalite, såg att M.A.C hade ett bortset som verkade vara bättre för 500 kr.


Godnatt

Nu är man mätt, kom hem från mormor för en stund sen. Det var riktigt trevligt de där, hela släckten var samlad och mormor fick steka våfflor i sinne, dom var så goda. Trevligt var det att träffa eleonora och victoira också. Jens och tim var förbi en liten stund och snackade lite, sitter nu och väntar på att Lina ska ringa, sen blir det att lägga sig i sängen med musik och försöka sova,

dessa låtar kommer att spela i mina öron ikväll:

Takida- Ending is love



Norlie & KKV ft. lazee - can i be the one



Patrick Swayze - She's like the wind



Jason Derulo - Fight for you



Gotye - sombody that i used to know



Adele - Turning Tables


patty-cake

Min lillasyster skickade denna video till min facebook, allderles nyss. Vi såg den första gången tillsammans för ett kanske ett år sen och både jag&min lillasyster höll på skratta ihjäl mig. Det blev samma reaktion nyss när jag fick syn på den på min logg, den är fortfarande lika kul


Alla ♥ Dag

Har just pratat med Ludvig, som berättade att han skulle jobba över ikväll, så för min del blir det helt enkelt att köpa min egna blommor och äta middag med mig själv. Forever alone.. Nä men vi får ta det imorgon istället, så viktig anser jag inte att alla♥dag är, älskar min pojke lika mycket och kan visa det fler dagar än bara en dag. Nästa helg firar vi ju 1 år och 2 månader så det blir kanon! Ska ju till honom imorgon och sedan spendera hela helgen i skravel, så då får han den lilla persenten då i stället.

Just nu har jag religion och det är sista lektionen, slutar tidigt, så då beger jag mig hem och vilar, kanske gör någon avslappningsövning, så man fått det gjort. sen ikväll blir familjen och kusinerna bjudna på vofflor av Mormor, så fruktansvärt gott. så det ser jag fram emot, min älskade mormor har även gjort ett par benvärmare åt mig, som jag har längtat efter ett tag, hon är så söt och duktig min lilla morsmor, ska kanske också fixa min morfars frilla också, han börjar bli se långhårig så det behövs. men just nu ska jag vara en duktig flicka och göra färdigt några instuderingfrågor. Tills vidare får ni ha det så bra.


så kan det vara

Shit vad mycket drama det verkar vara nu förtiden. alla bråkar med allla, jag fattar det inte! det är så sjukt att folk lägger ut det offentligt så att alla ser, kan inte folk bara ta det med dem som är delaktiga i problemet måste hela världen veta om vad som händer? Det är både pinsamt och löjligt beteende, sen folk som inte ens har med saken att göra lägger sig i, ursäkta mig men varför inte låta dom sköta sitt! har suttit nu och läst en massa bloggar, facebook inlägg osv. och det är bara en massa skit som står skrivet och folk är så fruktansvärt elaka mot varandra, jag säger inte att jag är guds bästa barn men tycker bara det är tragiskt hur folk håller på och bildar grupper, säger elaka saker till varndra, snackar skit om varandra och sprider falska rykten osv, varför vara så elak och desutom offentligt inför hela världen? Sen också när hälften av allt som sägs/skrivs står många som snacker/skriver inte ens för, så varför orka hålla på. väx upp och lämna facebook och bloggar utanför era problem, ta det med varandra istället...


iallafall så är det alla hjärtansdag idag och jag sitter och väntar på att ludvig ska ringa sen gubben min <3 haan kanske eventuellt jobba ikväll men jag hoppas på att det inte blir så så att vi kan umgås, saknar min lilla bebis sen så har jag en liten present åt honom så jag hoppas jag får ett tillfälle att ge det till honom ikväll men vi ser väl, nu är det lunch så jag ska gå och trycka i mig pasta!!
 


måndag

heloj! Sitter på sista lektionen med AnnaB, vi håller på att göra några intrevju frågor. Dagen har gått snabbt igenom, blev bara lite sur i slutet. blir så less på folk som bara går runt och snackar en massa skit som dom inte ens står för, förstår inte heller hur rädd man kan bli för att prata med någon och att man sedan drar iväg och inte våga möta personen efter att man skaffat mod och sagt de man vill säga. det är så löjligt beteende!

Aja hur som helst så helgen har varit väldigt skön har varit med Ludvig, i fredags såg jag dirty dancing med vickan, sen så i lördags kom linnea och micke förbi så vi satt och snackade och hade det trevligt. Även viktor och tollo komme förbi och sa hej, det vart en lugn helg, men ändå sjukt kul! sen igår drog jag&ludvig iväg till stan och spenderade kvällen hos honom, det var mysigt. Ikväll blir det hem och plugga en hel del, känner mig inte alls speciellt taggad men nu kör vi!




I let it fall, my heart!





Grattis Min älskade moder!

Ska passa på att göra ett inlägg till min älskade mamma, som fyller 40 år idag. Ja må ho leva, ja må ho leva, ja, må ho leva ut i hundrade år, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva och visst ska hon leva ut i hundrade år!

Moder befinner sig nu i Arvetsjar och firar sin dag med släckten och hennes make, jag hoppas att hon får en riktigt fin dag, att hon äter gott och får fina presenter samt en trevlig kväll.

Jag älskar min Mamma och jag saknar dig, när du kommer hem så har du en liten present som ligger och väntar på att bli öppnad.


Time of my life

God morgon god morgon! klockan är 9 och det första som slår mig, är varför är jag vaken nu för? Jo, kanske för att jag har en pojkvän som aldrig kan låta mig få sova. Han ska jobba idag och i morgon så han kliver ju upp klockan 8. å bara för att jävlas med mig, så lever han om till max, kittla mig på fötterna, dra av mig täcket, ska helt plötsligt bli "överdrivet mysig" och är allmänt jävlig. Han är förbannat söt gubben min men jobbigt är det, när man är jätte trött och vill sova, speciellt när han vet att när jag väl har vaknat, så kan jag inte somna om igen fören om ett bra tag, spelar ingen roll hur trött jag är. Så tack Ludvig, skit kul! så nu blir det att göra någon nytta, städa, tvätta, och diska, underbart!  

men igår hade jag iallafall det trevligt och mysigt, Victoria kom över och såg en film med oss, det blev en klassiker Dirty dancing. Den filmen är top bäst, älskar den spela ingen roll hur många gånger jag har sett den, den är fortfarande lika bra. jag och vickan satt och log igenom hela filmen, det går inte att göra annat. Fast jag känner ändå lite sorg, eftersom  Johnny i filmen (skådespelaren Patrik) dog för nått år sen, så de gör mig lite ledsen.


inge liv

Ja då har man just kommit hem, for iväg på nian en sväng med lilla syster. Fick också komma tillbaka till epa perioderna, när jesse skjutsade hem oss, haha! ska snart göra någon middag, få se vad vi konkar ihop. Ikväll tro ja att jag ska fara och träffa vicotira och förhopnningsvis eleonora om hon är hemma, har verkligen saknat den pruttan, det var länge sen vi umgicks nu. vi har tvär träffast lite nu och då under olika tillfällen men det var säkert hundra år sen jag fick rå om min flicka en hel kväll, så jag hoppas att hon också är med ikväll. <3

Sen så ha min mormor varit så gullig och kommit förbi med några cupcakes till mig och maria, hon är så otrolig duktig på att fixa och dona, vart så lycklig när jag hittade dom i skafferiet, tack min älskade mormor!


stupid is as stupid does

då har man just vart å häng upp tvätten, dammsugat rummet och ska snart gå och käka något innan jag slänger mig i duschen. dagen har varit slö, men jag har hunnit gjort en del! Ludvig kommer hit ikväll, så vi får se vad vi hittar på.

från det ena till det andra, fick ett otroligt sug efter att få se på Forest Gump. En gammal men otroligt bra film, kanske en av dom bästa filmerna jag har sett, den är som rolig och sorglig på samma gång, grinar alltid så otroligt mycket i slutet! Man kanska ska sätta sig ner och se den lite senare, och om det finns någon som inte har sett den (vilket jag tror att dom felsta ha gjort) så rekomendera jag verkligen att ni ska se den.




30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

Det har hänt ganska mycket under dom här 30 dagarna, men; 

1. Jag och älsklingen firade ett år och en månad
Vad vare vi sa; tänk att snart har vi varit tillsammans i 10 år ;)



2. flyttade från Mariehem, hem till byhålan Bjurholm och började pendla



3. Gav upp stenåldern och slängde iväg min tegelsten till telefon 
och uppgraderade mig själv med en tutch telefon,
som nu har blivit min nya kärlek




4. Hadde en skön kväll med dessa personer viseligen under olika kvällar, men ändå  
(försök att undvika att tänka på hur mongo jag ser ut på varenda bild,)





5. Har varit och åkt bräda (för andra gången i mitt liv) och skrana i brattåkern.
p.s bilden nedan är från we♥it eftersom jag inte tog en egen bild under de tillfället



Sen så har det hänt mer grejer, men de är dom fem
första sakerna jag komm å tänka på, så då fick det bli som jag tar upp!


i am yours, and yours to blame now

Kändes så tomt idag att komma hem och mamsen var borta, men hon kommer snart tillbaka så får helt enkelt stå ut med att sakna henne. När jag kom hem idag, så bestämde jag mig för att göra en avslappningsövning som jag har fått som läxa av skolan som jag ska göra varje dag i en vecka och sedan dokumentera hur det gick och jag måste säg redan nu att det funkar verkligen. och jag är en såndär stress människa kunde faktiskt slappna av, känner mig hel lugn. så det var inte alls så dumt, ja rekomendera er att börja göra stressövningar någon dag i veckan, man gör sig själv en tjänst.

Till middag blev det nudlar för min del, riktigt gott! Sen så har vi fått oss en till Katt här i huset, mormor&morfars Bella kommer att bo hos oss över helgen, hon är så söt den lilla tjockisen så det blir mysigt med en extra gäst, har även prata med Ludvig som är i backen och åker, eventuellt dyker han upp senare men vi får se om han gör det eller inte, annars så kommer vi att ses i morgon! sen så har man just fått sig en nagelmanikyr av lillasyster, så det kändes lite lyxigt. Hon är så duktig gumman min, just nu sitt jag och skakar medan jag skriver dessa rader, måste säga att det är förbannat kallt, påminner lite ett kylskåp huvva, ska lägga mig under täcket med varm chocklad och se på en serie, kändes riktigt lockande!
 



takida - heaven stay


lunch!

då har man just ätit lunch med Anna och Felicia, och nu sitter man och inväntar skapande och verksamhets lektionen. Blev en currymacka idag, förbannat gott. Godare än äckel ungsfisk shjosan som var idag.

ikväll sticker Mamsen iväg med släckten med sitt pick och pack för att fira sin 40 års dag. är fortfarande lite sur att man inte får vara med, men vi få ta och fira henne på söndag istället. hoppas du får en underbart bra helg min moder, kommer sakna dig!

eftersom mina fina flickor inte ville bjuda på en bild,
så fick jag tjuv ta en istället!




29. Detta gör jag på helgerna

alltså den här var faktiskt svår att vara på, eftersom det ganska olika vad jag gör, beroende på vem jag är med, vad man har lust med, vilket väder det är och vilken årstid osv. men det jag brukar göra är väl för det mästa att vara med ludvig, umgås med vänner, festar, se på bio, ta det lugnt med familjen, ha tacokvällar, ha film/myskvällar med chips och dip, gå ut och gå m.m.

och nu framöver hoppas jag att det blir att fara till fjällen med gubben någon gång
och kanske försöka lära mig åka skidor/bräda och nu i helgen ska vi fara ett gäng till bräntisbacken.
så det är lite olika faktiskt.   

men ni som följer min blogg kommer ju att se vad jag håller på med under mina helger framöver! ;d




A change of pace - weekend warriors


28. Bild på sminket du brukar använda

Detta är då sminket jag använder och mitt fina täcke:



Nu sticker jag ut en sväng! Tjingeling!


Onsdag

God Morgon!

Jag klev upp för ett tag sen, det var länge jag sov så här länge, ja gick å la mig efter det sista inlägget igår och sovit framtills nu. eller jag glev upp vid 9, gubben min hade försovit sig så då fick ja kliva upp och göra någon fukost åt pojken och medan han klädde på sig och paka ner sina saker. Men gissa om jag har sovit skönt iallafall!

Ååh, när jag vaknade tänkte jag Guu, vad skönt att vara ledig idag, men kom på att när man är den enda som är ledig så finns det inget å göra, speciellt när man är i bjurholm,  inte en kotte är här, inget ställe att fara på eller nått.. fick en skön sov stund, men nu då? jag får väl sitta hemma och glo på TV eller något, till de är slut! Huh.. Tråkigt! men ja, senare blir det att fara och träffa Linnea, så det taggar jag till!

Den Svenska Björnstammen - Svalkar vinden


Godnatt!

fick en glad överaskning ikväll när Ludvig glev genom dörren. trodde inte att han skulle komma ikväll, men det gjorde han, detta gjorde min dag. Så det blev inte alls sängen för min del, blev i stället att jag fick ställa mig framför spisen och laga mat åt min pojk, se till att han kom sig in i duschen, tagga honom till att uppdatera bloggen och nu tigger han om massage och något gott att dricka, han begärde inte lite ikväll, men det är gubben min värd, speciellt när jag vet att jag brukar vara värre än så!! (A) min jag hoppas ändå att han är extra mysig med mig ikväll efter allt.

Sitter och taggar inför helgen nu så där på en Tisdagkväll, mamsen min fyller 40 så hon och resten av släckten drar sulan medans jag och min lillasyster blir ensam kvar. Ludvig ska jobba fredag och lördag så då blir det att vara i bjurholm, sen på lördag kväll stick vi in till stan för att hitt på nå äventyr med Hanna och Ferdy. men nu blir det att slänga sig i sängen och gosa med gubben min med några sköna avsnitt av supernatrual! godnight!
 
 


27. Dina föräldrar

Mina föräldrar... Jag ska börja med att skriva att jag älskar mina föräldrar!
Ingen får tro något annat, för så är det bara, jag älskar dom med hela mitt hjärta
och så kommer det alltid vara.

Min mamma heter Malin, som givetvis är mitt allt. Hon har inge vidare tålamod och har hon en åsikt så håller hon inte tyst om den. Men Hon älskar sina nära och tar hand om dom som bara en med ett stort hjärta kan. Ja vet inte hur mycket hon har hjälpt mig. Min mamma är väldigt snäll, ibland lite för snäll faktiskt och hon verkligen ställt upp för mig. Hon har alltid låtit mig sova över hos vänner om jag velat det, hon har skjutsat mig och hämtat mig både här och där, har jag velat ha något så har hon alltid sett till att jag får det. dvs.hon ställer alltid upp för mig när jag behöver det och gör allt för att jag och mina syskon ska ha det så bra som möjligt.
Jag har alltid kunnat prata med mamma om allt, hon är den personen jag vänder mig till när jag behöver någon/något. Jag och mamma har en väldigt bra kontakt med varandra, hon förstår mig verkligen och även situationerna jag ibland sitter i. och hon lyssnar på när jag tjatar om mina problem och ja hon finns där. Ibland säger hon saker jag inte vill höra, men jag tar till mig det och uppskattar hennes ärlighet. Några av mina vänner har bråkat mycket med sina mammor, jag har självklart också gjort det men inte alls så mycket eller ofta, det är sällan det händer. Hon är en klippa för mig som jag kan luta mig till och jag kommer alltid finnas där för henne! 

Min pappa heter Mikael, Pappa och jag har inte en nära kontakt. När jag och mina syskon var småa så skilde sig mamma och pappa. Jag och mina systrar va som bara hos honom på helgerna, och ju äldre vi blev så blev det mer sällan, min pappa har flyttat runt en hel del också så det har också gjort att man inte har träffats så mycket som man skulle ha velat. Eftersom jag sällan träffar och pratar med pappa så får jag en varm känsla i magen när jag väl träffar honom. Det är lite nervositet men mycket kärlek. Jag älskar den knäppa mannen trots att vi sällan hörs av!





i made it obivous i want you to

Då är man hemma, har just käkat bacon och makaroner med lilla syster, förbannat gott!
 och jag kan berätta att aven fast jag är ledig imorgon så ska jag göra en avslappningsövning som jag har fått i uppgift från skolan, sen ska jag faktiskt sova, så att jag för en gångsskull på länge sover. känner verkligen hur jag längtar till min älskade säng, i morgon ska jag träffa min finaste Linnea, så det är också något jag längtar efter.

Det krävdes bara att min lillasyster drog på denna låt,
så fick jag enrique iglesias feber,




Alltså denna pojk.. *dräggel*


I wish I could be evey little thing you wanted

 

då sitter man på tåget på väg till skolan, kan ju säga att jag känner mig verkligen inte pig, vart lite sent för min del igår men jag slutar ganska tidigt idag så dagen lär gå ganska snabbt igenom. ska även berätta att i morgon är jag ledig så då ska jag ligga och sova och ha de hur skönt som helst medan ni andra måste kliva upp tidigt och gå i skolan, hahaha!


I get a good feeling

halooj! Just nu sitter jag och nördar wordfeud, det är sista lektionen för idag och skämta inte om att jag är hur trött som helst, ska verkligen bli skönt att få komma hem, till min älskade vän; Sängen, känns som att det var evigheter sen jag riktigt sov känner jag, i natt vart det bara 4 timmars sömn vilket jag anser är lite,.

Men trots min trötthet har denna dag gått ovanligt fort faktiskt och min lilla kimeling har vart förbi här idag på dragonen, gu vad det var roligt att se den tjejen, blir å fara och va hos henne någon helg fram över.

och om en ett litet tag kommer min finaste och hämtar upp mig, så att vi sedan kan bege oss till den lilla byhålan i Bjurholm, längtar verkligen tills jag få se min pojk, har verkligen saknat honom hur mycket som helst!




Runner runner - she will be loved 


26. Detta är jag beroende av

Jag är beroende av ganska många saker, både bra och dåliga saker. 
som min mobil, wordfeud, tobak, cola, jallasyogurt, musik, bita på naglarna, 
kärlek, uppmärksamhet, familj, och vänner m.m.

men jag lovar, innan årets slut så kommer jag att ha slutat med
alla dom dåliga vanorna som jag har! ;D


She's got the blond hair, but not the blue eyes

Detta är en slö söndag för min del. Igår tog jag det bara lugnt med familjen, sen lite senare på kvällen var jag barnvakt. Var barn vakt från klockan nio på kvällen fram tills koockan 5, så jag är ganska trött idag, det är tur det är slösöndagen, så att man bara kan vila. Har ätit pizza, sett film med mamsen och försökt göra färdig en mössa som jag håller på att göra. Saknar bara min älskade Ludvig just nu, som har varit borta hela helgen. men som jag skrev i förra inlägget så träffar jag honom imorgon, då hoppas jag att han har många bilder att visa och mycket att berätta. Nu ska jag försöka vara duktig och gå en sväng, sen blir det nog att ta det lugnt i soffan resten av kvällen. blir en tidig kväll så att man inte lyckas försova sig igen! ;D har gött!

A Change of pace - Recipe For Disaster


25. Något du vill ha just nu

Det jag skulle vilja ha nu är nya kläder, körkort, en bil, ett jobb, en lägenhet,
chips och dip osv. jag skulle kunna göra en lång lista på vad jag vill ha just nu.

Men prio nummer ett just nu är att ha Pojken min här hos mig, en tacos middag
och en gofilm, är väll det jag vill ha allra mest just nu. men det får vi helt enketl ta en annan dag. Pojken min är på väg hem från skelefteå just nu och ska fara direkt hem, så vi två träffas inte fören imorgon!
  


this melody was ment for you

känner att det är en otrolig värme ute just nu, nästan så att man vill ta på gis bikini och lägga sig och sola. nä, det är förbannat jävla kalt! 29 grader var det imorse i bjurholm, nu är det 24 kanske men det känns som att det är mycket kallare. känns som att jag har förfrysit mina fötter, händer och ansikte.
Hur som helst sitter hos Lina nu, som just släng sig i duschen. snart öppnar vi oss en kall och börja göra oss i ordning inför utgång. detta blir en kanon kväll!

gym class heroes  - stereo hearts

fredag!

äntligen fredag, tycker det känns förbannat skönt. Ha insett att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera eftersom jag känner att jag inte gör något intressant, det är bara skolan typ. men det ska bli en bättring på det ändå. Igår kväll tog jag&gubben min det bara lugnt, blev bara en film och en mass mys. Eftersom han ska till skelefteå över helgen så tog vi chansen att umgås bara jag&han.

Imorse fick jag sovmorgon far tills halv 12, så då fick jag extra tid med min älskling. Frukost fick jag också av min mormor, så det var riktigt gott. Kommer sakna min gubbe så otroligt mycket när han far, men jag ska försöka ha kul ändå. Ska fara ut med Lina ikväll så jag inväntar en trevlig kväll. men nu ska jag dra och käka med Anna.

Lite bilder från i morse





Kommer sakna dig min älskling, hoppas du får det jätte bra i skelefteå,
älskar dig mest min gubbe <3


24. din första kyss

haha, min första kyss fick jag när jag typ var 5-6 någonting en kille som bode granne med oss förut, men den allra första kyss i lite äldre åldrar var nog med Mattias. Vi var typ tillsammans någon gång i Sexan en vecka, det var inget speciellt. Kommer inte ihåg så mycket från det heller förutom att jag kände mig sjukt nervös och att man fick de dära pirret i magen. Egentligen för ingenting men, det var nytt coh lite spännande då.




krossa alla fönster

Denna dag har vart riktigt intressant faktiskt. Hade inge skola idag eftersom att hela klassen skulle fara och kolla på universitetet och kolla en massa program. Jag var faktiskt inte där så länge eftersom det inte fanns så mycket som intresserade mig men någon föreläsning han man med, fast jag känner att man inte riktigt fick något ut av det men ändå. sen for jag ner på stan med Emma och var med henne sen kom Anna efter ett litet tag. 
Gjorde ett litet inköp på nå örhängen och hårspännen.  

Ikväll blir det ganska lugnt, ska ta en promenix med Linnea senare, sen så kommer eventuellt Ludvig men vi får se om han dyker upp eller inte. Känns som att denna vecka aldrig tar slut, har vart så himla slö dom senaste dagarna eftersom jag har haft lite svårt och sova, känns lite som att så fort jag somnat ska jag kliva upp. Har inte riktigt vant mig än att kliva upp 5 på morgonen, men snart är det helg så man får härda och taggar upp inför det.



Maskiner - krossa alla fönster


RSS 2.0